FIV 130
Raspunsuri - Pagina 21
cellu spune:
ANA P, iti tinem pumnii in continuare, sa se lipeasca puiutii, mai ai putin! 
ZOUOZOU', ce pereche! Sunteti foarte frumosi amandoi! Sa va dea DD copii mult doriti!
MARRINA,
BB-le avea saptamana trecuta 277g si 15si..cm (la ultima eco de 18sap. si 4 zile )
MIHA2004, eu am luat pt endometru Cicloprogynova 3tb/zi, numai cele albe, incepand cu ziua punctiei. De simptome nu stiu sa iti spun, ma simteam rau in perioada aceea, dar in cazul meu puteau fi multe cauze posibile. (La clinica mi-au spus ca fac ET daca endometrul este de min.8mm)
RELYA, NUSY, MIRELA, LILIANA....
pt voi
ALDOLINA, cred ca vin si eu la intalneala de luni
Astazi sunt tare bucuroasa! Am luat rezultatul de la amniocenteza si BB-le este bine!! Am trait trei sapt. ...de teama si ganduri negre!
pe toate si va urez sa fiti gravidute cat mai curand!
Cellu
19+
George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png
madalina28 spune:
Valeria

Imi pare rau ca nu pot ajunge la intalneala de data asta, o voi duce pe galusca in Delta si ne vom intoarce abia marti.Urmatoarea intalnire nu o voi rata.
toate FIV-oasele fara exceptii.
Madalina
16+
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg
nusy spune:
Fetele mele dragi,m-am intors alaltaieri din concediu,insa am reusit doar sa va citesc pentru ca am avut o gramada de treaba(mancare,spalat,curatenie).
Kora,ti-au spus bine Mirelus
si Relya
, am inceput inhibarea pe 26 august( deci am facut deja 4 diphereline) si fac FIV-ul tot la Giulesti ,cu Dracea.Embriolog va fi cine se va nimeri in acea saptamana(desi as prefera-o pe Dascalescu).Pe 6 septembrie am ecografia de sfarsit de inhibare.
Reteta de gonal f75,compensata, am obtinut-o din nou foarte usor ,ca si prima data,la noi in oras vad ca nu sunt probleme.Si repet pentru fetele care nu stiu,nu exista plafon pentru acest medicament.Mie mi-a scris chiar Dracea pe reteta:"compensat 50% fara plafon".Asa ca nu trebuie sa aveti probleme cu limita de 3 milioane,pentru ca nu e valabila la acest medicament.Eu acum am reteta la farmacie,astept doar sa mi se aduca Gonalul pentru ca,din pacate,un singur distribuitor din tara il are si...nu mai avea in depozit.Dar saptamana viitoare cica il primesc.La limita, pentru ca voi incepe stimularea chiar atunci.
Valeria,imi pare rau pentru pierderea ta...
Ana: tin pumnii!Mult noroc!
Cellu: multumesc ca te gandesti si la mine.Ce mai face motanul,s-a facut bine?
Ioana, Chiara, Flori76, Magduta10:va
si multa bafta la urmatoarea incercare!
Flori76: Madalina28 a facut ET cu congelati si stiu ca a avut ca tratament de sustinere progesteron injectabil.De altceva nu stiu.Si poti incerca si ceai de cretisoara.
Ioana: bun venit in gaska noastra!
Relya: spor la injectat!Sa fie bine!
Sheri: super camera Alesiei!
Rami: bine ai venit si tu din concediu!
Aurel_Cris: sper ca nu a fost dureros cerclajul si ca esti bine.Te
Multi pupici si pentru Pussi,Moni,LilianaFi,Zouzou,Kora,Luck,Dariela si toate fetele de la acest subiect! Mi-a fost dor de voi toate!
Nusy
Relya spune:
Nusy
, bine ai venit din concediu ! Tin pumnii pe mai departe.
Cellu ma bucur nespus de mult ca a iesit bine amnioceteza. Am mai tras cu ochiu' acolo la gravidute prin FIV( ca mi-e drag subiectu tare )si-s la curent cu vestile bune . Am stat si eu cu emotii odata cu tine 
Sherisuperba camera bebelinei 
Flori76 ,Valeria
imi pare nespus de rau...
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
flori76 spune:
Nusy,bine ai revenit din concediu.Sper cu forte proaspete.Tin pumnii sa fie bine pana la capat. 
Relya
cum stai cu injectarea?Ai reusit sa ti le faci singurica?Iti spun din experienta ca nu e greu deloc.Nu stiu cum sunt alte injectii,insa suprefactul si puregonul nu dor deloc,deci pentru mine chiar nu a fost deloc o problema sa ma injectez.
Madalina distractie placuta in Delta.Sa stii ca de cate ori ma uit la semnatura ta
prind sperante ca se poate si cu embrioni congelati.
Pupici tuturor 
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
Chiara spune:
nusy
, bine ai venit din concediu! tu faci protocolul lung acum? ca eu asa am inteles din cele scrise de tine. sunt sigura ca de data asta va afi fiv-ul norocos. doamne ajuta.
tuturor fetelor.
lilianaFi spune:
Flori76 Magduta Nussy Cellu 
Flori76 si eu tot cu suprefact si puregon am schema...cite unitati ai de fiecare? Multa bafta ! 
...cine mai incepe in septembrie un nou ciclu fivet ???
Multa bafta fetelor deja in focuri 
Ana_p 

flori76 spune:
Liliana,eu am facut cu suprefact de 0,5mg si puregon de 125.Tu vad ca ai suprefact de 0,2..Data trecuta tot schema asta de tratament ai avut-o?Si cum ai raspuns la tratament?
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
KITTA spune:
Intalneala, intalneala? Unde, ce si cum? Dar cred ca va intreb degeaba...Avem un prieten din Canada care sta pana duminica si ne intalnim cam in fiecare seara cu el si toti amicii. Maine am ziua altor prieteni veniti din Danemarca (pe care o sa ii sarim!), dar totusi Andradapoate imi dai un tel. sa imi dai detalii, poate fug!
Despre mine luni sper sa am marile vesti, dupa intalneala cu Mr. Big, daca o sa am parte sa trec de gardul de sarma ghimpata si electrificata pus in fata usii cabinetului de eco de Madam Coif in vant!

!