FIV 130

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Sherico, si zici ca tu pictezi camera? Bravo! Frumoasa ocupatie.
Kora, acu' am citit si eu din urma, si-am vazut potriveala. Si eu am FSH-ul peste 12 si la stimulare ovarul stang a fost lipsa la apel. Numai ca eu am avut in total 2 ovocite. De curiozitate, ti-ai facut vreo monitorizare a ovulatiei dupa FIV? Eu am facut 3 si am constatat cu surprindere ca prima luna am ovulat pe dreptul si apoi 2 luni la rand pe stangul. Deci numai la FIV a fost incapatanat. Stiu ca tu esti fumatoare (sau erai?), ai avut vreo problema cu combinatia fumat + AC?
PSJ, ce-ai vrut sa zici, ca n-au fost dr atenti la FIV in legatura cu RH-ul? Ca si eu am RH-ul negativ.
Nusy, sper ca te injectezi cu folos si ca-ti prieste vacanta.
Marrina, si eu cred ca am sa schimb macazul pt FIV pe CM natural daca n-o sa am bafta nici la al 2-lea. Mie deja mi s-a propus dar vreau sa mai incerc inca unul cu stimulare. O avem pe Rami inaintea noastra, sper din tot sufletul sa fie cu succes.
Kitta, bafta pe 3. Si eu tot pe 3 ma duc la control. Sper sa-mi dea startul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Mirela, nu are legatura directa fiv-ul cu rh-ul. Eu am facut hiperstimulare si am fost internata la terapie intensiva unde mi-au facut transfuzii de sange cu rh+ (dar au omis si vaccinul care se face la max. 72 de ore). Deci nu-ti face griji, sunt ff rare cazurile ca al meu, si chiar daca Doamne fereste(!!), sa tii minte sa ceri sa-ti faca vaccinul si nu o sa ai nicio problema in viitor.

Mergi la inceput

Am inteles, acum. M-am speriat ca are legatura cu FIV-ul. Imi pare rau pentru tine. Dar asta-i chiar lipsa de profesionalism. Banuiesc ca stiau ca ai RH-ul negativ. Eu iti doresc sa duci sarcina cu bine pana la capat si sa nasti un bebe sanatos. Banuiesc ca vei fi oricum monitorizata pe parcursul sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Sheri multumesc de intrebare...eu sint cit se poate de bine...in urma fiv-ului n-am avut deloc dereglari..CM regulat,am slabit...am prins forte noi...mai nou mi-am gasit un hobby nou...gradinaritulsint aproape in toate serile cu clopul in cap si sap,sadesc etc...mi-am facut o curte tare faina..plina de verdeata numa buna sa se joace in ea un zouzounaki junior...ma gindeam sa fac fiv-ul in septembrie,dar mai amin ca voi avea invitati si sigur si alergaturi ...asa ca-l amin in octombrie cind voi avea momente de respiro...
...apropo,camera pt bebelina este superba...mi-ai dat o idee...daca ramin gravi,cind vine tata la noi,il pun la pictat peretii...are si el un super talent...mai ai si tu un picut si vine bebelina...va pup pe amindoua si va urmaresc mereu ca-mi esti tare draga
Ana

