*Dura lex sed lex(Clubul Juristilor)*(9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

ce fac fetele? eu ies la plimbarica..
Scrieti, scrieti ..ca sa nu va las capitol nou inainte de a naste
si totusi..nici una nu trimite nr. de mobil pe PM sa o anunt de nastere?:)eva, Lora...

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 36+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Kriss ti-am trimis PM.
Claudiu este foarte bolnav de doua zile. Am vrut sa il scot mai devreme in parc si nu am putut.
Aseara am fost la o nunta, apoi la o aniversare, m-am trezit la 9 dimineata si la ora 11 eram la teatru de papusi cu Clau. Am vazut o piesa tare frumoasa: Jack si vrejul de fasole. A fost Clau numai ochi si urechi, iar acum, dupa amiaza iar a crescut febra.
Maine ma duc sigur la doctor cu el.

Va doresc o seara placuta!

http://community.webshots.com/album/558697342zQuuRs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

multumesc pentru urari
kriss,concediu placut,cat mai putine emotii si bineinteles nastere usoara.Vei naste prin cezariana?
Lora si eva ,multa sanatate copilasilor
O saptamana placuta la toata lumea

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Luna, scuze pentru intarziere, "LA MULTI ANI" fetitei tale, sa creasca mare si sanatoasa si sa aiba mult noroc!!!
Kriss, ti-am trimis PM! Mai ai atat de putin pana iti tii bebelina in brateee!!!! Zi-i sotiorului tau sa doarma cat de mult poate acum, ca peste vreo 3 saptamani...adio somn!
Eva, multa sanatate lui Claudiu! Iustina nu a facut febra, insa ii curge nasul in continuare, de parca e conectata la reteaua nationala a mucosilor!!!
Claudela, ce mai pregatesti bun?
O zi buna la toata lumea!!!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Neata fetele! sunt in concediupentru 2 saptamani
Am primit tel. voastre, multumesc pt.urari si va voi trimite mesaj cand e momentul.
eva, ce mai face Claudiu?e mai bine?
Luna, da..voi naste prin ceza intre 15-18 oct..cam asa..merg din nou la control vinerea asta si poate stabilim acum, daca nu sapt urmatoare sigur stabilim data..
Claudela, iar bucataresti?

ce se face in concediu? parca vad ca ma plictisesc..

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 36+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Sugestii pentru lectura, Kriss:

Francoise Dolto - Cand apare copilul
Jacques Salome - Mami, tati, ma auziti?... Pot fi utile.

Desigur poti incerca si lucruri mai putin "utile", daca nu ai facut-o deja: Radu Paraschivescu Ghidul nesimtitului.
Iti doresc concediu placut!

Cu Claudiu ma voi duce la doctor la ora 14, cand vine "medica" de familie.
Abia acum am luat micul dejun pentru ca am avut cea mai cumplita noapte de cand sunt eu... Claudiu a avut accese de tuse pana a ajuns sa vomite tot, tot, tot si nu se potolea. Febra crestea...
Am avut de ales intre a incerca sa il pun eu cu rabdare pe piocioare prin trucuri deja cunoscute sau sa chem salvarea si sa mergem la spital. Am ales prima varianta.
Saracutul, a fost atat de intelegator! Dar ma implora sa ii dau tot ceaiul sa il bea deodata, iar eu nu puteam decat cu seringa pentru ca riscam sa vomite iar medicamentele. Ma gandeam cu groaza la spitalul ala infect, la doamnele trezite din somn... (Bine, sa zicem ca nu toate, ca nu e bine sa generalizezi)
Am adormit cu greu pe la 5 dimineata.

Va doresc o saptamana minunata!

http://community.webshots.com/album/558697342zQuuRs

Mergi la inceput

Eva, imi pare rau...saracutul...multa sanatate!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_iulia spune:

Doamnelor, va multumesc pentru raspunsurile cu procentele de intretinere.
As mai fi vrut sa stiu daca toti copii inclusiv cel ce se va naste, pentru ca apare el prin decembrie, v-or primi procente la fel... sau va fi avantajat cel din prima casatorie, avand in vedere ca ceilalti 2 sunt in intretinere?
Sau ce e de facut ca toti copii sa primeasca la fel? Actiune pentru pensie alimentara si pentru ceilalti doi...
Inca o data va multumesc, si astept raspunsurile voastre...

