FIV 130
Raspunsuri - Pagina 12
luck spune:
Kora
multumesc de raspuns.
Cum as putea atunci sa fac sa iau tot gonalul de care am nevoie compensat ?
KoraPop spune:
luck ti-am trimis PM.Acum ca ti-au luat banii va trebui sa iti dea si medicamentele sau daca nu....banii inapoi,ai grija si tine-te de capul lor!Bafta sa ne zici cum te-ai descurcat!
Kora
CARPE DIEM!
rami 73 spune:
Betty 78, FELICITARI pentru fecioras !!! E un scump si tu la fel ! 
Andrada, Mirela 1, KITTA, Kora si toate fetele care incep in toamna o noua loterie, BAFTA MAXIMA ! 
Sherico,
mi-e un dor de tine, parca nu te-am mai vazut de 10 ani. Felicitari pentru prefix si...la mai mare (dar nici f. tare
) Peretii au iesit superb, daca va fi cazul te iau consiliera sa ma initiezi si pe mine.
La pictura ma pricep, dar nu pe pereti.
Da-ne vesti despre tine mai des si mai spune-ne ce face si Lachi, ca ea probabil n-are timp.
Marrina,
eu am bifat deja histeroscopia in iulie si e totul ok. In orice caz, parerea mea e ca un FIV "natural" merita incercat, n-ai nimic de pierdut.
Andrada,
eu in principiu raspund afirmativ la urmatoarea convocare, doar sa ne hotaram ce si cum. 
Aniast,
cred ca data viitoare cand ne vom vedea vei fi deja o fericita mamica. Iti tin pumnii ca venirea pe lume a ingerasului tau sa se petreaca f.f. usor !
pozici 
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
Andrada.P spune:
Aniast dupa cum vad eu nu vrei sa ratezi nici o intalneala!!!
Totusi, daca nu ne vedem la intalneala, vin eu sa te vad dupa ce nasti si tot ne vedem! Te-ai hotarat ce nume-i pui bebelui? Am citit acum cateva zile ca avea deja 3.700 la ultima eco. O mandrete de flacau! Abia asteptam sa ne pui poze. 
Sherica ne vedem la intalneala, da?
Andrada
felicia_ spune:
Andrada
vin si eu! Daca e luni, vin si eu cu vesti proaspete de la dr, dar stau mai putin, ca a doua zi plec la mare!
poze
marrina spune:
quote:
Originally posted by Mirela_1
Marrina, multumesc de urari, sper sa am mai mult de 2 ovocite de data asta. Te pup.
Sunt sigura ca va merge bine. Si vei aveaun embrion norocos!

Mirela_1 spune:
Hi, Hi, Marrina, asa sa fie. 
Kora, macar ai vazut o mica scadere. O sa fac si eu hormonalele in z2, chiar daca la Giulesti nu se cer. Dar daca mi-aduc bine aminte, la o intalnire dr mi-a zis ca ar vrea sa vada progesteronul, parca, la inceput de tratament. Eu o sa le fac pe toate oricum. Si va fi bine de data asta.
Aniast, pai poate luni iti facem o vizita sa-ti vedem bebele, daca e asa grabit. Nastere usoara!
Rami, sa fie bafta pentru noi toate.
Felicia, abia acum intri in concediu?
cristal1995 spune:
Fetelor, am vazut eu ceva de o intalneala sau mi s-a parut?!![]()
Ma abonez shi eu, dar sa-mi spunetzi in ce zi va hotaratzi. Andrada, poate imi dai un PM cand shtii sigur ziua, locul shi ora.
Kora, incerci sa apari shi tu?
Oana pe unde umbla???????
Aldolina, abia ashtept sa ne revedem shi sa-mi povesteshti tot de analizele alea...pe viu!![]()
Pupici la toata lumea....

Aly
KoraPop spune:
luck ce ai rezolvat?
cristal incerc,depinde daca vin acasa de la mare pana luni![]()
Kora
CARPE DIEM!
betty78 spune:
Multumesc mult pentru urari...sincera sa fiu si eu il vedem super dulce si frumos...dar ma gandeam ca este ca si proverbul ala cu cioara. ![]()
![]()
Oricum o sa ma lamuresc eu cu Aniast, ca de ea o sa nasca in acelasi loc.
In rest va doresc din tot sufletul reusite cat mai multe 

si sa va ajute DD sa va tineti cat mai curand ingerasul in brate.
betty78 cu
Mario-Alexandru
poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra