bataie ca la carte
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
hagelly spune:
In ce priveste copilul, fii rationala si nu il amensteca in ceea ce se intampla intre voi.S-ar putea ca peste ani sa fii judecata de propriul tau copil si nu o sa-ti vina bine deloc. Nu te folosi de copil pentru a te razbuna pe el. Tatal este tata la copil indiferent de motivele care duc la despartirea voastra, iar legea ii da dreptul de a mentine legatura si de a veghea la cresterea si educarea sa. In plus, exista legea 272/2004 privind promovarea drepturilor copilului in care scrie clar ca un copil are dreptul de a mentine legaturi cu ambii parinti art. 14, art. 15, iar faptul ca esti mama nu inseamna ca trebuie sa-i incalci aceste drepturi.Cat timp copilul este minor si are drepturi garantate prin lege, respecat-i aceste drepturi, iar cand o sa creasca si o sa poata lua decizii singur, va alege el daca va mentine reletia cu tatal sau sau nu.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ellej spune:
quote:
Originally posted by hagelly
Cristinuca,
Ar trebui sa stai sa analizezi bine relatia voastra pana la violenta fizica din moment ce chiar tu mentionezi ca au mai existat cuvinte grele intre voi. Atat timp cat cei doi soti isi arunca cuvinte grele intre ei, reatia lor numai pe iubire si repsepct nu se bazeaza. Esti sigura ca nu l-ai mai provocat si inainte cand v-ati aruncat cuvinte grele? Nu ii iau apararea lui (condamn violenta si nu voi sta niciodata langa un om care ma bate), dar cred ca amandoi aveti parteavoastra de vina sau ceva de ascuns unul fata de celalalt de s-a ajuns tocmai aici.
Sa nu aruncati cu pietre in mine, dar ar tebui sa stim si care au fost adevaratele lui motive de a reactionat asa.
Crezi ca are vreo importanta daca a fost sau nu provocat? Nimic nu scuza violenta, mai ales agresarea unei persoane cu mai putin forta fizica. Adica daca ma scoate din sarite copilul si ma supar pe el pe buna dreptate am dreptul sa-l pocnesc?
Cred ca din pacate multe femei gandesc asa si se autoinvinuiesc, continuand astfel sa fie agresate.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Porumbita spune:
quote:
[
Sa nu aruncati cu pietre in mine, dar ar tebui sa stim si care au fost adevaratele lui motive de a reactionat asa.
ce naiba de importanta au motivele?
turbez cand apare cate o postare din asta... mai oameni buni... violenta nu se justifica ...
adica ii sparge ochiu, o umple de sange si ea trebuie sa se gandeasca ce motive l-au determinat el sa reactineze asa?
![](bang.gif)
nu arunc cu pietre... da poate nu ar fi rau sa iti mai revizuiesti ideile... auzi, ce motive a avut de justifica faptul ca o umple de sange...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Elle_seb/Elle_seb.jpg)
Elle_seb spune:
quote:
Cristinuca,
Ar trebui sa stai sa analizezi bine relatia voastra pana la violenta fizica din moment ce chiar tu mentionezi ca au mai existat cuvinte grele intre voi. Atat timp cat cei doi soti isi arunca cuvinte grele intre ei, reatia lor numai pe iubire si repsepct nu se bazeaza. Esti sigura ca nu l-ai mai provocat si inainte cand v-ati aruncat cuvinte grele? Nu ii iau apararea lui (condamn violenta si nu voi sta niciodata langa un om care ma bate), dar cred ca amandoi aveti parteavoastra de vina sau ceva de ascuns unul fata de celalalt de s-a ajuns tocmai aici.
Nu scuza nimic comportamentul lui violent. Ca nu trebuie sa se ajunga la vorbe grele, perfect de acord. Insa bataia crunta nu este scuza pentru nici un cuvant greu adresat. Ce, suntem animale? Daca io-s m.u.i.e.r.e si n-am forta sa-ti tin piept, asta inseamna ca tre' sa ma bati de sa ma lashi in sange, sau cum? Nu exista nici o scuza, adevarate motive sau cum vrei tu sa-i zici, pentru asa animalice comportamente.
Elle_seb
cristinuca spune:
nu va certati, fiecare isi spune parerea
1: nu l-am provocat cu nimic, daca asta iti reiese tie din toata discutia (am deschis doar un geam)
2: nu am nimic de ascuns........, ca daca as fi avut nu apelam la voi, si nu primeam atatea sfaturi (poate nu sunt coorenta, repet am condus o noapte intreaga dar am castigat licitatia, si in noaptea asta conduc iar spre casa)
si poate chiar daca ma repet, cunosc cazuri in care mamele s-au intors inapoi doar pentru bine copilului si au suferit......eu nu vreau sa fac asta.....vreau sa imi continui cariera iar copilul meu sa creasca in liniste. pentru ca odata reintors s-ar putea ca pentru o luna sau doua sau trei sa fie bine si pe urma sa inceapa din nou si poate va fi mai rau
cine pe mine ma calca in picioare si la propriu si la figurat, in fata mea numai are nici o valoare (certati-ma insa asta eu un BERBEC)
Nu vreau ca fata mea sa creasca in teroare, iar daca el va vrea sa o vada o va face pentru ca nu ii voi nega asta, insa nu voi fi de acord sa o ia zile sau saptamani de langa mine. Pentru ca pentru cristina sunt in stare de orice. daca as putea sa dau timpul inapoi as schimba TOTUL MAI PUTIN PE CRISTINA.
Poate sunt vorbe spuse la oboseala si dupa o zi de munca prin tara, insa stiu ca in mare parte imi veti da dreptate
4 ani si zece luni
marcellinna spune:
Vad ca sotul tau a scazut suficient de mult in ochii tai...din pacate.
Mergi pe drumul tau si fii puternica.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babyblue/babyblue.jpg)
babyblue spune:
quote:
Originally posted by marcellinna
din pacate??? ce ai? poate vrei sa zici din fericire!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))
marcellinna spune:
quote:
Originally posted by babybluequote:
Originally posted by marcellinna
din pacate??? ce ai? poate vrei sa zici din fericire!
Pai nu cred ca-i o fericire ce i s-a intamplat femeii asteia.
Ziceam din pacate ,pt ca din pacate a cunoscut si ea ce inseamna sa fie umilita de cel ce oarecand credea ca va fi sotul ei pana la adanci batraneti.Din pacate el s-a comportat asa cum s-a comportat si a scazut in ochii ei si din proprie experienta stiu cat o doare evenimentul.De-asta ziceam din pacate.
Din fericire, fata asta are puterea sa nu dea inapoi si asta e un semn bun.
26octombrie spune:
Madalina, , ma plec in fata ta. mai ales dupa cate miorlaieli am auzit/citit in ultima vreme.. ca da, m-a strans nitel de gat, da si io l-am enervat.. din pacate majoritatea asa gandeste.
Cred ca esti o mama pe cinste pentru fata ta si meriti tot norocul din lume! (si, cum cred ca te-ai prins, norocul si-l mai face omul si singur.. tu esti pe drumul cel bun).
Determinare iti doresc si, mai apoi, tihna.
Luana si Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)