"A-I multumi lui Dumnezeu când vântul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi însa când este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/0RsGioT34T_1japgk7gNKTdbqWj-XG11?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Mirela 1 eu de la primul CM de dupa FIV am inceput cu AC ( asa m-a sfatuit dr.) asa ca…nu am facut monitorizare,inainte insa de FIV am facut monitorizari si ovulam si cu stangul,dar ceva mai rar,mai des ovulam cu dreptul,e mai harnicurt ( doua luni consecutiv ovulam cu dreptul,o luna cu stangul,alteori o luna dreptul,urmatoarea cu stangul…nu inteleg nimic).Din pacate inca nu am renuntat la tigari,desi luna de luna iau AC nu stiu daca influenteaza cu ceva (?) dar bine nu e…sper sa le las inainte de FIV 2.Din 3 septembrie incepi noua runda?Iti doresc mult succes.Cu ce medicamente vei face tratament?Mie mi-a schimbat schema ( zicea dr ca am fost prea inhibata ,luasem doua luni consecutiv AC pana la inceperea din zi 2 de CM cu 1 diphe/zi timp de 13 zile si din zi 4 am luat si 3 menogon ,iar in zi 6 sau 8 mi-a marit doza la 4 menogon).Acum voi incepe cu gonal f vreo 5 zile,apoi va adauga si menogon si doar de la jumatatea stimularii ma voi inhiba cu cetrotide.Sa vedem….sunt foarte curioasa…Azi sunt zi 2 de CM ,maine am sa imi refac FSH-ul….BAFTA!
Sherico traiesc clipa ce sa fac,dar ma gandesc si la luna octombrie care se anunta plina de evenimente….mai imbatranesc cu un an si incep si FIV 2…. Alessia va avea o camera superba pt o printesa ca ea.Scie-ne mai des ca ne lipsesc vorbele tale ca sarea si piperul din mancare
Ano nu-ti mai face griji degeaba,ti-am zis eu ,daca DD vrea o sa fie si cu si fara simptome.Va fi bine, TREBUIE!
betti78 inca odata FELICITARI pt feciorul tau,sa creasca mare si frumos si sa va aduca numai bucurii.Fug sa modific listuta cu inca o mamica fericita!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

bety78 Felicitari pentru tine si bebe Mario! M-am uitat si le pozici. Super!

Sheritro TU ai desenat peretiii camerei Alesiei? Ca m-ai dat gata.

cellu Sa ne mai scrii de . Cati centimetri are?

ana_p Nu mai cauta simptome. Fii optimista. N-ai nici un motiv sa nu fii.

Mirela1 BAfta la start iar la finis sa fii !

psj Multumim pentru ca ne-ai scris experienta ta. Nici eu nu intelesesem exact cum s-a intamplat dar acum mi-e clar. SI eu am RH-ul negativ. si sa mearga bine totul si sa fii cea mai fericita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Dragele mele FIV-oase, in curand vine toamna si e timpul sa incepem sa numaram bobocii!
Cine se inscrie pentru prima intalneala de toamna? Ma gandeam sa ne vedem vineri, pe 31 august. Mie una, mi-e tare dor de voi!

Betty78 bebe Mario este un frumos! Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa te bucuri de el!

Aniast cum e pe ultima suta de metri??

Sherica picturile sunt superbe asa cum se potrivesc unei printese ca Alesia

Rami super pozele!

Valeria iti tin pumnii sa fie bine!!

Ana_P daca reusesti sa nu mai cauti simptome o sa treaca timpul muuuuult mai usor (sigur,eu n-am reusit chestia asta nici la FIV 1, nici la FIV 2 dar poate tu esti mai tare!)Iti tin pumnii sa se prinda bebicii!

Mirela1, Kitta, Dany, Aldolina, Cris86, Adhnana, Cristal, Cristinici, Ioanatugs, Ciarli, Zouzou, Nusy, Teli, felicia (sigur am uitat o gramada. Scuze! )

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Andrada mie nici cum nu mi se arata sa vin la o intalneala....eu as putea azi sau maine dar sigur nu puteti multe dintre voi....,vineri sunt la mare probabil....

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Valeria, ai repetat testul??? Sper din toata inima sa mai fi crescut valoarea si sa te linistesti.

Sheri, frumoase picturi. E o norocoasa bebitza ta.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Kora, pe 3 merg la control (eco) si daca totul va fi OK, voi intrerupe AC-urile si apoi voi incepe in z 2 de CM. Mi-a schimbat cumva schema de tratament in sensul ca nu mai incep in z 21 ci in z. 2 si n-o sa mai fac inhibarea cu diphe inainte (iau o luna AC): incep direct cu vreo 5-6 menogon (se pare ca am nevoie si de LH) si 1 diphe/zi. De Cetrotide nu mi-a zis nimic. Sa speram ca vom avea rezultate mai bune runda asta.
Andrada, ai fost in concediu, sau parca in septembrie zicei tu ca mergi, nu? Sunt gata de intalnirea de toamna dar din pacate pe 31 nu pot. Putem sa o mutam in alta zi? Si mie mi-e dor de voi toate.
Marrina, multumesc de urari, sper sa am mai mult de 2 ovocite de data asta. Te pup.

Mergi la inceput