FIV 130

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Fetelor, mai am o intrebare legata de trompa mea stanga. Cat rol mai are ea fara ovarul respectiv? Cand mi-au scos ovarul, a trebuit sa taie si din trompa, asa ca nu e intreaga oricum. Any ideas?

Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Mirela 1, parca diana d zicea intr-unul din mesajele ei mai vechi despre mediile de cultura de la Giulesti.
Laura, dr. mi-a recomandat sa iau Metformin la ultimul FIV pt. ovarele mele care s-ar parea ca ar fi polichistice. La acesl FIV in timpul stimularii, ovarele s-au comportat f. bine, nu au mai crescut. Deci te ajuta nu numai la scaderea insulinei.
Pussi, mai am o saptamana de concediu . Dupa ce o rezolv si pe asta ma apuc de FIV. Cred. Va pup pe toate, fetite dulci din TM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

ana
ce a fost mult a trecut , mai sunt doar cateva zile pana o sa vii si o sa ne dai super vestea
gonalul si puregonul trebuie sa le tin la frigider nu ?
fug sa citesc prospectul gonalului
Kora
multumesc din suflet sa te auda DD.Ce zici dc imi fac din nou estradiolul in z4 este prea repede pt ca atunci ar tb sa-l fac ca sa am si rezultatul pana in z 6 cand am prima eco?
si te mai rog frunos sa ma treci si pe mine pe listuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Moni circula cat poti, ca daca ai o sarcina ca a mea... gemelara... fara probleme o sa te cumintesti .. si o sa regreti ca n-ai circulat

andrada stie Mirelus ce stie.. cand venim ... o sa fim 3 sa vezi atunci mofturi si fite

PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Pussi stiu iubita ca ai facutfiv la szeged, sa nu te superi ca te-am intrebat dar o prietema de-a mea a mers la un medic in Tm si i-a recomandat sa mearga la szeged pt fiv si i-a argumentat ca o ruda nude-a lui a reusit acolo si e graviduta in 25 de saptamani, 2 fetite, atunci m-am gandit ca trebuie sa fie vorba despre tine pt ca te-am citit si la fiv in ungaria.
referiror la intrebarea ta KoraPop asta este [problema mea acum, ca nu stiu unde sa merg pt fiv 3. Am inclinat un timp pt ungaria dar pe de alta parte din povestile voastre nu pot sa nu apreciez unele lucruri la Munteanu si o sa vi le spun si voua . La cele 2 fiv-uri pe care le-am facut au participat in jur de 18 fete pe lot, fete cu care am tinut legatura nici una nu a facut hiperstimulare desi multe au ramas insarcinate, nu au existat cazuri in care sa se renunte la punctie din lipsa de foliculi, si nu a existat caz sa nu se transfere nici un embrion. procentul de reusita a fost cam 30% asta dupa socoteala mea pt ca ei in protocol scriau 40-45% acelasi fiind procentul si la unguri din cate am auzit. Dar asa cum spuneam raman deschisa oricarei posibilitati si cu ajutorul vostru poate o sa iau o decizie inteleapta. Va pup si sunt alaturi de voi chiar daca nu va scriu zilnic sa stiti ca nu a existat postare de-a voastra sa nu o citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

hello
fetelor mai stie cineva ceva de valeria???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Rubia, Valeria parca avea probleme cu netul acasa, sper sa intre maine de la serviciu, si sa ne aducav vesti bune!
Mirela, abia acum plec in concediu... am zis sa fiu relaxata pentru fiv! Despre diana_d stiu ca incepuse tratamentul, pe 3 sept parca era programata pt prima eco, si zicea ca are punctia in jurul datei de 10- 11 sept.
Carry, asa stiam si eu, ca dr M va fi abia dupa 10 sept...
Aniast, nastere usoara! Fii cuminte, ca ne mai vedem si alta data, dupa ce iesi tu din spital!
Kla, cum sa ai emotii de acum? Pai atunci, ce-o sa ne facem dupa embriotransfer?
Relya, nu mai zici nimic.. cum merg injectiile?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Laura Garner am citit povestea ta si cuvintele sint de prisos...dupa atitea incercari,dupa cite ai trecut,vei fi rasplatita cu un bebic..vei vedea...toate la timpul lor...si iti doresc ca acest timp sa fie cit mai aproape
Pussi frumoasa mea mamica de gemenute incep sa ma pregatesc sufleteste pt ceea de a 3-a incercare,pe care o vom face cred ca in octombrie-noembrie...vroiam sa incepem in mijlocul lui septembrie,dar din cauza ca imi vin invitati,mai asteptam o luna...iti multumesc ca te gindesti si la mine...desi nu prea scriu in ultimul timp,te urmaresc cu drag...asa cum va urmaresc pe toate...
ana
Kora multumesc din suflet ca ai preluat stafeta cu deschisul de capitole...fiind mai ocupata in ultimul timp,daca nu voi apuca sa deschid capitolele pina sa-mi intru din nou in priza pe forum,ma bazez pe tine
...va pupacesc pe toate,fara exceptie,cu mult drag si sa auzim numai si numai de reusite

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/0RsGioT34T_1japgk7gNKTdbqWj-XG11?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

felicia_
Nu prea scriu ...ca nu-s prea " vorbareata " de felul meu . Ce sa spun : ziua si injectia. Deocamdata nu ma gandesc mai departe. Ce o fi , o fi !

Betty78 n-am apucat sa te felicit. O fac acum din toata inima. Ai un bebelus frumos foc. Sa fie sanatos si norocos, sa aiba o viata frumoasa si implinita !

Ana

si tin pumnii tuturor !

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

quote:
Originally posted by rubia

hello
fetelor mai stie cineva ceva de valeria???

Intru in fiecare zi la FIV cu speranta ca va scrie 2,3 randuri in legatura cu rezultatul.

Ana, numar zilele alaturi de tine.

Bafta tuturor!

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput