*Dura lex sed lex(Clubul Juristilor)*(9)
Raspunsuri - Pagina 16
claudela spune:
Cu intarziere si eu la apelul de luni...![]()
Am fost plecata de vineri pe la parintii sotului meu...abia aseara tarziu am ajuns acasa...
Am fost foarte vrednica...(ca de obicei)..am reusit sa punem si noi muraturile pentru la iarna...ca ramasesem in urma la capitolul asta...
Am fost si la o nunta..doar ca fiind organizata in aer liber, am cam inghetat si nu am reusit sa simtim nicicum atmosfera de sarbatoare...
Saraca mireasa...am compatimit-o de-a dreptul la cat de subtire era gatita...![]()
Ma simt asa de obosita...ca de-abia astept weekendul viitor sa reusesc sa ma mai linistesc si eu...
Un
pentru toate fetele!
http://tt.lilypie.com/qPhXp3.png
http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/
LoraG76 spune:
'Neata!
Claudela, dar ce harnicuta esti!!!
Bravo tie, eu nu fac nimic pentru iarna, sunt mai comoda...daca tot sunt de cumparat...![]()
Mai fetelor, nu stiu ce sa fac cu Iustina...nu vrea la gradi si gata...azi a plans de acasa, ceea ce nu se intampla pana acum...
. Cred ca educatoarele alea nu stiu deloc sa se faca placute, sa se apropie de ei...daca inca 2 saptamani o sa continuam la fel, renunt si o dau la anul la o alta gradinita. Nici nu vreau sa prinda frica si groaza pe gradinita...in fond, abia luna viitoare implineste 3 ani, nu e musai acum sa mearga, nu? Nici eu nu stiu ce sa fac...voi ce ziceti?
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de IUSTINA
kriss79 spune:
Neata!
Claudela, ce harnica esti..asa-s oltencele?
si eu sunt pe juma olteanca, taica-meu e nascut in Segarcea, Dolj..iar soacra-mea la fel, olteanca..de langa Caracal..dar la mine nu s-a prins nik:))
Trimite incoace niste borcane pt. lenese![]()
Of, Lora, nu stiu ce sa te sfatui cu Iustina..e greu daca nu vrea sa mearga si plange..a speriat-o rau educatoarea aia imbecila..
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
35+ cu Alessia Stefana
claudela spune:
Neata, neata!
Lora, Kriss mie chiar imi place sa fac treburi din astea...muraturi, compoturi, dulceturi...ma destind...![]()
Kriss, eu sunt olteanca...dupa sot...
De drept sunt jumatate moldoveanca, jumatate ardeleanca...Viata m-a adus in partile astea, desi nu imi trecea prin minte asemenea scenariu...![]()
Oricum, va pastrez si voua din bunatatile din camara mea!![]()
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by kriss79
[Claudela, ce harnica esti..Trimite incoace niste borcane pt. lenese
eu nu sunt fana ale muraturilor - dar un borcan de zacusca cu vinete sau fasoale boabe mi-ar prinde bineLora,mai ai putina rabdare cu fetita - vezi si cum reactioneaza ceilalti copii de aceasi varsta,vorbeste si cu ceilalti parinti si daca nu se acomodeaza las-o acasa cu bona - activitatile din perioada asta de la gradi poate sa le faca si cu ea
Fetita mea s-a acomodat bine,am avut cu ea ceva probleme in week-end cand nu vroia sa inteleaga ca scoala e inchisa . Azi a venit acasa foarte mandra cu doua puncte lipite pe uniforma - pe unul scria brilliant iar pe celalalt very good.
Am fost placut impresionata mai ales ca sunt primele ei "note"
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
claudela spune:
Luna, te rezolv si cu o zacusca cu vinete...
Din cea cu fasole boabe nu am mai mancat de un car de ani...ar merge si o asa varianta...
eva03 spune:
Lora si eu te sfatuiesc sa nu renunti. Nu este vorba nici de varsta si nici macar de educatoare. Am intrebat si eu, prima oara, celelalte mamici si m-au sfatuit sa astept. Episoadele astea au durat cam doua saptamani, iar apoi, chiar si mult mai tarziu, in mod sporadic au reaparut. Era suficient sa fie obosit si s anu vrea sa se trezeasca dimineata. Si acum, cateodata, Claudiu mai bazaie.
Daca Iustina are un prieten sau prietena pe care o/il admira spune-i cam asa: Iustina stii cu cine m-am intalnit azi cand veneam sa te iau? Cu mama lui X si mi-a spus ca X este tare fericita ca la gradi si-a facut prieteni si are si un joc preferat si invata deja cantecele pentru serbare. Stii, ei fac serbare de Craciun, voi faceti? Sa o intrebi pe Doamna si sa imi spui si mie sa vin sa te vad. Imi va face mare placere sa te aplaud.
