FIV 130

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Moni, sa fie cu noroc FIV-ul urmator.
Pussi, asteptam sa vedem printesele. Poate o sa avem si noi burtici la vremea aia.
Felicia, f. bine. Te relaxezi si tu ca Andrada inainte de FIV.
Kora, trece-ma si pe mine pe listuta, te rog. FIV 2, septembrie, Giulesti - dr. Laura Dracea. Si Nusy, da, face FIV 2 tot cu Laura Dracea. Cat despre embriolog nu cred ca stie de pe acum cine va fi. Dar o sa ne spuna ea cand se intoarce din concediu.
Zouzou, ce faci mama, n-ai somn, la 3 noaptea esti pe DC? Frumoase poze...si protagonistii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Din pacate am aflat si eu ca cei doi puiuti ai mei s-au oprit din evolutie si acum astept sa-i elimim.... in rest plansete....si acum incerc sa ma ridic si sa plec mai departe.... astept o luna-doua sa ma reglez si apoi o sa vedem incotro o apucam

Va pup si sa ne dea DD bebei la toate

Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

quote:
Originally posted by valeria72

Din pacate am aflat si eu ca cei doi puiuti ai mei s-au oprit din evolutie si acum astept sa-i elimim.... in rest plansete....si acum incerc sa ma ridic si sa plec mai departe.... astept o luna-doua sa ma reglez si apoi o sa vedem incotro o apucam

Va pup si sa ne dea DD bebei la toate

Offff

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Valeriaaaa sunt alaturi de tine!Of Doamne de ce se intampla asa ceva?!....TREBUIE sa te ridici si sa o iei de la capat,numai astfel vei reusi,au fost multe fete care au patit ca si tine,dar...nu au abandonat lupta si acum sunt mamici fericite.Imi pare tare,tare rau!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

valeria.....ce sa spun..nu mai spun nimic..cuvintele sunt de prisos. Iti doresc sa poti trece peste aceasta grea incercare si sa te pui pe picioare si sa o iei de la capat.
Singurul lucru favorabil in toata treaba asta este ca se poate, din moment ce ai ramas gravi. Probabil ca acum nu te incalzeste cu nimic, dar sunt convinsa ca pe viitor asta te va face sa o poti lua de la inceput.
Te pup si ai grija de tine.

Adhnana 33+ Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

VALERIA CUVINTELE SUNT DE PRISOS,TU TREBUIE SA TE MOBILIZEI
SI SA LUPTI PT.BEBEUL MULT DORIT
TOATE FIV-OASELE FARA EXCEPTII

VERET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Valeria, e nedrept, atat pot scrie. Ai grija de tine. Iti suntem alaturi.

Kora, din cauza vacantei prelungite de la Giulesti, sunt nevoita sa aman cu o luna procedura. Incep tratamentul in octombrie.
In formula Cocei-Marinescu. si eu

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Valeria,..........cuvintele sunt de prisos...ma rog insa la Doamne Doamne sa ai puterea sa treci peste durere si sa poti merge mai departe spre realizarea visului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Va multumesc din suflet la toate .... sunte-ti "de pus la rana" si cum ranile noastre sunt multe trebuie sa fim in continuare unite si asa cum le incurajam pe fetele care pierdeau asa fac si cu mine insami acum CAPUL SUS SI TOT INAINTE
Am mii de idei acum in cap si nu prea pot sa-mi planific viitorul FIV asa ca o sa mai astept o vreme sa ma linistesc si o iau de la capat

O sa fac tot posibilul sa vin si eu luni la intalnire

Va pup dulce pe toate si char daca nu va cunosc personal eu tot va iubesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

valeria72 Iti doresc sa gasesti in tine puterea de a merge mai departe, de a-ti gasi drumul si de a crede in sansa ta! Te cu drag.

Mergi la inceput