* Aspirante optimiste > 20 Ani(145) *
Raspunsuri - Pagina 16
irene26 spune:
maryb, multumesc inca o data pt urarile frumoase! eu nu m-am ghidat numai dupa simptome, ci dupa testul facut de sarcina, care a iesit usor pozitiv, iar eu cred ca Clear Blue n-avea cum sa minta. daca acest test n-ar fi iesit pozitiv, nu ma apucam sa scriu pe forum despre ce se intampla. de aceea o sa iau testul cu mine la medic maine si vom vedea ce s-a intamplat, ceva a fost in neregula cu mine.
bb yasmi, iti multumesc inca o data pt suport si ca esti alaturi de mine. iar tu ai grija de tine si iti urez o nastere usoara si o bebelina sanatoasa si mancacioasa!
irene26 spune:
fetelor am pus niste poze cu buchetul de flori pe care l-am primit ieri si cu alt test pe care l-am facut tot vineri. as fi pus si testul cu clear blue, dar linia este prea pala si nu se observa prea bine cu aparatul de fotografiat. acest test nu l-am luat in cosiderare, dar macar se vede putin mai bine cea de-a 2-a liniuta.
bujo spune:
Fetelor eu tare am o presimtire ca daca acum au fost ceva sperante false, luna viitoare se injumatateste lista aspirantelor daca nu raman chiar mai putine. Eu cred ca este linistea dinaintea furtunii, cum se zice.![]()
![]()
![]()
bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta
dara_d spune:
Buna fetelor acum am deschis si eu si m-am vazut pe lista aspirantelor va multumesc( numele meu este Andreea) .Eu azi sunt in ziua 26 cu temperatura bazala 37 grade nu stiu ce sa zic se mentine la 36,9 -37 de joi. Testul de saliva maybe baby a aratat pina ieri ferigi deci pozitiv ovulatie, eu am cilcul de 35,40,50 de zile in general,iar luna asta a fost a doua luna de tratament cu ova mit,dupa prima luna cu ova mit dar si cu utrogestan mi-a venit in ziua 23,acum medicul mi-a spus sa nu mai iau utrogestan. Ce poate inseamna toata treaba asta,nu am alte simptome.Cam dupa cite zile as putea face un test de sarcina?
zozela spune:

Irene foarte ciudata experienta ta..Intr-adevar nu am mai auzit sa dea gres testele Clear Blue
..Offf..te astept cu vesti de la Dr.
Fetelor-cand puteti..sa o mutati si pe adela-achim(Maria-Adela) la gravidute..Este
in 11 sapt.!
Ela..
in 10+!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)
maryb spune:
irene, dar testul tau arata clar II liniute....si totusi cum e posibil sa nu fii gravi ??? Eu nu mai inteleg nimic. e foarte frumos si buchetul pe care l-ai primit si tortul la fel.
http://tt.lilypie.com/jgPOp3.png
maryb spune:
irinamincu, am inteles ca nici la tine nu e bebe in burtica ? ooooffffff........
maryb spune:
oooooffffff......mai irene, ce rau imi pare de tine....si de celelalte fete care au sperat pana in ultima zi....
crengu75 spune:
Da Irene, asa este. Testul e clar pozitiv deci, din cine stie ce motive, sarcina s-a eliminat. Se stie ca uneori sarcina se elimina inainte ca unele femei sa afle ca au fost gravide, caci le vine ciclul. Se vede clar ca a fost sarcina deci intr-adevar a fost ceva in neregula.
Pozici
In asteptarea lui BB2
Crengu, mami lui Cristian
bujo spune:
Irene si eu zic ca a fost sarcina dupa cum arata testul. Insa e posibil numai sa se fi fecundat oul si sa nu fi reusit sa se implanteze. Dar ce ne tot dam noi cu parerea? O sa-ti spuna medicul ce si cum. Daca n-ai mai fost insarcinata pana acum, se intampla frecvent la prima sarcina sa nu se prinda bine din diverse motive. Dar pana la sfarsitul anului o sa ai o burtik de toata frumusetea.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta