FIV 130

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

off VALERIA imi pare sincer rau,cum au spus si fetele cuvintele sunt de prisos acum plangi si descarca-te iar maine vei vedea totul cu alti ochi.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Valeria imi pare extrem de rau ca treci prin asta! Eu sunt convinsa ca in cateva zile o sa te linistesti, o sa te ridici si o sa mergi mai departe cu toate panzele sus! Incearca sa vii la intalnire. O sa vezi ca o sa te simti mai bine dupa! Noi te asteptam cu drag.

Kora merci! si tie mult succes la FIV 2

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Valeria imi pare tare rau si iti inteleg perfect durerea. Ce-ti pot spune este sa nu te lasi. Va fi bine si pentru noi intr-o zi... Pastreaza-ti speranta si incearca din nou. Sunt alaturi de tine.

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Valeria, iubita, imi pare tare rau , intr-adevar cuvintele sint de prisos... sint alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Valeria,imi pare tare rau

Anca si eu fata.Nu am zis nimic pentru ca am fost o superstitioasa si am gandit ca daca trambitez nu realizez nimic.Uite ca teoria mea nu a dat rezultate,asa ca de acum nu mai tin secret nimic.Poate ne tinem de mana la urmatorea mea incercare.

Kora esti o draguta.Merci ca m-ai trecut pe listuta si merci si pentru informatii.Tare as vrea sa scap de injectii,daca s-ar putea...Nu au fost atat de naspa pe cat am crezut eu ca vor fi,dar nici placut nu e.Asa ca daca s-ar putea fara ele..ce bine ar fi...

Sa va zic si schema mea de tratament:am facut protocolul lung(inceput in ziua 21) cu inhibare 20 zile cu suprefact de 0,5mg(parca asa e,nu?) si apoi am inceput stimularea cu puregon de 125,dar in paralel am mers si cu suprefact pana la sfarsit.Am avut 11 ovule din care au rezultat 8 embrioni,dar au rezistat doar 6.Nu stiu care-i mentalitatea medicilor de aici,dar au zis ca ei prefera sa-mi puna doar un embrion si restul sa-i congelam.Asa am facut,dar data viitoare o sa le spun clar ca noi vrem sa imi puna 2 embrioni(sper din toata inima sa reziste la decongelare).
Aaa si sa nu uit:am facut FIV+ICSI.

Scuze ca m-am lungit atat
Va pup si va tin pumnii la toate

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Valeria ...imi pare rau ca trebuie sa treci printr-o experienta de acest gen,te inteleg perfect(din pacate si mie mi s-a intimplat) dar sint convinsa ca va venii soarele si pe strada noastra

...despre mine:am ales intr-un final clinica Krumpendorf din Austria,dar am prins prima programare abia pe 8 noiembrie si cum in decembrie clinica va fii in concediu ciclul fiv ar trebui sa il incep in ianuarie ...asa ca las programarea programare si voi face un al doilea fiv tot in italia la clinica demetra(in fine aceeasi)...asa ca voi incepe tot cu protocolul lung: inhibare cu 0,2 suprefact din z.21,adica din 10 septembrie

Numai bine tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Liliana,bafta multa si sa dea Domnul sa fie o reusita de data asta.
Asta ma omoara si pe mine aici,ca prind programare foarte greu.Acum am prins programare tocmai pe 18 sept si sa vedem cand au timp pt ET...

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Valeria, alaturi de tine pentru ca stiu ce inseamna. Nu inteleg si nu o sa inteleg niciodata de ce o data ne-a data si apoi ne-a luat. Si nu vreau nici sa cred ca DD ne da cat putem duce, ca in ritmul asta unde o sa ajungem... Dar cu asta ne este dat sa traim si cu speranta ca FIV-ul urmator e cel care ne va aduce copilasul mult dorit. Ce nedreapta e cateodata viata. Of,of....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Lilianafi iti doresc mult succes , sa fie cu ochisori
Moniland

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

VALERIA, mi pare tare rau

Cellu 19+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput