* Aspirante optimiste > 20 Ani(145) *
Raspunsuri - Pagina 15
dma2007 spune:
capu sus irina!
cred ca asa e cel mai bine sa nu te mai stresezi si o sa vezi ca luna asta vine BB!
aspiranta
(cam trista in ultima vreme...) din 2006
http://tt.lilypie.com/4pMGp3.png
irene26 spune:
buna dimineata dragele mele! va multumesc pt sustinere, dar se pare ca planurile Domnului sunt diferite decat ale mele si asa ca CM a inceput sa curga bine merci, deci n-a fost sa fie. nu sunt deloc suparata, nici macar n-am plans, ci chiar ma bucur ca nu a venit CM foarte tarziu. sotul mi-a zis aseara ca daca plang, il manii pe D-zeu. dar cred ca azi nu ma duc la servici, in schimb maine sunt prezenta la medic.
diana, bine ai venit aici, la
si vei vedea ca aici sunt fete extraordinare! imi pare rau pt ce ti s-a intamplat, dar cu credinta in D-zeu, toate dorintele pot deveni realitate.
irinamincu spune:
[quote]Originally posted by oanasm
irina, imi pare tare rau ca a venit cm...dar imi place ca esti optimista si ai hotarat sa nu te mai stersezi cu monitorizari! 
------------------------------------------------
doar luna asta fara monitorizari.. ca oricum sotul pleaca o saptamana in strainataturi , saptamana care se suprapune partial cu "presupusa" perioada fertila.. ca altfel nu-i pot sa-i zic, decat "presupusa"
si eu fata.
cum e vremea pe la voi, ca in Bucuresti e urat
si mi-e n somn
...
bun-venit la noile si fete si va urez sedere scurta
Diana, de ce ai ramas asa greu gravi? ai primit explicatii ceva de la doctori? imi pare rau pt sarcina pierduta![]()
irinamincu spune:
dragele mele, sunteti toate niste scumpe
!!
tare bine mai ma simt cu voi si trece timpul mai usor, tot w/e m-am gandit la voi.
abia astept sa mai aud de reusite!!
Irene, La multi ani!! ( pt ieri) sanatate si bebele mut dorit sa apara cat mai repede.
Alysh spune:
Buna dimineata fetelor! Am reusit si eu sa citesc ce-ati scris peste week-end si prima idee pe care tind sa-o exprim se indreapta catre Irene, careia ii doresc "La multi ani", sa fii sanatoasa, fericita, bucuroasa, si sa ai credinta ca Dumnezeu stie ca iti doresti un bebelus si cu siguranta ti-l va trimite.
Si eu am fost week-end-ul asta ravasita tare....am avut simptome de CM, ma dor in continuare mameloanele, adica la atingere sunt fff sensibile. As vrea sa raman optimista, dar sunt speriata. IN rest eu n-am secretii cum au mai povestit fetele gravidute....dar daca nu vor aparea uratii, voi face un test week-end-ul viitor. Pana atunci n-am decat sa astept si sa ma calmez!
Va pup fetelor....sper sa fie o saptamana buna pentru toate cele care fac test....si bineinteles pentru fetele in perioada fertila: sa se prinda
atia pe care ni-i dorim atata!
Alina
http://tt.lilypie.com/0Cr8p3.png
irene26 spune:
irina si alysh, multumesc pt urari si eu va doresc acelasi lucru: un bebe sanatos cat de curand!
alysh, iti tin pumnii sa fie cu ochisori luna asta!
crengu75 spune:
Irene, imi pare nespus de rau pentru tine.![]()
![]()
Stiu ca degeaba vorbim noi acum si te incurajam, ca dezamagirea este mare. Poate ar trebui si sotul tau sa faca ceva investigatii daca tu zici ca la tine e totul ok.
Eu nu ma voi mai grabi cu nici un test inainte de cateva zile de intarziere. Cred ca nu e bine sa ne facem sperante false , caci apoi dezamagirea este mult mai mare.
Te pup si o luam de la capat impreuna.
Pozici
In asteptarea lui BB2
Crengu, mami lui Cristian
maryb spune:
neata dragele mele,
irene, vreau sa-ti mai spun inca o data LA MULTI ANI !!!, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii. Imi pare nespus de rau ca au venit uratii, chiar nu-mi explic ce s-a intamplat, mai ales ca erai sigura ca esti gravi dupa simptomele pe care le aveai. La fel am patit si eu luna trecuta, cu vreo 4 zile inainte de a-mi veni cm-ul imi era foarte rau in fiecare zi si la fel eram sigura ca sunt gravi....si totusi nu eram. Nu stiu ce e cu simptomele astea ciudate... eu te
dulce si iti doresc ca bebele sa vina luna asta si la tine si la mine si la toate fetele de aici.
urez bun venit noilor aspirante si sedere cat mai scurta aici.
Va
dulce pe toate si va doresc o saptamana cat mai frumoasa.
http://tt.lilypie.com/jgPOp3.png
bb_yasmi spune:
buna dimineata
off Irene , imi pare rau!!!![]()
, dar cum zici si tu bine ca a venit cm si nu au aparut complicatii!!
pup
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
30+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
irene26 spune:
crengu, multumesc pt incurajari si sper luna asta sa fie una cu ochisori la noi si la toate fetele. am fost ieri dezamagita, dar azi sunt ok si cu credinta in DD merg inainte, viata se merita traita.
sotul meu si-a facut facut si el analizele, si este sanatos tun, arabii, de felul lor sunt foarte buni de prasila. ceva a incercat sa se prinda luna asta, de data asta sunt convinsa 100%, dar nu a fost sa fie. oricum, imi pare bine ca ceaiurile incep sa dea rezultat si continui tratamentul, pana la urma trebuie sa se prinda!