FIV 130
Raspunsuri - Pagina 14
ioana_p76 spune:
Ana sunt si eu cu pumnii stransi pentru tine.Stiu ca plictiseala e mare, incearca sa-ti ocupi timpul cu ceva frumos, o carte buna, o comedie, si-asa afara e prea cald! Te
si ma
pentru tine sa fie bine!
Kora
iti multumesc pentru gandul bun
si iti doresc sa treci toate fetele de aici pe listuta la
si pe tine bineinteles!
Moni
azi nu mai merge sa le repeti, ca o diferenta de o zi poate nu e mare.Pe care vroiai sa le faci, pe cele de z2-3?
Laura
imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva! iti doresc sa nu mai ai parte de probleme si oriunde te vei hotari sa faci FIV sa fie cu noroc!
toate fetele!
Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele
poze noi animalutze!
Moniland spune:
Ioana, prima zi a fost de fapt vineri dupa masa si am zis ca daca ma duc luni la prima ora e ok. Azi deja e prea tarziu. Ramane pe luna urmatoare.
Tu cum mai esti?
Monica
VERET spune:
ANA TIN PUMNII STRANSI PT.TINE

LAURA BINE AI VENIT,SOCANTA POVESTEA TA,MULTA BAFTA
VALERIA NU NE MAI SPUI NIMIC?
VERET
marrina spune:
quote:
Originally posted by ana_p
Fetelooor, ma plictisesc...
Ana
O sa-ti treaca cu siguranta plictiseala cand vei fi
. 
KoraPop spune:
Moni cand nu ai probleme cu hormonii e si normal sa uiti...eu deja visez si noaptea FSH-FSH-FSH....![]()

Valeria chiar asa nu ne spui si noua valoarea bhcg-ului?
Kora
CARPE DIEM!
psj spune:
Laura Garner ti-ai facut analizele pentru PCOS? In pcos chiar daca sunt operate chisturile, acestea se refac rapid daca nu sunt tinute sub control cu tratament, pentru ca e vorba despre un dezechilibru hormonal.
E bine sa faci cat mai multe analize pentru ca asa iti cresti sansele de reusita. Sigur ca nu intotdeauna ovare multi-chistice inseamna PCOS dar e mai bine sa stii si sa iei decizii in cunostinta de cauza.
daniela_b spune:
Cine a mai sunat, fetelor, recent la Giulesti?
S-a schimbat numarul de telefon? Simt ca innebunesc, sint 3 zile de cind sun la numarul 021 2249376 si robotul ala imi zice ca numarul este nealocat...
Ce se intimpla? 
Si daca tot m-am apucat sa scriu, va mai spun ceva: sint extrem de revoltata de felul in care merg lucrurile la departamentul FIV in Giulesti, ma refer la birocratie, la aglomeratie si la cit de haotic se intra inauntru (nici vorba de rerspectat ora programarii), care pe care...
Tot acolo, aceleasi persoane se ocupa si de dosare FIV si de spermograme, eliberari de rezultate, nu-mi vine sa cred... Oare asa e tot timpul sau am nimerit eu cele mai ingrozitoare zile?
www.helpsonia.com
ioana_p76 spune:
Moni acum daca e tarziu pt analize, le faci luna viitoare, dar sa nu mai uiti!
Ce faci, te te pregatesti pentru o noua incercare? Eu sunt acum pe AC premergatoare fiv si pe la mijlocul lui sept voi incepe stimularea.
Daniela sper sa nu se supere pe mine fetele care fac fiv la Giulesti (pe voi va admir
ca puteti trece peste toate birocratiile de acolo, cred ca e nevoie de multa rabdare), dar ce zici tu mi s-a parut si mie cand am fost la Giulesti si din cauza asta am si renuntat.
Kora bafta, sa iasa FSH-ul bine!
Valeria
sper ca esti bine! Te asteptam cu vesti bune!
Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele
poze noi animalutze!
ella_72 spune:
Daniela b
departamentul FIV de la Giulesti este in concediu ....abia pe 3 sept.revin ....
si cred ca nr.de telefon este 316.12.77
Ella 
BoboMom spune:
Va multumesc din suflet pt raspunsuri!
Cat despre PCOS, nu sunt sigura ca asta e. Vineri, cand am fost la intalnirea cu RE si ne-a dat rezultatele, am fost extrem de bulversati de toate vestile proaste si, cinstita sa fiu, sunt lucruri de care nu sunt sigura. Maine vom face o alta spermograma la acelas cabinet si vom cere o copie a tuturor rezultatelor. Ma gandeam chiar sa-i trimit o copie a rezultatelor surorii mele si s-o rog pe ea sa faca o programare la un potential doctor IVF, sa-i arate rezultatele si sa discute posibilitatile noastre. Va trebui si sa ma vad cu ginecologul meu in curand, sa stabilim cand si cum scoatem trompa stanga. Ne gandim sa facem IVF in vreo 6 luni. Intre timp trebuie sa slabesc si sa strangem bani. Am inceput un regim (South Beach Diet - l-am tinut in trecut si ne-a prins bine) de duminica. Nivelul insulinei mi-a iesit anormal si RE m-a pus pe Metformin (e un medicament pe care socrul meu il ia pt diabet. Dr mi-a spus ca nu am diabet, dar daca nu am grija, e posibil sa ajung acolo). Desi ea nu mi-a spus ca trebuie sa astept cateva luni pana imi reglez sanatatea, stiu ca e mai bine asa. Oricum, nu as vrea sa asteptam mai mult de 6 luni.
Cat despre Marinescu - nici eu nu vreau sa isc polemici. Stiu ca sunt fete care merg la el si desigur am auzit SI lucruri bune despre el (de-asta am facut ce am facut). Dar va dati seama ca dupa experienta mea nu as mai merge la el. Cinstita sa fiu, nu as mai merge la Giulesti deloc. Desi am avut o rezerva cand am fost operata acolo, spitalul e mizerabil. Sotul meu, cel putin, a fost ingrozit de ce a vazut acolo. Am uitat sa mentionez un alt lucru oribil care mi s-a intamplat acolo (si sper ca nu fac pe nimeni sa ma urasca povestind lucrurile astea despre Giulesti, dar consider ca e important sa va spun). Din pacate am uitat numele doctorului care mi-a facut colposcopia la Giulesti, inainte de operatie. Ceea ce m-a socat, efectiv, e ca NU A PURTAT MANUSI!! Am fost foarte speriata de lucrul asta, dar nu am vrut sa zic nimic. Treaba e ca am fost tensionata si am tresarit in timpul examenului, iar el s-a purtat dur si m-a tot intrebat ce am.... asa ca i-am spus ca nu mi-a placut ca n-a purtat manusi. Mi-a zis ca nu mi-a 'bagat degetul', asa ca n-are nimic. I-am spus ca m-a atins totusi si normal e sa poarte manusi (aici si dentistii poarta manusi! stiu ca si acolo au inceput sa faca asa unii dintre ei). Cred ca i-a fost frica sa nu fac vreun scandal, ca s-a tot tinut dupa mine, pana m-am imbracat, insistand ca nu m-a atins inauntru... A fost f neplacut... Nu spun ca lucrurile astea se intampla mereu, dar mie mi s-au intamplat...
O sa va tin la curent!
Multa bafta tuturor! Ana, sa auzim vesti bune in curand! :)
Va pup pe toate!
Laura