FIV 130

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

LUCK DACA TE REFERI LA MODUL DE EXECUTIE SA ZIC AS, EU IN URMA CU 10-12 ANI AM FACUT POST LICEALA DE ASISTENTE MEDICALE (DAR ACUM NU PROFESEZ IN DOMENIU MEDICAL),DACA TE REFERI LA ORELE DE ADMINISTRARE AM ITREBAT-O PE DR.MATEI

DACA VREI ALTE AMANUNTE TE AJUT CU CEEA MAI MARE PLACERE,CHIAR SI IN SEARA ASTA

VERET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Veret
iti foarte multumesc.Da ma refer la modul de executie.
Deci , la gonal , ar trebui sa desfac sticluta cu praf,sa pun acul cel mare in seringa cu apa,sa-l omogenizez (praful cu apa),sa scot bulele de aer la suprafata si apoi sa ridic serul prin ac pana da afara si daca solutia este clara sa ma injectez.
Bine am zis?

Mergi la inceput

EXISTA GONAL CARE ARE SERINGA IN CUTIE IN CARE ESTE SERUL SI DOUA
ACE UNUL GROS SI MARE SI UNUL SUBTIRE SI MIC,CU ACUL GRUS INTRODUCI SERUL IN STICLUTA CU PULBEREA AGITI PUTIN SI APOI TOT CU ACEST AC ASPIRI SOLUTIA OBTINUTA IN SERINGA, APOI INLOCUIESTI ACUL GROS CU CEL SUBTIRE CU CARE INJECTEJI SUBCUTANAT(IN BURTA SAU IN BRAT.
DAR ESTE SI GONAL FARA SERINGA IN PACHET,EU LA ACESTA AM FOLOSIT SERINGA DE INSULINA SI PARCURGEAM TOTI PASII MAI SUS INDICATI CU ACELASI AC ADICA CU CEL MIC DEOARECE LA ACESTE SERINGI ACUL NU ESTE DETASABIL.
DACA NU AM FOST EXPLICITA MAI INTREABA-MA CEEA CE NU AI INTELES

VERET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Iubita mea iti multumesc inca o data.Eu am gonalul cu ser,praf si 2 injectii.Am inteles mai ramane de pus in aplicare.Te tin la curent.
multi pupici si noapte buna

Mergi la inceput

BAFTA,NOAPTE BUNA
ASTEPT SA-MI SPUI CUM A FOST

VERET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Luck doar inceputul e greu..prima injectie...dupa, totul va fi floare la ureche...spor la injectat...si incercarea sa prinda roade... roade din acelea cu ochisori
Mirela faza e ca nu sint singura ...mai e si vecina ce-mi tine de urit...oricum ar fi...ma antrenez pentru noptile albe pe cind vine bebe
Kora multumesc pentru ca ai pus din nou rugaciunea acolo in top ...iti las tie sa deschizi capitolul nou......
Ana
...un sfirsit de saptamina cit mai relaxant...
...pupici,somnic usor,vise placute,ingerii sa va sarute

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/0RsGioT34T_1japgk7gNKTdbqWj-XG11?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

...si pentru ca a inceput o noua luna...un nou anotimp...toamna...si pentru ca toamna se numara bobocii...dragelor mele fivoase de septembrie-octombrie,va urez din suflet citi mai multi bobocei sa inmugureasca in burticile voastre...Doamne Ajuta!
luck
felicia_
ioana p76
Andrada.P
Mirela1
rubia
Ida78
diana d

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/0RsGioT34T_1japgk7gNKTdbqWj-XG11?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Zouzou multumesc pentru galerie,
Kora, multumesc ca m-ai trecut pe listuta aspirantelor;
trebuie facuta o mica corectie, am facut in iunie Fiv1
si voi face si in septembrie Fiv2 cu dr. Dracea.
Luck, esti o curajoasa cu injectiile. Succes!
E mult mai usor daca ni le facem singure si nu mai depindem de nimeni.
Pupici si puterea de a merge frumos mai departe pentru toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

luck, am facut cate 2 fiole de meno intramuscular si 2 fiole gonal subcutanat in brat, nu cred ca ora conteaza , de ce nu mai vorbesti inca o data cu dr M pt linistea ta

kora, da trece-ma pe listuta si sigur o sa ne tinem de manuta, vad ca au inceput sa apara fetele de toamna,

salutare veret si

Mergi la inceput

ANA
LADYXE
SI PT.TOATE FIVOASELE

VERET

Mergi la inceput