FIV 130

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Fetelor, va reamintesc, luni 3 septembrie 18:30, mare intalneala de FIV-oase - prima din sezonul de toamna - iarna, la Allegria (vis-a-vis de spitalul Titan sau Imparatul Constantin si Elena). Daca aveti intrebari, va rog sa-mi scrieti pe PM.

Adhnana ar fi super sa poti veni la intalneala dar daca crezi ca ti-e mai bine cumintica acasa, stai linistita acolo. O sa mai fie si alte intalneli.

toate FIV-oasele!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Buna fetelor,
Dupa 4 ani de investigatii laparscopii si o operatie de scoatere a unei trompe am zis stop...gata m-am saturat si m-am hotarat sa fac FIV...am 32 de ani si timpul nu mai tine cu mine...vreau sa va intreb din momentul in care iti faci toate analizele pana la inceperea stimularii etc...cam cat dureaza? pt ca eu trebuie sa fac un credit la banca pt asa ceva si nu stiu cum sa fac...sa-l fac inainte de consultatia la dr sau dupa???habar nu am...sunt novice in domeniul asta si la fel ca si voi sunt disperata sa am un bebe...as face orice...plsss fetele care au facut sau fac sa-mi dea si mie un raspuns..ms frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Zouzounaki , multumesc pentru urari! Acum este binisor, cred ca a trecut ca prin urechile acului pe langa dializa.

Ana_p, iti tin pumnii si ma rog pentru tine sa fie cu noroc luni.

Dragele mele stiti cumva daca se gaseste in Ungaria Progesteron injectabil de 25 mg. Eu incep sa caut pentru ET-ul meu din oct si am inteles ca ar trebui sa fie 25 mg la 2 zile.

Va pup pe toate,
Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Fetelor, multumesc de informatii. Deci, in functie de organism vine intre 4-7 zile de la intreruperea AC-urilor.
Zouzoule, esti fenomen, mie mi se inchid oblonasele de la 10 seara; nu ca ma culc la ora aia dar orisicat. Sa gatesti mai inteleg dar sa gradinaresti? afara? noaptea?
Kora, cine stie nebanuitele cai ale FSH-ului? Bine ca ne lasa sa mai facem FIV.
Eu luni ajung mai tarziu, pe la 19-19:30. Abia astept sa va vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Taty Ana Perioada dintre momentul cand mergi la dr pana la momentul cand incepi stimularea, nu poate fi previzionata. Depinde de ce protocol de FIV (tratament) ti se recomanda, de momentul din luna (ciclu) la care te afli tu in momentul in care mergi la dr., depinde de disponibilitatea dr-lui, etc. Parerea mea e sa mergi la consultatie si apoi, in functie de ce vorbesti cu dr, sa faci creditul. Mult succes!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

LUCK eu le-am facut pe toate 3 odata cam pe la 1 dupa amiaza,dr mi-a zis ca nu conteaza orele si dupa rezultat cred ca nu a contat.Nu te stresa prea mult,ai grija ce mananci dupa ET si odihneste-te cat de mult poti.Iti doresc multa bafta si te asteptam la .
ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

FETELOR
astazi mi-a venit CM,maine dimineata fac analizele -fsh,lh,estradiol si progesteron -,al caror rezultat vi-l pot spune luni cel devreme si marti cel mai sigur si seara la 6 incep stimularea.Doamne ajuta !!!
Kora
si atunci avem o rezerva ovariana mai mare sau poate cum in luna anterioara nu s-a ovulat....
Abia astept sa vii maine cu noutati.
ladyxe
de cand te-am asteptat cu un raspuns pt ca stiam ca si tu ai facut menogon si gonal.Oare cate din fiecare ai facut ?
Eu vreau sa le fac la 6 seara.
FETELE MELE DRAGI ce ziceti ca sa-mi pot face singura injectiile sau ma descurc din filmulet si cu ce mai stiu?Vreau sa va spun ca nu am facut o injectie in viata mea!
aurel cris
ce inseamna toate 3 odata adica si menogonul si gonalul?Eu m-am gandit gonalul sa-l fac in burtica si menogonul intramuscular.
ana
pupici tuturor

Mergi la inceput

In legatura cu injectiile vroiam sa va intreb daca ar trebui sa-mi explice o asistenta inainte sau ma descurc si asa .Voi cum ati procedat?
kora
multumesc ca m-ai trecut pe listuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

LUK,EU AM FACUT MENOGONUL DIMINEATA INTRAMUSCULAR
SI GONALUL PE LA ORA 18 SUBCUTANAT,LE-AM FACUT ASA LA INDICATIILE DR.MATEI
NU E GREU SA-TI FACI SINGURA,EU MI-LE AM FACUT SINGURA SI MENOGONUL SI GONALUL

BAFTA

VERET

Mergi la inceput

Veret