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=481657334

Mergi la inceput

Dana_iulia, esti casatorita cu tatal copiilor? Daca nu sau daca nu mai locuieste cu voi poti intenta actiunea pentru plata intretinerii si pentru copiii tai si vor primi toti 3 la fel, sau dupa necesitati...si asta tine tot de practica, dupa cate stiu eu...depinde ce probe sunt aduse in instanta cu privire la necesitatile fiecaruia, asta nu iti poate spune decat cineva care are practica in domeniu. Mai bine postezi intrebarea ta la probleme legislative, fa un subiect acolo, pentru ca vei primi cu siguranta mai multe raspunsuri. Eu, una, nu lucrez in instanta si nu am practica in domeniu.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Va salut fetelor ,

Ma confrunt cu o situatie mai putin obisnuita si va implor am mare nevoie de sugestiile voastre, as vrea in primul rand sa ma iertati ca am postat aici insa nu stiam ce titlu sa dau subiectului sau poate ca imi era teama de reactii.
Povestea mea a inceput in urma cu 4 ani cand m-am maritat cu un cetatean de origine egipteana in Kuwait, tara in care el lucra de mai bine de 12 ani si unde si acum este mare boss pentru aceeasi companie.
Casatoria s-a incheiat in Kuwait iar la 4 luni dupa ce a aparut pe lume fetita noastra am mers si la consulatul Romaniei din Kuwait sa imi transcriu certificatul de casatorie precum sa ii fac si ei certificat de nastere romanesc. Lucrurile s-au complicat mult, viata mea a fost asemanatoare unui anumal inchis intr-o cusca, au fost si cate 6 saptamani in care eu nu am vazut lumina soarelui decat de dupa perdele...mi-era mila de cei doi ochisori albastri care nu respirau decat aerul conditionat al unei case mari si pustii. Probabil este inutil sa va spun cat am suferit. In ianuarie 2006 l-am rugat mult sa imi faca pasaport romanesc pentru copilul meu insa a refuzat spunand ca ea nu va fi niciodata romanca si cu atata mai putin crestina. Am vrut sa calatoresc in Romania sa imi vad parintii si a trebuit din nou sa imi prepare viza pentru fetita sa intru in Romania.
La inceputul lui aprilie 2006 am ajuns in Romania cu copilul si in cele doua luni de “vacanta” in Romania m-am hotarat san u ma mai intorc la sotul meu. Si calvarul a inceput, mi-a comunicat prin telefon ca ma va “pedepsi” pentru decizia luata, nu s-a rugat de mine in nici un fel sa ma intorc….desi viata mea in Romania este o continua lupta cu parintii mei (locuiesc cu ei) totusi nu duc dorul “inchisorii” din Kuwait.
De cand am ramas in Romania, sotul meu nu a sunat niciodata, nu a raspuns nici unui mesaj al meu, nu a luat legatura cu noi in nici un fel, nu stie nimic de noi, ba mai mult, nici macar la telefoanele sau mesajele mele nu raspunde…probabil ca va inchiputi ca nu avem nici un ajutor financiar din partea lui.
As vrea sa pot sa divortez de el, nu am gasit nici un avocat sa ma ajute, am incercat si platit pana acum de mai multe ori, fara rezultat….
Imi doresc sa ma ajutati cu ceva sfaturi, cui sa ma adresez, as vrea sa fac pasaport romanesc fetitei sa pot pleca din tara, insa nu am cum deaorece imi trebuie si semnatura lui…el nu e de gasit….Cum sa procedez?
Suna a disperare, plang in fiecare zi, nimic nu imi merge…sunt singura , fara ajutor, nu mai stiu de unde sa incep si catre ce sa ma indrept, nu ma pot concentra, nimic nu imi iese bine….
Si saptamana trecuta am aflat ca as putea fi pasibila de cancer, in doua sapatamani voi avea rezultatul biopsiei.
Nu vreau sa considerati ca imi plang de mila, asta este realitatea, ceea ce traiesc zi de zi….
In cazul in care aveti vreo idée va implor sugerati-mi cum sa procedez sa obtin acest pasaport, sa pot iesi cu copilul din tara, sa imi piarda urma, as vrea sa ii schimb si numele, mi-e teama ca ar putea sa mi-o rapeasca numai ca sa imi faca mie rau pentru ca lui nu ii pasa de copil……..
Va multumesc ca mi-ait citit postarea si ma ierati pentru incoerenta, am emotii…

Mergi la inceput