Am nevoie de o parere pana maine la ora 9:00 .

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Laptop clar.

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Votez pentru desktop.

La fel cum a zis si fortelady, un upgrade la un laptop este limitat, iar daca peste citiva ani vei vrea sa-l vinzi iti va fi foarte greu pentru ca mereu apar altele mai performante iar cel pe care-l ai tu va fi de generatie veche. Vorbesc din cunostinta de cauza, am si eu unul cumparat in urma cu ani buni si daca il vind acum nu iau mai nimic pe el. Cind l-am cumparat imi ziceam ce bine e ca e mobil si pot sa-l pun unde vreau si sa-l iau cu mine peste tot. Aiurea. Tot pe birou l-am pus si foarte rar l-am miscat de acolo.
Eu zic sa-ti iei laptop doar in cazul in care calatoresti mult si iti trebuie in interes de afaceri.
Cu un desktop e mult mai simplu, se pot inlocui parti, faci upgrade cind vrei, poti pune mai multa memorie, tastezi mai usor, etc.
Deoarece nu esti sigura ce sa cumperi, cred ca de fapt vrei un calculator pentru acasa si nu unul cu care sa calatoresti. Daca era vorba sa-l iei in interes de serviciu nu mai ezitai, acum aveai deja laptop.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Si eu votez tot pentru desktop.
Tastatura la laptop ma omoara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

Din nefericire aveti dreptate, pentru ca argumentati in cunostinta de cauza si mi-ati fost de un real folos. L-am sunat si pe barbatu' , explicandu-i ca m-a bagat in ceatza si a inceput sa rada, mai ales, cand a auzit ca am ajuns la ajutorul vostru, ca e un fel de cadou acest obiect, mai ales ca noi nu mai incapem la un singur comp. in casa. din cauza certurilor permanente mi-a dat 1000 euro sa imi iau un laptop, mai mult si pentru mama, care cine ma stie pe aici, are Alzheimer si cand merg la ea -stau cam o saptamana ( curat, mancare, medic, etc. ) sa ma folosesc de acest laptop pentru diverse...si pentru servici bineinteles si sa ii arat mamei foto, filme,etc. Cat despre desktop ... se pare ca cel care il avem acacsa, va merge la firma la sotul , ca are deja vreo 8 ani, a fost facut de comanda de el si chiar se pricepe si mi-a zis ca la desktop sa nu ma bag eu, ca el vrea sa il faca pe urmatorul tot de comanda la o tehnologie cat mai performanta.
Se pare ca laptop ramane, insa raman cu sufletul la desktop. Vorba voastra sa speram , ca va veni si acela, dupa ce va pleca actualul din casa, se pare luna care vine. Ideea e ca cel putin o luna o sa le am pe amandoua la dispozitie si sunt tare curioasa cum o sa fie...o sa va spun sigur si tare sincer, ca doar ma stiti, reactia mea. Va sarut pe toate. Am plecat. Cine stie ce idei imi mai vin pe drum ?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ma bucur ca te-ai hotarat pt laptop.
De 7 ani de zile tot la laptop butonez si pana acum am schimbat deja 3 din motive personale nu tehnice.
Daca chiar vrei sa vezi un film , poti atasa un monitor normal , iar laptopul il folosesti ca unitate.

Sa-l stapanesti sanatoasa!

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

quote:
Originally posted by saphir

Laptop clar.

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

de ce "clar" ? :) [pura curiozitate]. presupun ca ai niste motive bine intemeiate ca sa recomanzi laptop....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

eee cum e sa fii stapana de laptop woman ????Vrem poze , impresii ...tooot ...treci si da raportu'[pup

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

quote:
Originally posted by fortelady

quote:
Originally posted by saphir

Laptop clar.

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

de ce "clar" ? :) [pura curiozitate]. presupun ca ai niste motive bine intemeiate ca sa recomanzi laptop....

--------------------------
"blonda, 1,75, 90C, nu vand nimic, doar ma laud..."

Sunt clar pentru laptop, deoarece sunt fericita posesoare al unuia foarte performant, camera Web incorporata, telecomanda, 17 inci, daca doresc sa urmaresc filme nu am probleme, Widescreen .
Am si desktop cu monitor LCD, dar pe care eu personal nu-l folosesc deloc. Laptopul mi se pare foarte comod.

Sper ca ti-am satisfacut curiozitatea.

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

Va scriu de pe laptop si sincer in afara de senzor, dar sincer mi se pare destul de comod tastatul... e un Toshiba Satellite A100-785... dar, am pus mouse, ca era jale, dadeam din greseala comenzi aiurea... sper sa ma invat cu el, ca sincer imi place si , cica e al meu si numai al meu, in sensul , ca nu o sa mai umble barbate meu pe el... adica , e ceva bun, mai ales cand stau cu orele pe DC ...
O probl.o sa mai fie cu introducerea datelor in excel, ca e cam mic scrisul, iar despre tastatura de calcul lipsa , nici nu mai zic, oferea un confort si o viteza anume, cel putin pentru mine, dar sper sa ma invat si cu aceasta , cum ii zic eu '' linie'' (nu reusesc sa tastez ghilimelele) ... Oricm, cine s-a nascut
invatat ?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Hei! Felicitari! Sa-l stapanesti sanatoasa!

Am avut si eu un Satellite , 17' , pentium M , dar din motive financiare anul trecut l-am vandut si l-am confiscat pe a lu' husbant , un Presario , 15' , pentium III . Dar deja m-am obisnuit si la ce avem noi nevoie de el este suficient.

Asa ca achizitia este super si dupa un timp nu o sa te poti obisnui inapoi cu vechiul.

Sanatate la maxim!

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput