FIV 130

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ana_p, incearca sa nu cauti semne, banuiesc ca e aproape imposibil.. nu am trecut prin asa ceva, dar eu sunt convinsa ca nu voi simti mari schimabi, corpul meu e mai "insensibil" de felul lui! Zici ca ai filme vesele si carti bune? S-ar putea sa iti fac o vizita... pe la inceputul lui octombrie!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Ana eu am trecut de doua ori prin asta (cu reusita) si nu am simtit niciodata nimic in primele 2 saptamani. Poate doar usoare senzatii de CM si somnolenta. A doua oara am fost chiar sigura ca o sa-mi vina CM...Cat despre statul in pat nici asta nu am facut decat in primele 3 zile. Dupa, viata normala inclusiv condus masina o gramada ...Bafta multa sa fie o reusita!

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

MRL eu am scris la mai-lul mentionat si mi-a raspuns in 2 zile tot pe mail. Nu mai stiu nici cum se cheama clinica si nu am nr de tel. eu nu mi-am facut aceasta analiza deocamdata.
De maine dimineata plecam in concediu prin tara cu masina, sa ne incarcam bateriile.
Va pup si cand revin sa aflu numai vesti bune cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Ana sint cu pumnii strinsi pt tine...sa dea Dumnezeu sa stea bebeii 9 luni la mami in burtica..Doamne Ajuta!
...pupici fivoaselor celor dragi...numai bine si un sfirsit de saptamina cit mai luminat

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/0RsGioT34T_1japgk7gNKTdbqWj-XG11?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Ana puiutii sunt in burtica, si eu aveam astfel de ganduri, nu ajuta cu nimic, in curand o sa vii cu o val bhcg mare, Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
aniast72
Trimis la: - 16/08/2007 : 23:11:10
--------------------------------------------------------------------------------
Astazi 16.08.2007 la ora 11.17 a venit pe lume Mario - Alexandru, fiul lui Betty78. A luat primul 10 din viata lui, s-a nascut cu 3.480 Kg si are 53 cm. Mamica si sunt bine si va transmit toate cele bune.

Andreea 37+ cu

Fetelor vreau in primul rand sa va multumesc pentru urari ssi vrfeau sa va doresc la toate sa va impliniti visul cat mai curand. Pedntru cine este curioasa am updatat si niste poze cu bebe Mario-Alexandru.
O sa revin cat mai curand cu detalii ale nasterii si din primele zile din spital.

O sa va rog sa ma treceti si pe mine la capitolul .

poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru

betty78 cu Mario - Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Ana, bafta multa sa fie cu ochisori peste 10 zile! Lasa simptomele si nu te stresa, bucura-te de aceste zile de odihna!
Rami bine ai venit din conced, bateriile sunt incarcate la maxim? O pizza cevasilea ?
Bey Karpe diem-diem, ce mai faci? Tot optimista ?
Cristinici, concediu placut si plin de bucurii!
Zou-zou, ce mai faci?

Eu sunt bine, ma distrez cu meseriasii prin casa. Am schimbat si eu prefixul la saptamani !

Shery 30+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

ANA tin pumnii stransi tare!stai cuminte si nu te stresa ca-i superi pe bb din burtika!

BETTY78 frumos bebe ca si mamica lui!sa fiti fericiti toti 3 de acum inainte!si sa va aduca numai bucurii si fericire.

la mine a inceput numaratoarea inversa pana incepincerc sa nu ma gandesc dar e imposibil.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

ana_p nici eu nu am avut nici cel mai mic simptom. Nici macar cand am sunat si mi-a spus valoarea BHCG, tot nu credeam ca sunt, asa ca stai linistita, fara ganduri negre

Adhnana 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Multumesc mult, dragele mele. Nici nu va puteti imagina ce efect pozitiv au vorbele voastre asupra mea

O duminica placuta!

Ana

Mergi la inceput