In alta zi, sau alt moment al zilei ii zici ca sigur ai auzit tu ca la serbarea de Craciun o sa vina mosul si o sa dea daruri. O intrebi pe urma daca ea s-a gandit deja ce si-ar dori sa primeasca. Daca zice ca nu s-a gandit ii spui ca ar fi bine sa o faca si sa asculte si ceilalti colegi ce vor, sa se consulte cu ei.
Si o bombardezi zilnic cu discutii dintr-astea tangentiale...
Lora, toti trecem prin asta, unii mai mult, altii mai putin. In nici un caz sa nu blamezi educatoarea in fata ei niciodata. Sa nu vorbesti de aceasta idee de a o retrage in fata ei, sau, daca se va imbolnavi si o vei retine acasa cateva zile sa nu ii spui in fata de ce o faci. Nu iti arata nici dezamagirea si nici disperarea in fata ei si cu atat mai mult nu ti-o exprima.
Apoi, tu sa fii pregatita de o perioada in care se va imbolnavi des. Este normal. Poti sa ii dai produse de imunitate, sfatuindu-te cu medicul de familie, inainte de a face vreo raceala. Sunt si produse tip echinaceea (imunobaby) si altele tip Rybomunil sau Lantigen B. Medicul iti poate spune, daca nu a facut-o deja, ce i se potriveste.
Eu iti doresc sa ai mult curaj si sa ne tii la curent cu evolutia lucrurilor.
http://community.webshots.com/album/558697342zQuuRs
LoraG76 spune:
'Neata!
Fetelor, multumesc mult pentru sustinere! Aproape ca m-ati facut sa plang de emotii...Eva, mai ales tu, cu serbarea, cum ai descris situatia...deja mi-o imaginam pe Iustina la serbarea de Craciun.
Trebuie sa va spun ca aveti mare dreptate cu ce ati scris. Astazi deja nu a mai plans ca ieri..i-au mai curs cateva lacrimi, acolo, a mai zis ea ca nu merge, dar mai cu jumatate de gura, a fost mult mai bine. Sper sa se rezolve situatia cat mai repede.
A, sa stiti ca am fost o mama model, in fata copilului nu am vorbit deloc de rau pe nimeni de la gradi, nici nu i-am aratat ca sunt afectata de plansetele ei, am fost ferma pe pozitie. Na ca ma laud si io...![]()
Of...nici nu-mi imaginam ca o sa fie asa greu cu ea, tocmai ca ii plac f. mult copiii si era incantata in primele doua zile de gradinita...dupa 2-3 zile au inceput problemele, dar sunt sigura ca o sa fie bine pana la urma.
Claudela, mi-ai facut o pofta de zacusca aia cu fasole boabeee!!!! N-am mai mancat de-un car de ani, intr-o vreme mama facea de toate, acum e in Italia...
...nu mai face nimeni zacusti...
..io in niciun caz...![]()
Luna, felicitari pentru "notele" fetitei! ![]()
Kriss, bebelina ta ce face? Ce parere are de gradinita? Ai inceput s-o pregatesti? Peste 3 ani o sa fie in grupa mica deja! ![]()
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de IUSTINA
eva03 spune:
Buna dimineata!
O cafea de la mine.
Azi s-a afisat data la care se va da admiterea la barou. Inca ma mai gandesc...
Rugamintea mea este daca cineva ma poate ajuta cu ultimele modificari ale statutului profesiei de avocat.
Luna o felicit pe fetita ta. Eu am mai citit aici pe forum ca la anumite gradinite copiii sunt recompensati pentru faptele bune sau pentru comportament frumos cu astfel de calificative sau bulinute. La noi nu sunt...
.
Azi dimineata, in timp ce il imbracam pentru gradinita, am indraznit sa il intreb pe Clau in joaca daca si-a facut un prieten sau... poate o prietena la gradi. Mi-a raspuns ranjind ca are doua si ca pe una o cheama Roxana, pe cealalta nu stie. I-am spus ca azi sa o intrebe cum o cheama si sa fie mai atent sa imi spuna ce culoare de par si ce culoare de ochi au fetitele, ca nu a stiut sa imi raspunda cand l-am intrebat
.
A fost foarte incantat sa vada cata atentie acord acestor probleme ale lui. Dar pana astazi refuza sa imi raspunda la orice intrebare legata, chiar si tangential, de gradinita.
Va urez o zi minunata!

http://community.webshots.com/album/558697342zQuuRs
kriss79 spune:
Neata!
Bblina face bine, multumim pt. grija voastra
dupa cum stiti azi mergem la medic si vom avea noutati mai pe seara..
Or trece repede 3 ani..asa e, acusi o duc la gradi.
Lora, ma bucur ca Iustina nu a mai plans asa tare..se va obisnui cu gradi..
Lora, Luna si eva..in curand vom avea subiecte comune, ca deocamdata va citesc pe voi si mi se pare ca sunteti niste supermame![]()
va pup
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
35+ cu Alessia Stefana