FIV 130
Raspunsuri - Pagina 11
KoraPop spune:
Mirela tu ce valori ai la FSH?Valoarera 12 o aveai inainte sau dupa FIV?Nu ti le-ai repetat in lunile acestea de dupa FIV 1?Cred ca daca incepi cu doza mare de menogon va fi mult mai bine,sunt convinsa ca la mine acolo a fost o greseala ca am inceput cu numai 3 fiole si eu as fi avut nevoie de mai mult...dar nu avea de unde sa stie nimeni....Poate ca ai putea face numai o jumatate de diphe /zi ,vezi ce zice dr.La Giuly faci cu monseniorul,scuze nu mai stiu...?
Kora
CARPE DIEM!
Andrada.P spune:
Gata, am inteles, mutam intalneala. Luni pe 3 septembrie, cand incepe sezonul la Giuly
puteti? Daca nu, sau nu va convine ziua de luni, astept propuneri!
Mirela1 am fost in concediu in iulie si mai merg o saptamana in septembrie, chiar inainte de marele FIV, pentru relaxare ![]()
Andrada
valeria72 spune:
Eu diseara merg sa iau rezultatul la Bhcg si miercuri la echo ...
Nu mai am rabdarica... si m-a mai durut si burtica in weekend si mi-au reaparut pete maronii Offffffffff nu se mai face miercuri o data
Va pupic pe toate si tinem pumnii la trupa de toamna sa fie cu multi ochisori

Aspiranta la titlul de mamica 
KoraPop spune:
Valeria totul va fi bine,sunt convinsa,petele maron sunt de la implantare,desigur....mult vestitele pete de la implantare de care s-a tot discutat.Te asteptam deseara cu valoarea bhcg si miercuri cu pozica de la eco cu cel mai frumos punctulet din viata ta!
Kora
CARPE DIEM!
Andrada.P spune:
Valeria pana la galeria pt toamna, facem galerie mare pentru tine si Ana_P 

haideti cu vesti bune ca sa ne dati speranta!!
Andrada
Mirela_1 spune:
Kora, off FSH-ul asta. E in continua crestere. Inainte de FIV: martie 2006: 9,64, ianuarie 2007: 11,04. Dupa FIV: inceput iunie 2007: 11,61, sf iunie si ultimul facut 12:41. Unitatea de masura mUI/mL. Poate am sa mai fac o dozare si acum dupa ce intrerup AC.
Si eu tot cu 3 menogon am iceput FIV-ul. Asta e, primul FIV e de incercare la cele cu organism mai nabadaios.
Eu fac cu Laura Dracea, si m-am gandid si eu la 1/2 diphe dar daca ea crede ca-i mai bine cu unul intreg... O sa mai vad pe 3 cand merg la control. La tine cum a fost cu FSH-ul? A crescut continuu sau a mai si scazut?
Andrada, da, mi-aduc aminte ca vrei sa mergi in concediu inainte de FIV. Bravo tie. Uite eu acum sunt relaxata (dupa concediu) era bine sa fi facut un FIV. Dar incerc sa-mi mentin starea inca vreo luna macar.
Pentru mine, luni 3 septembrie e bine, vin la intalneala...direct de la dr, cu vesti proaspete.
Valeria, iti tin pumnii sa ai un rezultat bun la bhcg.
Ana_P, bafta si tie, sa ramai graviduta inca 8 luni.
KoraPop spune:
Mirela cand am inceput pregatirile pt FIV FSH-ul meu era 9,77....ce as mai vrea acum sa il am atat.....,apoi am luat cca 2 luni consecutiv AC pana la inceperea tratamentului cand FSH-ul a scazut putintel la 9,la primul CM de la FIV a fost 12,68,luna urmatoare 11,78 si apoi 12,16...sa vedem luna aceasta...dar eu cred ca a ramas in jur de 12....ce sa-i faci...sper totusi sa fie bine ca au mai fost fete cu FSH mare ca Ana_p,ladyxe cu rezultate bune ( ovocite de calitate/embrioni frumosi) ca sa nu mai zic de Andicu pe care o dau mereu de exemplu si care acum e mamica fericita desi a inceput FIV2 cu FSH>13.Eu zic sa repeti FSH-ul acum cand intrerupi AC,de fapt obligatoriu la inceperea tratamentului vei face in zi 2 de CM hormonalele( FSH,LH,progesteron si estradiol),nu-i asa?BAFTA!
Kora
CARPE DIEM!
aniast72 spune:
Andrada.P, ce m-ai nimerit cu intalnirile...
Eu vineri dupa amiaza pe 31 august o sa fiu in Bucuresti la dr si daca nu nasc pana luni dimineata, oricum luni pe 3 sept ma cheama la spital...asa ca nu ma tenta ca poate fug din spital si vin. 
In alta ordine de idei, bb apasa tot mai jos si ma gandesc ca vrea sa-mi faca vreo surpriza zilele astea. Bagajul de spital e pregatit, moralul e ridicat...astept semnalul sa o iau catre Bucuresti.
Pupici tuturor si bafta multa in acest septembrie care sunt convinsa ca va fi norocos.
Andreea
39+ cu 
luck spune:

mi-a prescris dr meu o reteta compensata de gonal f 20 fiole.Am fost la farmacie,mi-a introdus datele in calculator , mi-a luat banii de pe card si cand sa primesc medicamentele mi-au spus ca au un msj de eroare pe calculator ceva de genul reteta comp.nu poate depasi suma de 100 ron.Deoarece au inceput sa vb cu informaticianul lor si nu mai terminau iar serviciul meu este la doua min.de ele am plecat (si cu banii luati si fara medicamente)urmand sa revin mai tarziu.
Stiti ceva de un maxim de valoare la o reteta de gonal compensata ?????
pupici
KoraPop spune:
luck cum adica ai plecat si cu banii luati si fara medicamente????Eu stiu ca nu se poate da compensat mai multt de 3 milioane/luna ( tata e medic de familie...)Sper sa rezolvi problema!Succes!
Kora
CARPE DIEM!