FIV 130

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Buna dimineata fetele mele dragi.
Acum am venit de la injectat si rezultatul pe miercuri.Cand m-am mirat foarte tare ca dureaza asa de mult mi-a spus "doamna in alta parte dureaza si 10 zile,sunt analize hormonale nu se fac in fiecare zi" la care eu ii raspund ca in alta parte se dau si in aceeasi zi.Ma intreaba el "la Bucuresti",zic eu nu la Brasov (este mai aproape de mine).In final mi-a spus ca dc ma grabesc sa incerc marti dupa masa pt ca marti se fac.
Zouzounakirugaciunea ta este deosebita m-a impresionat foarte tare.
diana_d
prietena mea care mi le face este plecata din localitate asa ca am doua optiuni,fie ma duc la ea sa ma injecteze fie ma injectez eu.
Tu cand ai zis ca incepi injectarea?
veret
aseara am vorbit cu sotiorul meu care nu a mai facut niciodata injectii dar care este sigur ca mi le poate face.Te tin la curent cum ti-am promis.
ana numai maine nu-i poimaine
pupici tuturor fetelor si bafta tuturor fivoaselor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Multumesc Andrada de raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

Buna dimineata fetelor, am intrat sa va pupicesc pe toate sa va urez multa bafta acum la inceput de sezon de toamna. Nu uitati ca este cel mai bun sezon din an, aveti incredere in voi si in medicii vostri si sa vedeti ca veti reusi.
Eu pun deja galeriile la treaba si abia astept sa citesc vesti bune si sa ne luam de manuta la odisee
Va sarut pe toate si sunt cu ochii pe voi

mona 21 + Alexandru si Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

LUCK ma refeream la toate 3 la aceeasi ora,dar bine-nteles menogonul intramuscular si celelalte 2 subcutanat.Eu nu le-am facut singura m-am dus la Romar ca este langa mine un cabinet.Pe la sfarsit prinsesem si eu curaj si imi faceam singura jumatatea de dipherelineMulta bafta
Fetelor care ati inceput tratamentele va doresc multa bafta si sa veniti toatee cat mai repezor la odisee
ANA
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

delfi , aurel _cris
nu stiu cum sa faceti dar luati-ma de manuta si trageti-ma si pe mine dupa voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Fetelor dragi va invit sa ne continuam discutiile la FIV131

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput