FIV 130

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Buna fetelor,
intru si eu dupa ceva vreme sa va salut si sa urez bafta Gastii din toamna!
ANA P, iti tin pumnii sa ne scrii in calitate de
VALERIA, o sa fie bine!

MARRINA, imi pare rau!
ALDOLINA,
LILIANA - iti urez sa fie cu noroc clinica pe care o vei alege!
Tuturor

Cellu 19+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

FETELOR,am si eu o intrebare,acum am obsv ca aseara am uitat sa iau pastila ac de marvelon,se intampla ceva,ca oricum nu o iau ca si contraceptie,adica in seara asta o iau pe cea aferenta zilei de vineri,credeti ca este vre-o problema?Probabil ca o sa -mi vina cm mai devreme cu o zi,cel putin asa cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Felicia nu ma refeream la cariotipi sau alte teste de genul asta. Si noi le-am facut si e totul ok (avem ca diagnostic infertilitate din cauze necunoscute)...

Pentru testul PGD (FISH si PCR)ca sa poata identifica posibile defecte folosesc markeri genetici/DNA de la parinti. Pentru asta trebuie sa donezi sange. Cateodata separarea reuseste de prima data cateodata nu...Mie mi-au prelevat proba de sange intr-un moment in care numai de asta nu-mi ardea dar au zis ca vror sa fie pregatiti in cazul in care ma hotarasc pentru un nou FIV.

Uite un link despre asta. Mie mi s-a parut scurt si la obiect...:
http:// en.wikipedia.org/wiki/Preimplantation_genetic_diagnosis (am pus un spatiu dupa http ca sa nu fie luat ca reclama...)

Daca te bate gandul sa vii in Belgia spune-mi si o sa-ti trimit un PM cu detalii.

Bafta

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Dream cred ca raspunsul referitor la markeri era pentru mine....de FISH si PCR stiam,dar le fac la ei la clinica din barcelona la prima intilnire(asa ne-au zis)...credeam ca zici de altele pe care le-as fii putut face acasa(cum am facut celelalte analize),multumesc oricum pentru info si oferta si iti doresc numai bine !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

LilianaFi acum ca te-am "botezat" raman datoare cu un miel... Pana una alta iti dau o sa-ti poarte noroc!

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Ana_p se simte bine,sta cuminte in pat si asteapta nerabdatoare sa treaca zilele...Nu are nici un simptom deocamdata si asta o pune pe ganduri,dar i-am spus ca au fost reusite si cu si fara simptome...asa ca numai de DD depinde acum.Va multumeste tuturor pt sustinere!
Bafta Anaaaaaa!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna dimineata!
Koraiti multumim pt vestile despre Ana! Si eu iti multumesc ca m-ai trecut pe listuta!
Ana sunt si eu alaturi de tine cu pumnii stransi!Si e prea devreme pentru simptome, stai linistita!
Aurel Crismultumesc pentru incurajari!Iti tin pumnii sa fie totul bine cu cerclajul! pe burtik

toate fetele!

Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

ioana p76 cu placere,dar eu abia astept sa te trec pe lista -dutelor

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Buna, fete dragi si sufletiste!
Va multumesc mult pentru sustinere si, sicer, abia acum, cand sunt eu in cauza, imi dau seama ce mult inseamna incurajarile si vorbele calde de la voi, cele care ati trecut prin asta.
Un special Korei care a dedicat capitolul mie si voua tuturor si pentru ca va tine la curent cu vestile despre mine.
Asadar, astazi este a treia zi de la ET si eu ma simt foarte bine, nu am absolut nici o senzatie mai deosebita, in afara de o tensiune a sanilor pe care o aveam insa si inainte de ET. Nu stiu daca asa e normal sa fie; eu ma straduiesc sa stau cat mai mult in pat, nu am facut nici un fel de efort, dar cam ametesc cand ma ridic, e si firesc dupa atatea ore de...amortire. In rest, filme vesele, carti bune si multa rabdare pana pe 3 septembrie.
Voiam totusi sa va intreb: voi chiar nu ati simtit nici o schimbare imedat dupa ET? Bineinteles ca intrebarea care ma macina este daca mai e ceva la mine in burtica. Incerc totusi sa nu ma gandesc prea mult la asta...

Va pup pe toate si va mai scriu imediat ce prind liber laptopul sotului.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

ANA STAI CUMINTICA SI NU AMI GANDI NEGATIV,SE SUPARA BEBEI PE TINE,
EI VOR STA CUMINTEI LA MAMI IN BURTICA 9 LUNI

VERET

Mergi la inceput