*Dura lex sed lex(Clubul Juristilor)*(9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
cybip, imi pare tare rau de ce ti se intampla...eu nu stiu ce poti sa faci, pentru ca nu am lucrat niciodata in instanta, ca sa stii iti trebuie practica in domeniu, iar eu sunt consilier juridic la o firma. Sper din tot sufletul sa poti gasi pe cineva care sa te ajute...poate ar trebui sa te adresezi unui avocat cu practica in divorturi de cetateni straini, cred ca pe astia in Bucuresti ii gasesti...nu stiu cum sa te ajut, dar, oricum, fara semnatura lui nu poti sa-i faci pasaport fetitei, asta e realitatea. Va doresc la amandoua tot binele din lume si tie multa sanatate si putere sa treci peste toate!
Kriss, cum e in concediu?
Eva, cum se simte Claudiu?
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
concediu..dar tot cu treburi..cumparaturi, certif.medical, ia-l, du-l..samd..

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 36+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Niste poze, daca aveti timp:
http://good-times.webshots.com/photo/2927894900099413604PzpPSU

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Multumesc LoraG76, as fi vrut sa ma indrumati catre un cabinet de acest gen deoarece am 5 incercari esuate pana acum :(
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna ziua juristelor!
Nimeni pe aici?

Eu ma pregatesc sa plec la meciul Rapidului direct pe stadion deoarece merge intreaga familie extinsa, cu catel si cu purcel. Aproape fiecare a facut un sport legitimat fiind la clubul asta, de parte barbateasca.

Claudiu este mai bine, iar azi am negociat serios intoarcerea la gradinita, am facut-o numai pentru jumatate de zi, asa ca ma pregatesc sa il iau. Si el merge cu noi la meci, bineinteles!

Lora am vazut pozele tale minunate! Sunteti foarte frumosi!
Kriss mai odihneste-te, incearca sa termini tot si sa te linistesti pentru ca, sincer, te asteapta o perioada foarte grea: fizic, emotional etc.
Claudela ce mai faci? Cum stai cu invatatul?
Irina eu tot insist sa imi spui daca ne vedem sau nu la examen. Ce ai hotarat?
O zi foarte buna!

http://community.webshots.com/album/558697342zQuuRs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Salutare..nu am disparut, nu am nascut inca..doar am facut cumparaturi si am ajuns tarziu acasa..
Am deschis un nou capitol!

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 37+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput