Piatra Neamt, Perla Moldovei ( XXX )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

nehhh!sunt treaza de la 7,nu mi-a mers netul de dimineata,apoi m-am apucat de treburi,inca mai am...,si cred ca mai acus ies pana jos,ca sunt cu amandoi acasa!

-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria

Mergi la inceput

Deci,mai intreb inca o data:cine poate sa vina pe 8 septembie la ziua lui Ana si a lui Paul??

Am inteles ca Lora,Laura si Adriana nu pot,restul??As vrea cat de cat sa stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Adriana, am fost in strand, dar era inchis la alea gonflabile. Probabil pt ca era uda mocheta aia de pe jos si copii nu au voie incaltati. Asa ca ne-am plimbat pe acolo, s-au dat cei mici un pic in topogane, la leagane, am stat o bucata pe langa trenuletele alea si i-am lasat sa se joace pe acolo. Nu am stat mai mult de o ora si cand am intrat inapoi in oras a inceput sa ploua. M-am culcat si eu langa ei si dupa somn am iesit pe langa bloc (s-au apucat de facut si acolo trotuare de astea noi si e la scara de alturi un morman de nisip lasat de cateva saptamani pe care copii il imprastie toata ziua), apoi pe la 20 i-am plimbat aproape o ora cu tricicletele.

Criss, ai gija de tine! Nu te prosti, daca vezi ca nu te simti bine, fa ce trebuie, stai cuminte ca acum esti cel mai important lucru din lume pt bebele din burtica.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Dana, in principiu, eu pot sa vin, doar daca, eu stiu, nu intervine ceva de ultim moment la care sa am obligatie, avand in vedere ca e Sf. Maria. Deci, 80% eu vin! (imi las o marja de eroare, in caz de ceva...)

Azi-dimineata am fost trista . A plecat mama si ma obisnuisem cu ea, o sa ma innebuneasca Stefan "unde-i aua?". Il obsedeaza cuvantul "unde" si mereu ma intreaba "unde...". A reusit sa mearga pe bicicleta si e foarte incantat ca noi l-am laudat! Ia niste viraje prin casa!
Ieri am fost la tara si Stefan s-a jucat toata ziua cu prietena lui, Ana, pe care am constatat ca o iubeste foarte mult. Cand vroiam sa plecam a tipat sa-l dam jos din masina sa se duca sa o pupe pe Ana, l-am surprins cand ii dadea flori! Fetita e mai mare ca el, chiar nu inteleg de ce e asa atras de ea.
Am inceput o noua saptamana, dupa-amiaza am iar musafiri, verisoara mea de la Iasi cu prietenul ei, asa ca ma grabesc sa termin treaba pe aici ca sa merg acasa!
V-am pupat!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Si noi am fost in strand sambata seara, dar fara Iustina. Al meu sot a jucat tenis, chiar daca picura afara, pe nocturna, a fost fain. Ea a fost la tara de sambata pana duminica impreuna cu matusa lui Eugen de la Iasi. Va dati seama ca s-a simtit in largul ei cu toate animalutele de acolo si fara noi, ca s-o innebunim. Intre timp noi am fost la Selgros si prin magazine si i-am facut aprovizionarea cu haine si "rechizite", atat cat e necesar pentru o bubulina de grupa mica.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Laura, se plateste intarare la strand, chiar daca e vreme urata si nu se folosesc bazinele?
Azi ne-am intalnit iar in parc cu strumphii tai (m-am conversat chiar si cu soacra ta, cu care am impartit frateste o banca)- ma bucur ca stam aproape de Aurora, ca vin tare multi copii aici, e haios, cand vii dim. si nu e nimeni si apoi incep sa vina din toate partile si pe la 11 zumzaie de copilasi.

Cristina, stiu cum e - si mama mea a plecat de vineri, insa sapt. asta pelcam si noi la Buc. asa ca mai rezist un pic singurica. Numar zilele.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Cum vi se pare? http://www.youtube.com/watch?v=eSoruzRkj7g&mode=related&search=

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Adriana, cand plecati la Bucuresti? Ma gandeam sa te invit la mine intr-o zi, dupa ce ajung si eu acasa, sa ne sfatuim legat de bagajul pt mare. Ca nu am idee prea exacta ce ar trebui si ce nu sa iau. Ati vedea si pe viu, nu numai din poze camera copiilor, s-ar mai juca si cei mici. Ce zici? In strand am platit intrare si parcare (asta mi se pare prostie, pe langa ca iti ia taxa de intrare, iti ia si bani pt parcare), desi nu aveai nici o branza ce face pe acolo.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele?????
dana,ne pare rau,dar nici noi nu putem ajunge samb pe 8 ca avem o nunta si tarabaiala incepe de la 5-6,asa ca tare ne dorim sa venim dar poate in alta zi.
criss,noi fugim la mare pe 30 spt,si revenim pe acasa pe 7 ca apoi stii ca avem nunta!!si draga mea ai grija de tine si vezi ce papi???socrii au fugit??.
carmen si stefi va pupa

Mergi la inceput

Ana ajunge diseara acasa!

Mergi la inceput