* Aspirante optimiste > 20 Ani(145) *

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

neata dragelor!
irene, ce mai faci?
diana, bine ai venit si sedere scurta la aspirante
alina, mama, cum esti?
de irina stiti cvea? ca parca si ea era vineri cu un test cu II, dar una era slaba slaba

http://tt.lilypie.com/fzYZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neata fetele...ce faceti?
irene... am citit si eu paginile trecute...si eu ca si toate fetele...sper ca acele pete sa fie de a implantare si sa nu vina ciclul...du-te la dr si vezi ce se intampla...ai grija de tine...si asteptam vesti de la tine cum te mai simti. sanatate multa si multi pupic
irina pe unde esti mama? parca si tu ai facut un test...ziceai ca faci un beta HCG ...asteptam vesti si d ela tine
n_diana bine ai venit ! iti dodoresc o sedere cat mai scurta,si imi pare rau pt ce ti s-a intamplat, sa dea Dumnezeu ca cat de curand sa ramai din nou graviduta ! ai incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine si ca va veni si la noi cadoul mult dorit .
alina

19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Neatza fetele, ia poftiti va rog
Si va rog sa nu incepeti saptamana tristute si dezamagite.
Oana poate esti una dintre care au simptome de timpuriu.
Irene scumpa sper ca ne dai vesti bune azi.
diana bine ai venit draguta. Imi pare tare rau pt sarcina pierduta dar cu rabdare si optimism o sa fii sigur mamica.
Chiar asa, mai stiti ceva de Irina? Ca trebuia sa ne confirme si ea.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

chiar asa ...simt nevoia de o cafeluta bujo
oana...poate o fi un mic bebic la tine tinand cont de starile pe care le ai ....

asteptandu-l pe bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Nu cred fetele ca sunt semne de sarcina. Ar fi prea devreme. Chiar nu stiu de ce imi asa de rau.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."
poze

waiting for my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neatza, fete dragi!
irene, sa dea DD sa fie de la implantare si sa vii cu vesti bune! noi ne rugam pentru tine!!
diana, bine ai venit printre noi!! daca ai ajuns aici, sigur esti o persoana optimista si vei reusi sa ai un bebe! e bine totusi ca stii ca potzi ramane insarcinata si ca atunci cand sunt semne tr sa mergi la dr sa discuti problema! si cel mai important lucru: departe de stres!
cris, nu te stresa prea tare ca nu au iesit planurile cu analizele, este foarte posibil ca schimbarea mediului sa-ti fi dat si CM peste cap!! nu stiu care este situatia in SUA, dar banuiesc ca acolo le poti face mult mai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

neata' fetele!
pe toate

aspiranta(cam trista in ultima vreme...) din 2006

http://tt.lilypie.com/4pMGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinamincu spune:

voicu-bebei, oanasm ..asa e . vineri aveam un test slab pozitiv ( am observat ulterior ca linia era la fel de groasa ca si prima dar nu la fel de colorata).. dar in Z31 au navalit uratii.. cu dureri nu prea mari ( decat la inceput) dar cu o stare de lesin.. mama, mama.
am plans bine, apoi mi-am zis ca asa imi este mie scris sa nu fac copii apoi mi-am amintit ca eu sunt sigura ca voi avea 2 copii si uite asa am trecut si peste aceasta depresie..
acum , problema este ca nu mai stiu de cat am CM: 29 sau 31..
luna asta incep sa beau si eu ceai de naprasnic si fac cand se nimereste.. sa vad daca asa merge, ca lunile trecute concentram mult in perioada fertila..
doar luna asta imi iau o pauza la monitorizare..sa revin apoi cu forte..

voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

irina, imi pare tare rau ca a venit cm...dar imi place ca esti optimista si ai hotarat sa nu te mai stersezi cu monitorizari!

http://tt.lilypie.com/fzYZp3.png

Mergi la inceput

irina ...imi pare asa rau ca nu a fost sa fie lun asta bebe...chiar ma asteptam sa ne dai o veste buna
stai linistita ca va veni bebele mult asteptat...nu te impacienta...ai incredere in dumnezeu ca totul va fi bine...
eu irina nu am facut mai nimic in weekend...am facut mancare...am lenevit cu sotul .....la noi a plouat zilele astea si e asa urat afara...
dma ce faci?
oana...de ce zici ca nu e sarcina...in a cata zi esti?

asteptandu-l pe bebe

Mergi la inceput