Piatra Neamt, Perla Moldovei ( XXX )
Raspunsuri - Pagina 11
Adriana_78 spune:
Cristina, interesant filmul. Ma intreb cine l-a facut? Un american, un roman sau altcineva? Pare sa fie un american dupa cum pronunta numele persoanelor, insa apoi vorbea " despre, noi romanii ..."; imag. si sunteul sunt cam proaste la calculatorul meu si la al vostru la fel?
Laura, vorbim la tel. Noi plecam joi dupa-amiaza.
Adriana
Acum am vazut cate filme despre Ro sunt pe YzouTube. F frumos! Nu stiam. Majoritatea sunt insa fara comentarii, numai imagini.
LoraG76 spune:
Ana, bravo, sa ajungeti cu bine acasa! Imi dau seama ce emotii ai la gandul ca va intalniti cu Casandra...surioara mai mare!! Draga de tine, cred ca ti-a fost tare greu departe de ea atata vreme, dar uite ca timpul a trecut si o sa fiti toti impreuna!!! 

Lora, mami de IUSTINA
Laura25 spune:
Ana sper sa ajungeti cu bine, sa va revedeti cu drag si sa va acomodati repede cu schimbarile din viata voastra. Sanatate mult si putere!
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
LoraG76 spune:
'Neata!
Unde umblati, fetelor?
Dau o cafea sa va treziti!
Ana, ati ajuns acasa?
Nu mergeti cu copiii la Dodo? Iustina merge azi.
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de IUSTINA
Laura25 spune:
Laura, multumiri pt cafea.
Ai mei dimineata ies in parc la Aurora. Ca sa ajunga la locul ala de joaca, ar trebui dusi cu tricicleta. Cred ca o sa-i duc eu intr-o dupa amiaza, dupa ce vin de la servici. Dar nu e cam mic locul ala? Sebi zicea ca a trecut prin fata si i s-a parut micutz, ca daca intra 3-4 copii deja nu mai au loc.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
LoraG76 spune:
Cica nu e mic, eu n-am fost, Iustina merge cu d-na. Zi-i lui Sebi daca mai trece sa intre sa se uite.
Lora, mami de IUSTINA
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Lara s-a trezit azi la 8, a dormit mult azi-noapte si s-ar putea sa nu mai doarma la pranz, asa ca poate ajungem noi acolo la Dodo. Iustina cam pe la ce ora merge?
Adriana
lunna27 spune:
buna dimineata!
si eu la cafea cu voi!
Adriana eu chiar nu inteleg,adica daca se trezeste la 8 e tarziu??A mea cea mica daca se trez la 9 tot adoarme amiaza,dar se culca seara mai trz.Ce ati mai facut cu gradinita?
-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria
lunna27 spune:
Lora ce bine ca ti-ai facut cumparaturile,eu nu am luat nimic,de acum incolo urmeaza!
Dana,mami de Paul si Ana Maria