ureaplasma la barbati

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

na ca te-am botezat!!! iti dau mielul de Pasti!
scuze Stepha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

M-am distrat si eu un pic: ureaplasma se face de la lactate
E mult mai simplu sa dai un search pe net si vei afla totul despre ureaplasma.Mult succes!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

multumesc tare mult de sfaturi, sunteti niste dragute. am inceput sa nu mai fiu chiar asa speriata de ureaplasma astadatorita voua. va spun maine ce mi-a dat doctorita, si o sa-i atrag atentia sa-mi dea si ceva sa nu fac candida, ca nu stiam ca pot face si asta de la antibiotice, of, cate boli

andreyutza, astept mielul de Paste. la mine mai greu cu abstinenta in timpul tratamentului ca si asa il vad pe baiatul meu rar.

cat despre bolile cu transmitere sexuala, in timpul casniciei, la un control, atunci cand mi-a iesit ca aveam gardnerella si doctorita nu mi-ar fi zis f relaxata ca se ia si de pe WC-uri si ar fi subliniat ca se ia si pe cale sexuala, poate mi-as fi deschis mai repede ochii asupra activitatilor extra-conjugale ale sotului. Dar atunci cand nu banuiesti, nu te gandesti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Stepha iti urez succes si sa ne tii la curent cu tratamentul. Parerea mea este ca tratamentul sa-l incepeti dupa ce pleci tu de la el (caci inteleg ca el nu e in tara). Eventual cumpara pastilele si tot ce trebuie, va faceti de cap dupa pofta inimii si dupa, cand tu te vei intoarce in tara si el va ramane acolo incepeti si tratamentul. Mult succes si... distractie placuta!!!!

Aaaa, si de Pasti ne vedem sa-ti dau mielul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

hai ca m-am distrat copios cu faza ca ureaplasma se face de la consumul excesiv de lactate
din contra.lactatele si in special un consum mai mare de iuart este recomandat pentru a tine cat de cat sub control ureaplasma la gravidute pana ajung in semestrul doi si se poate face tratament cu antibiotic.
eu m-am chinuit un an intreg sa scap de ea.am scapat intr-o faza, dupa ce am luat 6 zile sumamed, a luat si sotul, dar el nu a scapat si o doctorita incompetenta ne-a spus ca sotul nu trebuie sa faca analiza si ca daca ar face-o ar trebui sa-i recolteze din uretra si e foarte dureros si uite asa m-am reinfectat de la el.pana la urma am aflat ca la barbati se face din urina si dupa fiecare tratament am refacut amnadoi analiza, inclusiv antibiograma, pentru ca dupa un tratament ureaplasma isi modifica rezistenta.spun dupa fiecare, pentru ca dupa ce m-am reinfectat ureaplsma a devenit mai puternica si am luat 12 zile sumamed si tot nu am scapta de ea.am luat 5 zile zanocin si nimic, am luat 10 zile doxiciclina si nimic.apoi am facut o pauza ca zis dr ca scopul medicinei nu e sa omoare si pacientul o data cu bacteria.am scapat intr-un final dupa 10 zile de augmentin.
Hai ca m-am lungit cat un post de paste.idee e ca cel mai bine ar fi sa faci si tu si partenerul analiza si sa repeti antibiograma, ca antibiogarma de acum un an nu va mai fi aceeasi cu cea de acum.
Multa bafta!

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

mcrissa, ai dreptate cu antibiograma, trebuie repetata, asa mi-a zis si doctorita. Asa ca o voi repeta si apoi voi vedea ce tratament imi recomanda.
Mi-a zis ca e bine sa scapi de ea inainte de a vrea sa ramai insarcinata, desi poti ramane si cu ea, dar daca se intampla sa nu scapi in timpul sarcinii pot aparea complicatii. Ca a avut si ea paciente care s-au chinuit cu multe tratamente ca sa scape. cu cat e depistata mai tarziu cu atat e mai greu.
A fost tare draguta si mi-a zis sa nu-l sperii pe baiatul meu ca uite i-am dat o boala cu transmitere sexuala, fiindca la el oricum nu se manifesta nicicum doar este purtator si transmitator mai departe, ci sa-i spun ca daca pe viitor vrem copii este mai bine sa rezolvam problema asta de acum
andreyutza,, asa voi face: distractia mai intai si dupa aia tratamentul
Anca acum imi va prinde tare bine informatia ta cu Bios Diagnistic fiindca ma voi duce chiar maine sa fac antibiograma, sa nu pierd timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Cred ca a incurcat ureaplasma cu Listerya care se face de la lactate pentru ca e imposibil de crezut altfel.
Ca sa nu mai zic si de indicatia ca tratamentul se poate face si in timpul sarcinii.

Amzulica, Vibromicina (Vibramycin) este de fapt doxiciclina. Iar doxiciclina est INTERZISA in timpul sarcinii. Daca cumva s-a administrat, exista indicatie clara de chiuretaj.
Hai sa ne abtinem sa dam sfaturi daca nu suntem siguri. Putem crea suferinti!!!

Crissa, ai papat antibiotic pe paine. Nu te-ai ales cu o candida minunata?

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

stepha se pare ca ai dat de o doctorita buna.foarte bine ca refaci antibiograma.o poti face si la medicover.eu acolo le fac mereu si e super curat si civilizat.intr-adevar se poate ramane insarcinata si cu ureaplasma, dar e mai bine sa o tratezi inainte.si ca sa nu patetsi ca mine, roaga-l si pe el sa faca analiza dupa ce faceti tratamentul.
Anca Wish am papat de credeau doctorii ca o sa mor eu inainte sa scap de ureeaplasma.mi-au dat ceva de intarire a imunitatii si dupa 10 luni am facut iar un tratament si am scapat.nu stiu daca am facut candida sau nu.ar trebui sa se manifeste cumva, nu?singura chestie modificata e ca secretia este foarte redusa.dar nu ma pot plange de asta.oare asta e un semn?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Nu, Crissa, la candida secretia e abundenta, de o culoare galbuie si o consistenta branzoasa (nu am gasit alt termen). Ai usturimi si niste mancarimiiiii...

Deci, ai scapat. Bravo!

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

nu am niciunul din simptomele descrise de tine.se pare ca am fost norocoasa
dar ca sa revenim la lactate, eu consum foarte mult lapte si toate derivatele din lapte, si cred ca asta m-a ajutat sa nu fac

Mergi la inceput