FIV 130
Raspunsuri - Pagina 15
miha2004 spune:
KoraPop draga mea eu in iunie am facut fiv nr 2 nereusit explicatia a fost ca endometrul meu nu a crescut si mi-au recomandat cyclo-progynova timp de trei luni in a treia luna la ultina pastila alba sau prima maro sa merg la eco sa vada daca a crescut endometrul lucru pe care l-am facut acum cateva zile si era de 9,8 fiind dupa spusele medicului meu destul de mare fata de cat a fost la cele 2 fiv-uri, 6 respectiv 8. Pt ca plec din tara pt doua saptamani mai iau o luna cyclo-progynova si dupa o sa merg la control, daca totul o sa fie in regula o sa incep fiv nr 3. Cam atat despre mine, despre voi sa stiti ca citesc tot si ma bucur pt toate reusitele voastre si ma intristez pt toate esecurile.
PUSSI tu ai cumva o ruda medic in Timisoara?
va
pe toate
psj spune:
Laura, de obicei metformin se da in pcos la fel si rezistenta la insulina tot legata de pcos e. Sa stii ca daca faci fiv si ai pcos sunt sanse mari sa faci hiperstimulare severa, mult mai mari decat in mod normal.
Analize LH, FSH ti-ai facut? LH tinde sa fie de cateva ori mai mare decat FSH?
BoboMom spune:
PJS, multumesc pt informatie. Sunt sigura ca RE mi-a spus asta, dar, dupa cum am zis, toate rezultatele au fost date verbal si, cinstita sa fiu, m-a cam pierdut dupa ce ne-a zis ca IVF cu ICSI e drumul pe care tb sa-l urmam. Cand voi avea rezultatele in scris (ceea ce sper sa fie in curand), va voi spune exact cum am FSH'ul, LH'ul si ce mai e important. Va trebui sa stabilim o alta consultatie cu RE si sa-mi fac o lista de intrebari. Ea ne-a intrebat daca avem intrebari, dupa ce ne-a turnat toate informatiile, dar eram prea socata sa ma gandesc la toate lucrurile astea atunci. Voi incepe o lista chiar azi. Informatiile de la voi ma ajuta sa adaug la listuta. :) Acum trebuie sa plec la serviciu, dar voi intra online cand ajung acolo.
O zi buna tuturor! 
KoraPop spune:
Miha2004
,important e acum ca endometrul tau a crescut si totul merge inspre bine!Concediu placut si cand ai timp spune-mi daca vei face urmatorul FIV tot la TM cu dr. Munteanu ca sa rectific listuta.
Laura Garner de ce trebuie sa iti scoata o trompa?Daca e afectata,cu lichid toxic inauntru ( hidrosalpinx) nu se putea rezolva la laparo?Cat despre manusi.....aici nu se prea poarta nici la propriu,nici la figurat,numai atunci cand intradevar se face tuseu vaginal manual...
Kora
CARPE DIEM!
carry spune:
Buna, fetele !
Ptr cele care sunt la prof Marinescu :am vb acum cu o asistenta de acolo si cica prof este in strainatate pana pe 6 septembrie !!!
Stiti ceva de asta ?
La mine se duse si ziua 21 !
Sper sa nu ma mai amane cu o luna !
Spunea cineva ceva de birocratia de la Giuly si de haosul de acolo..
?
carry spune:
Acum imi amintesc( f vag
) ca spunea cineva ca prof va fi plecat in strainatate ptr medii de cultura noi..
Se pare ca acesta e scopul calatoriei !
Ana, Valeria...tinem pumnii !
medamaya1 spune:
Laura, una dintre problemele pe care le-am avut si eu a fost cu trompa stinga , la fel cu lichid toxic, ... din nou ca la tine eram programata ptr a o scoate si pina la urma Marinescu a considerat ca nu e nevoie, doar a curat pe acolo si atit. Poate reuseste totusi sa ti-o salveze, daca se poate binenteles.
In legatura cu progarmarile si intratul inauntru, eu una niciodata nu am mers la ora programata( 7 jumate sau 8 jumate) de ce? ptr ca oricum vb vostra la aceeasi ora sint programate alte 10b paciente , asa ca intram dupe ce ajungeam si noi acolo. Daca eram programata la 7 jumate eu mergeam la 8 jumate si a fost f bine ca nu trebuia sa astept mult.
Multa multa bafta tuturor
Meda 13+
pussi spune:

ceva mai rar.... dar scriu la unguroaice![]()
Miha2004 am rude medici in TM, dar FIV-urile le-am facut la Szeged!
Andradap... noi tot nu venim la intalnire... e burtica prea mare pt. drum
Dar vreau sa vad pozele si daca papati ceva bun sa va ganditi si la noi

Laura Garner si eu am la trompa stanga hidroxalpinx .. nu a ajuns in faza de secretie(asta anul trecut cand am facut laparo) si nu mi-a scos trompa.. si la fel la meda sunt 
Kora tu cand incepi?
moni mai programezi vreun concediu anul asta?![]()
ana tinem pumnii

Zouzou ce faci iubita?
Noi suntem bine, jucause.. cu temperamente diferite! Eu la pat mai mult.. ca n-am ce sa fac...

PUSSI
24+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
Andrada.P spune:
Hai ma Pussilicilor tot nu veniti?
Nu ma asteptam nici de data asta
O sa ne gandim la voi si ramane valabila promisiunea cu intalneala pe care o vom organiza pentru tine specialmente, la primul drum in Bucuresti 

Andrada
Mirela_1 spune:
Andrada, Pussilina asteapta sa se nasca bebelinele, sa vina cu tot cu ele. Sa le-nvete de mici cu intalnirile.
Fetelor ce mai stiti de mediile de cultura, vin pana-n 15? Are cineva programata vreo punctie asa devreme?