FIV 130
Raspunsuri - Pagina 18
Relya spune:
Kora
am inceput inhibarea acum 10 zile ... adica sunt in focuri ( cum se spune
)
deci : fiv no.1 cu dr. Laura Dracea ( nu stiu cine va fi embriolog)
Din cate stiu eu Nusy
a inceput si ea inhibarea de pe 26 august. Sa dea Domnul sa fie cu ochisori de data asta 

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
KoraPop spune:
Relyaaaaaaaaa si stai tu asa cumintica si nu zici nimic....bafta multa de tot,sa fie primul FIV cel norocos!
P.S. La Giulesti,nu?Stii cumva Nusy face FIV2 tot la Giuly cu dr. Dracea+Dascalescu ca si la FIV1?
Kora
CARPE DIEM!
Aldolina spune:
Buna fetele mele dragi,
Uf, e o nebunie de nedescris la serviciu, dar o sa treaca...
In legatura cu intalnirea, am vorbit cu Cris86 si ne asteapta la ea luni, 3 septembrie, dupa ora 18:30, cand puteti. M-a rugat sa va dau eu detaliile pentru ca nu poate intra pe net. Asadar, Restaurantul Allegria din Bd.Basarabiei nr.108, vis-a vis de fosta Policlinica Titan, actual Spitalul Judetean Ilfov. Daca vreti mai multe detalii, trimiteti-mi un PM si va dau mobilul ei sa discutati direct cu ea.
Abia astept sa ne vedem si sa povestim!
Pupicei tuturor si pumni stransi celor aflate in focuri! Sa faceti bine sa ingrosati randurile la odisee!![]()

KoraPop spune:
Fetelor de Dariela stie cineva ceva, a facut ET cu embrioni criogenati?
Kora
CARPE DIEM!
ioana_p76 spune:
Kora te rog trece-ma si pe mine pe listuta la sept-octombrie: fiv2 la Szeged cu dr. Zadori
Multumesc! 
Sper ca aceasta toamna sa fie cu noroc pentru toate fetele care urmeaza sa faca fiv!
Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele
poze noi animalutze!
Andrada.P spune:
Kora vreau si eu pe lista de septembrie-octombrie
FIV 3, Giulesti cu Cezara Bucur si Cocei
Sa dea DD sa numaram in toamna asta cel putin atatia boboci cate FIV-uri o sa fie si sa ramana topicul asta gol, sa mergem cu toatele la Odisee! Amin!

pentru toata gasca de toamna 
Andrada
flori76 spune:
Ana,tin pumnii sa fie cu ochisori.Doamne ajuta!
Valeria,te asteptam cu vesti bune 
Kora
,fiindca tot ai adus vb de listuta,te rog sa ma treci si pe mine cu un fiv nereusit(facut in Islanda),dar am 5 puiuti la congelator si sper din toata inima ca urmatoarea incercare sa fie o reusita.
Apropo,chiar vroiam sa va intreb daca la ET cu embrioni congelati se mai face vreun tratament,ceva injectii?Ca deocamdata nu m-a lamurit nimeni.
Nusy,Relya,va tin pumnii si sper din tot sufletul sa fie fiv-ul norocos pentru voi 

Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
Anca Wish spune:
Flori, adica ai facut un Fiv si noua nu ne-ai spus nimic?
A fost alegerea ta si imi pare tare rau sa aflu ca nu ti-a reusit.
Poate da Doamne-Doamne si macar unul din cei 5 puiuti va sta in burtica 9 luni.
fata
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
KoraPop spune:
flori eu stiu ca pt ET cu embrioni congelati,ti se dau doar vitamine,acid folic etc pt pregatirea organismului si eventual ceva medicamente pt endometru ( daca este cazul) ca si cycloproginova.Imi pare rau pt nereusita,dar ai toate sansele sa devii mamica pt cel putin unul sau mai multi dintre cei 5 puisori...Pe cand ET-ul?Fug sa te trec pe listuta.Foarte frumoase pozele voastre!Bafta multa!
Andrada asa sa fie precum spui tu!Amin!Te-am trecut pe listuta,sa fie cu noroc a treia incercare!
Anca Wish tu nu vrei pe listuta?Parca in septembrie urma sa incepi...?
Kora
CARPE DIEM!