FIV 130

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by miha2004

KoraPop draga mea eu in iunie am facut fiv nr 2 nereusit explicatia a fost ca endometrul meu nu a crescut si mi-au recomandat cyclo-progynova timp de trei luni in a treia luna la ultina pastila alba sau prima maro sa merg la eco sa vada daca a crescut endometrul lucru pe care l-am facut acum cateva zile si era de 9,8 fiind dupa spusele medicului meu destul de mare fata de cat a fost la cele 2 fiv-uri, 6 respectiv 8. Pt ca plec din tara pt doua saptamani mai iau o luna cyclo-progynova si dupa o sa merg la control, daca totul o sa fie in regula o sa incep fiv nr 3. Cam atat despre mine, despre voi sa stiti ca citesc tot si ma bucur pt toate reusitele voastre si ma intristez pt toate esecurile.
PUSSI tu ai cumva o ruda medic in Timisoara?
va pe toate

Ti s-a facut ET cu endometrul 6? Eu peste tot unde am citit am gasit ca ET se face la minim 7 mm. Dar problema e rezolvabila. Cate tablete de Cycloproginova ai luat pe zi? Se pot lua pana la 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by carry

Buna, fetele !
Ptr cele care sunt la prof Marinescu :am vb acum cu o asistenta de acolo si cica prof este in strainatate pana pe 6 septembrie !!!

Stiti ceva de asta ?

Daca vrei iti dau maine numarul de la secretariat unde sigur stie secretara prof. M. daca e plecat sau nu. Azi nu-l am la mine dar poate il stie altcineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

!
Zouzoule ce frumusica esti si ce poze frumoase!!!
Aniast nastere usoara si refacere rapida!

Eu nu prea am noutati asa ca va citesc din umbra si va tin pumnii la toate care sunteti sau va pregatiti sa intrati in linie dreapta!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Marrinainainte de fiv 1 am luat 1 cyclo-progynova pe zi incepand cu ziua punctiei si pana la test, la fiv 2 am luat cate 3/zi dar tot nu a crescut mare lucru iar acum de trei luni iau 1/zi. Abia astept sa vad daca o sa mai cresca luna viitoare, fiind a 4 luna . Nu stiu daca a mai luat cineva atat de mult timp dar eu le-am suportat greu in special primele 2 luni, aveam ameteli, stari de voma, tensiune mamara si lipsa totala a poftei de mancare, acum mi se mai intampla decat la pastilutele albe. Macar de ar fi cu folos, atunci o sa uit tot...
Valeria 72 sper sa fii bine tu si bebelul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Buna dimineata, fetelor!

De astazi,a saptea zi de la ET, am hotarat sa nu mai stau non-stop in pat, fiindca, nu stiu cum e la voi, dar la mine statul in pat nu contribuie deloc la o stare psihica buna si la optimism. Nu va mai spun ca aseara chiar am avut o stare destul de rea, acumulata cred dupa tot stresul, asa ca de acum inainte ce o fi o fi...In niciun caz nu mi-am propus sa fac efort, o sa ma protejez cat pot, oricum nu sunt e felul meu o persoana foarte activa, dar nici una imobilizata nu vreau sa ma simt. Deseara chiar as vrea sa ies putin din casa la o plimbare usoara si scurta.
Spuneti-mi, va rog, voi care stiti ca sunt zilele critice de dupa Et, cele in care embrionii ar trebui sa se nideze?
In rest, tot asimptomatica sunt, in afara sanilor mariti si tensionati, nimic.

Va pup si va doresc o zi buna!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Ana_p in 5 zile de la fecundare embrionul devine inmod normal blastocit,din acest moment cam in 48 ore se face implantul...in z.8 cred ca deja e OK,poti face cite o plimbarica,e chiar indicat de unii autori in domeniu...iti urez multa bafta !

Numai bine tuturor...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

miha 2004 probabil, s-or fi laudat cu nepoatele

zouzou cand mergi la plaja sa te gandesti si la noi! ca nu ne-a vazut soarele anul asta si nici apa de mare Anul viitor o luna stau la mare.... si in sept. le luam si pe fete, vedem noi unde!
ana primele 72 de ore dupa ET sunt cruciale ... teoretic! Practic... la mine unul din embrioni s-a nidat prin Z5 dupa ET! Oricum ideea e sa fi relaxata si fara efort! Sa faci ce-ti place!

PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

'neata buna!
Fetelor dragi care ati inceput deja tratamentul sau care veti incepe in curand ( felicia_,Relya,luck si altele daca mai sunt) va rog sa imi spuneti exact datele voastre sa rectific listuta,adica unde ,cand ,cu cine,al catelea FIV.Multumesc!

Ana AMR 4 ZILE FARA ZIUA DE AZI!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

VALERIA asteptam vesti,ANA P Doamne ajuta,sa fie totul bine,pt ca sincer in ultimul timp am fost cam dezamagita de rata de succes a fiv-ului,eu sunt intr-o criza hemoroidala groaznica,si cel mai probabil sa declansat de la contraceptive,scrie si pe prospect ca poti face tromboze,si eu am facut ,mai ales ca am mai avut si in antecedente,dar nu asa ca acum ,e groaznic de dureros,si mi-am cumparat tot felul de unguente si supoz ,dar pana acum nimic,sper sa cedeze,si ma gandesc ca mai am de luat o luna de AC.NUMAI retin ce mi-sa spus ultima data la Giulesti ,dupa ce termin ultima folie de AC ,ce sa fac (in ultima zi de AC),sa sun la Giulesti sau mai devreme,pt programare la ce?LA ecografie sau la prof?PT ca ma gandesc ca in pauza de 7 zile de dupa AC ,o sa-mi vina CM ,si deci,pe cuvant daca mai stiu ce sa fac,voi cum ati procedat ,dintre cele care ati luat contraceptive inainte de fiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Luck gonalul,menogonul si toate celelalte eu le tin in frigider,mi se pare cel mai ok;scuza-ma ca nu am retinut exact datele tale,cand ai timp scrie-mi-le ca sa te trec pe listuta.Eu a trebuit sa imi fac hormonalele in zi 2 de CM cand am inceput cu diphe ( asta dupa ce in aceeasi zi am avut rezultatele si au fost ok;se pot face cu taxa de urgenta ca sa le ai in aceeasi zi cam pe la pranz),apoi in timpul stimularii a trebuit sa fac tot la cca 2-3 zile estradiolul,progesteronul si LH-ul ( tot cu taxa de urgenta pt ca in functie de rezultate sa imi ajusteze tratamentul),le-am facut cam de 5 ori in timpul stimularii,dar mi se pare foarte corect asa.Bafta multa!
Relya tu parca ai inceput deja tratamentul,poti sa imi spui exact datele tale?Mult succes!
felicia_ tu stiu ca incepi in curand,iti tin pumnii !
Miha2004 sa iti dea DD gandul cel bun,sa faci alegerea cea mai buna in ceea ce priveste urmatorul FIV.
Zouzoule tu cu ce esti atat de ocupata?Pregatesti “terenul” pt zouzounei?Pe cand?Imi face placere acum ca am timp sa moderez subiectul si sa traiesc astfel fiecare pas al fiv-oaselor noastre dragi.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput