* Aspirante optimiste > 20 Ani(145) *

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

florex, eu cred ca va veni CM in noaptea asta in forta, acum nu curge prea mult, dar maine se va instala. va tin la curent.
crisa, imi pare bine ca ne dai vesti despre tine. deci peste o saptamana te intorci in usa si atunci asteptam mai multe detalii despre sezurul in romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

irene, cum e..rosu?? sau maro ?? daca e maro stai linistita, poate fi de la implantare!! iar despre dureri de burta eu le-am avut tot timpul aproape la inceput. iar scurgerea maro m-a tinut aproape o saptamana!!! tin pumnii sa fie cu ochisori@!!! fii optimista si incurajeaza "samburelul" din burtica sa se prinda bine!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

Mergi la inceput

multumesc bb yasmi pt incurajari! sunteti extraordinare cu incurajarile voastre, ma simt bine cand va citesc. este inca maro, dar eu tind sa cred ca va veni CM curand. deja nici nu ma mai stresez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

irene, foarte bine faci, sa nu te stresezi si sa gandesti pozitiv (daca poti!). cat timp e doar maro e bine. ti-am mai spus ca la mine a curs maro o saptamana!! stiu cazuri care au curs rosu in fiecare luna timp de 3 luni!!!
sigur va fi bine!! de abia astept pana marti cand ne vei da vestea cea mare!!
pup fata!!! stai in pat linistita!!
noapte buna!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

Mergi la inceput

si eu te pup bb yasmi,esti o scumpa, de altfel ca toate fetele de pe forum. si indiferent ce se va intampla, eu tot voi gandi pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Fetelor buna dimineata! sunt cea mai matinala astazi, dar cu un scop bine determinat....mergem cu sotul la casuta noastra noua sa vedem cu designerul cum putem mai frumos sai facem camera lui bebe, ne am hotarit sa incepem cu al lui sau al ei ca sa vada cit de tare asteptam sa vina in viata noastra!

Irene aseara nu am mai intrat ca am avut o durere infernala de burtika crezind ca acus imi poposesc uritii la usa.....dar nu au venit eram deja gata cu sotul sa chemam ambulanta...am tras o sperietura de zile mari....vreau si eu sa iti scriu ca totul ce se intimpla nu e in zadar dumnezeu are planuri pu fiecare doar trebuie sa l urmam cu credinta, deaceea vreau sa-ti spun ca esti o persoana cea mai optimista din viata mea pe care am intilnit-o aici pe forum, si mereu ma incurajeaza felul tau de a fi....esti o femeie puternica, si increzatoare si pu asta vei fi multumita cu bb pe care-l doresti fr mult, poate inca nu e pierdut si asa cum au spus si bb_yassim si bujo poate e bb acolo in burtika si scurgerile acestea sunt doar de la implantare, sa dea DD sa fie asa, imi doresc fr mult sa fii fericita cu sotul si cu un simburel mititel in burtika!
Fetelor eu va doresc un inceput de saptamina cit mai frumoasa cu noutati cele mai asteptate de noi! Va pup pe toate fara exceptie!
Eu o sa revin dupa amiaza sau spre seara cind o sa ma intorc acasa.

Maria

http://tt.lilypie.com/wBpAp3.png

imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

buna dimineata!
fetele si va doresc o saptamana minunata!
merg sa citesc din urma si revin!

Alina 5+
http://bd.lilypie.com/Suwyp3.png
http://www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_diana spune:

Buna! Ma primiti si pe mine in "familia aspirantelor"? Va citesc de mult timp, dar nu am avut curajul sa va scriu. Sunt si eu aspiranta la titlul de mamica de mai bine de un an, saptamana trecuta joi am pierdut o sarcina de 5 saptamani si cateva zile, nu stiu cand imi voi putea reveni avand in vedere faptul ca a fost prima data in viata mea cand am ramas insarcinata desi nu m-am protejat niciodata. A fost o sarcina foarte dorita, a fost o bucurie mare dar care a durat fosrte putin. Incerc sa imi revin si sa sper ca data viitoare va fi bine. Aveti incredere in Dumnezeu si bebe va veni el. Si eu cand nu credeam ca se va intampla vreodata am ramas insarcinata, luna trecuta am fost f. stresata pt. ca mamai mele i-a fost descoperit un nodul canceros la san, am fost foarte suparata si nu m-am gandit deloc la bebe si bebe a venit. Dar nu a fost sa fie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

buna dimineatza!

irene, acum am intrat iar si am vazut ce ai patit... eu sper sa ramana la stadiul de pete maro si sa nu vina uratzii! ma rog din toata inima pentru asta ! oricum, fugi la doctor, te rog! Doamne ajuta sa nu fie nimik rau!!! sunt si eu, ca si celelalte fete, alaturi de tine!

n_diana, bine ai venit! te primim cu mare bucurie printre noi si sper sa iti purtam noroc, sa fugi repede la odisee! imi pare rau de ceea ce ti s-a intamplat, dar ai sa vezi ca DD este mare si bun si te va ajuta sa ai bebele mult dorit!

fetele, va pup cu drag pe toate!

http://tt.lilypie.com/A3w2p2.png

http://community.webshots.com/user/Gabitza1977?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Buna dimineata fetele!
Ce faceti? Ce faci Irene? Esti bine?
Diana bine ai venit pe forum.
Eu ma simt foarte foarte rau. Nu stiu ce am. Imi este foarte greata si sunt extrem de ametita.
Va pup si va doresc o saptamana usoara.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."
poze

waiting for my baby

Mergi la inceput