bataie ca la carte

bataie ca la carte | Autor: cristinuca

Link direct la acest mesaj

Buna,

Stiu ca nu v-am mai scris de mult, insa sunt foarte trista si nu imi gasesc locul. dupa opt ani de zile de casnicie traiesc clipe pline de tristete si lacrimi.
sambata noaptea din senin m-am trezit luata la pumni si picioare de catre al meu sot fara nici un motiv. venisem de la finii noastrii unde facusem un gratar si toata lumea s-a simtit bine. Nici acum nu stiu cum am reusit sa pun mana pe cheia de la masina, pe tel si pe portofel (imi luase cardurile si toti banii), si am reusit sa plec in pijamale plina de sange. Fetita mea ramasese la mama peste noapte, ca daca era si ea acasa cand s-a intamplat ramanea marcata poate toata viata.
m-am dus la finii mei pentru ca erau cei mai apropiati ca si locatie, tremuram toata si nu ma puteam opri din plans. Dupa o noapte cu gheata la ochi, a doua zi de dimineata am fost la IML sa imi scot medico legal. Am un ochi spart si vanat de mai toata frumusetea care desi il ascund eu sub farduri tot se vede, si multe vanatai pe intreg corpul
Nu m-am mai intors acasa, am fost doar sa imi iau doua schimburi pentru mine si copil.
Dupa ce iese medico legal-ul ma duc sa ii fac plangere la politie si poate reusesc sa obtin o restrictie, si sa ma duc cu ei sa imi mai iau niste haine de acasa.
Ce sa fac? Ajuta-mi cu un sfat
De trei nopti dorm pe unde apuc, pentru ca imi e frica sa ma duc la mama sa nu vina sa faca scandal, macar copilul e in siguranta, dar eu am o rana mare pe suflet

stiu ca aici printre voi pot gasi multe raspunsuri si ajutor

4 ani si zece luni

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Imi pare rau pentru ceea ce ti se intimpla. E o situatie de-a dreptul ingrozitoare. Sper ca Dumnezeu sa-ti dea sanatate, putere si incredere in tine sa treci peste situatia asta cit ami repede.

Nu stiu exact ce sfaturi sa-ti dau in legatura cu pasii care trebuiesc facuti: insa cred ca politia te va sfatui in legatura cu plingerea pe care trebuie s-o faci.

In plus vei gasi multe sfaturi aici, intre prietenme.

Multa sanatate si ... sintem aici. Grup de suport gasesti... pentru o vorba buna si un pahar de incredere.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

nici nu stiu ce sa spun decat ca imi pare rau pt ceea ce ti se intampla!suntem aici si suntem alaturi de tine cu o vb buna cu un sfat.

dar daca ai punea sa ne spui mai multe despre relatia voastra, de cum a decurs ziua cu pricina!

PS Sotul tau este un om violent in general sau a fost doar un caz izolat!?

pt tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Imi pare rau sa aud acest lucru. Suntem alaturi de tine.
Dute totusi la mama ta, daca vine acolo infrunta-l, eventual cu un facalet.
Acesta e un incident izolat sau are deseori izbugniri violente. Daca este prima oara cand se intampla acest lucru nu cred ca va veni dupa tine sa faca scandal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Doamne, nu-mi vine sa cred ce citesc! Ce Doamne iarta-ma l-a apucat? Ce problema are? Banuiesc ca nu e prima oara cand se intampla... O singura rugaminte am la tine: te rog frumos nu lasa lucrurile asa! Nu ceda la santaj, rugaminti, promisiuni etc. Nu se va indrepta! Scoate-ti certificatul medico-legal si du lucrurile pana la capat. Pentru asa ceva se poate alege cu dosar penal si-l merita. Si pentru orice ai nevoie - apeleaza la noi, sarim daca e cazul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DOR spune:

Doamne fereste!
Sunt socata, nu pot sa imi revin dupa cele citite!
Am ochii in lacrimi si nu imi revin...se poate asa ceva?!
Dar cum s-a intamplat...a ma iavut iesiri violente...pur si simplu a sarit la bataie?
Ai procedat corect, mergand la medico-legal....ma tem ca nu exista cale de intoarcere pentru un asemenea comportament.
Cristinuca, ai mare grija de tine si de fetita ta, sunt alaturi de tine si te imbratisez cu mult drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuca spune:

mi-au dat lacrimile, cand citesc si va simt aproape de mine.
deci ziua a decurs cam asa: sambata de dimineata el a lucrat si a plecat cu masina lui la servici, eu plecand cu a mea si cu fetita sa o vad pe mama ca de vreo trei saptamani nu am reusit sa ajung la ea. La mama, fimea a vrut m-a intrebat daca o las sa doarma la mamaie sa mai stea si ea pe acolo. Am lasat-o si am plecat spre casa, in drum m-am oprit de am cumparat niste mici si caraciori pentru gratar. Ajunsa acasa el se uita la un meci la tv. si-a facut un dus si am hotarat sa mergem la finii nostrii sa mancam. Zis si facut, acolo au mai venit niste vecini pe care nu ii vazusem de ceva vreme si am petrecut, ras, glumit, pana la miezul noptii. Au baut doar bere. Distanta de la locul petrecerii si pana acasa e de cinci minute de mers cu masina. Ajunsi acasa, eu am facut un dus si cand m-am intors el era aproape adomirt. Am deschis un pic geamul in camera si a sezisat. El mi-a spus "ai deschis cumva geamul pentru ca am baut eu??".......iar eu nu pot dormi cu geamul inchis si o stie prea bine. Si de aici au inceput cuvinte grele si pumni si picioare.
E prima data cand da in mine insa odata ce a prins gustul nu cred ca o sa isi mai revina. Nu mint am mai avut parte de vorbe urate dar fara bataie.
Voi merge pana la cap pentru ca eu am avut un tata care o maltrata pe mama zi de zi, iar sora mea a ramas marcata de cele intamplate in copilarie. Si nu as vrea ca fata mea cand va fii mai mare sa ma intrebe de ce nu am facut nimic in privinta asta.

Iar la mama nu as sta din trei motive
1. pentru ca e foarte posesioua va si nu vad cum as trece peste toate astea, si cu siguranta nu as reusi sa imi refac viata, si la cata teorie mi-ar face chiar si la anii mei, cu siguranta as sta intre patru pereti si as plange in continuu
2. pentru ca as vrea sa o iau de la cap oricat de greu mi-ar fi, chiar si cu chirie
3. il cred in stare sa ma astepte la coltul blocului si sa imi faca rau mie sau masinei mele (pentru ca stim ca in romania nu iti sare nimeni in ajutor pe strada)

4 ani si zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

cristinuca, ai grija de voi (doua) si fa ceea ce simti.

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Madalina e greu acum, insa cred ca e cel mai bine sa elimini raul de la radacina. Cale de intoarcere nu prea vad. Mi se pare inacceptabil sa dai intr-o femeie, mama copiilor tai.

Ai grija de tine si mult curaj.

Daca financiar te descurci cu o chirie, e o posibilitate buna, fiindu-i mai greu sa dea de voi. Voi stateati cu soacra sau doar aveai probleme cu ea?

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Am citit si nu am stiut ce sa spun. Imi pare extrem de rau. Sunt alaturi de tine. Cred ca ti-ar face bine daca ti-ai strange in brate fetita.

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput