Am nevoie de o parere pana maine la ora 9:00 .

Am nevoie de o parere pana maine la ora 9:00 . | Autor: women13

Link direct la acest mesaj

Am de ales intre un laptop si un computer cu UC, LCD, etc. Nu ma pot hotari. Am acasa un comp. care are un monitor cu o diagonala de 21 in si cand am vazut cat de mic este laptopul 15,4 in , parca nu ma mai pot hotari. Ma ia ameteala. Trebuie sa iau o decizie pana la ora 9:00 maine dimineata, pentru ca sunt rezervate ambele variante si eu nici la aceasta ora nu stiu ce sa cumpar. Mai am un pic si mi-l sparg

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Eu sint pro-laptop

Leta si un bebe
poze 2005
poze 2006 si 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

quote:
Originally posted by Leta

Eu sint pro-laptop

Leta si un bebe
poze 2005
poze 2006 si 2007

Merci mult pentru raspuns. Astept in continuare, raspunsuri pana maine dimineatza ... o sa imi cumpar functie de votul vostru majoritar. Daca o sa am ami multe raspunsuri pentru laptop o sa imi cumpar laptop, daca va fi invers si eu o sa cumpar tot invers
Martor va fi liliana29s ca stie ea si numai ea de ce ??? Sotul ei sa traiasca, atunci cand ma incurc eu in itze si nu pot sa ma mai descalcesc, vine el saracul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris77 spune:

idem leta!!! depinde si in ce imprejurari vrei sa il folosesti. daca tu calatoresti fff mult at laptop sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

quote:
Originally posted by iris77

idem leta!!! depinde si in ce imprejurari vrei sa il folosesti. daca tu calatoresti fff mult at laptop sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Depinde pentru ce nevoi il iei. Mie de exemplu mi se pare mult mai comod de folosit un calculator instalat pe un birou adecvat (obligatoriu cu tastatura pe raft special, mai jos), decit un laptop. In vacanta de anul trecut, cind am folosit un laptop, mi-am scuipat sufletul pina m-am obisnuit cit de cit sa scriu la el la fel de rapid cum scriu la pc-ul de acasa. Acuma, e si chestie de obisnuinta. Dar eu zic ca un laptop e mai potrivit in cazul unui mod de viata mai mobil, cind ai nevoie de pc cam peste tot unde pleci. Daca esti mai "stationara", e mai potrivit un calculator cu monitor separat.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

laptop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

depinde si cat spatiu ai in casa. dc e mic..laptop...pt el nu tb un birou special...deci mult mai ergonomic...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Si eu sunt pro laptop pentru ca este muuult mai mobil decat pc ( daca ar fi dupa mine la la wc as lua pc-ul )..DAR ..DAR ... nu cred ca poti sa iei o decizie pe preferintele noastre ..stai un pic si gandeste-te cam ce e mai bine ptr tin/voi ...ai nevoie neaparata sa fi cat mai mobila ( eu stiu ...o casa de vacanta , lucrezi si acasa ,etc etc ) atunci alege laptopul ..nu ai nevoie de mobilitate atunci alege pc-ul . Am avut laptop si am renuntat la el ,desi imi oferea mobilitate mult visata ...dar ma enerva la culme mouse-ul de la laptop ( ma refer la celula fotosensibila ) si tastaura ..si parca nu eram asa rapida ca vechiul meu pc ..si in varful patului ..era cam greu cu mouse normal si/sau tastaura normala ...orice ai alege nu fi suparata va veni vremea cand vei putea sa alegi si celalant produs ...odata si odata ..succes si sper sa iei cea mai buna decizie ptr tine

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Eu tot pentru laptop votez. E mult mai practic decat un calculator, pe care nu poti sa il muti toata ziua dintr-un loc in altul, dupa dorinta. La un laptop te poti uita la un film din pat, asculti muzica in dormitor...etcMi se pare mai putin zgomotos (sunt si calculatoare performante pe care nici nu le auzi, stiu) si mai util. Dar depinde si cum se muleaza peste necesitatile tale...Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Avantaje laptop:

Nu ocupa spatiu, sta sub patura cu tine noaptea ca sa-ti citeasca povestea de adormit, sau pe masa cand iti bei cafeaua, sau in curte cand te bronzezi, in cada langa lumanari cand vrei sa te alinti, pe WC cand esti constipat, il poti lua in studio pt. a-ti prezenta compozitiile, sau la birou pentru a transfera date, Poti filma cu webcamul - fiind wireless - in toata casa, in curte, in strada, poti sa nu platesti net (cel putin in Canada asa e, ai atatea retele wireless incat te conectezi involuntar), cantareste cat un fulg si are memorie de elefant.

Dezavantaje : stressul de a nu-l scapa pe jos, de a nu-l uita, de a-ti fi furat (asta mai mult in ro)

Mergi la inceput