*Dura lex sed lex(Clubul Juristilor)*(9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Buna dimineata si din partea mea si o zi cat mai buna bineinteles.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Lora pana nu uit... voiam sa iti mai impartasesc o "vrajeala" care merge la Claudiu

Eu ii mai spun cand sta cu mine la bucatarie: stii ce mi-am adus aminte? Cand eram eu la gradi, aveam o papusa preferata si ma jucam asa... si ceilalti colegi faceau asa... si inventez... Dar sa nu uiti povestea, atentie! Claudiu, daca ii place, imi cere si supa o luna sa repovestesc si e tare atent la detalii. La fel ii spun ca si tati a fost la gradi si imi povestea ca el la gradi facea si dregea...

http://community.webshots.com/album/558697342zQuuRs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Am venit de la medic: bebelina e ok, are 2570 gr, am recuperat si suntem mai micute acum doar cu 3 zile(fata de o sapt, de la eco de acum o luna), placenta ok, lichidul ok, colul 5 cm, bataile inimii ok..
Pana la urma vom naste prin cezariana care va fi cu 7 - max 10 zile inainte de 25 octombrie..adica imediat dupa ziua mea, cred

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 36+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_iulia spune:

Doamnelor, va deranjez cu o problema, asa ca sa nu uitati din legislatie...
Poate ma sfatuiti si pe mine intr-o problema, plssssssssss
Barbatul cu care traiesc, in concubinaj, plateste pensie alimentara unui copil dintr-o casatorie anterioara...destul de mult..21,75%.
Avem un copil de 3 ani, si unul pe drum...
Pana acum nu a cerut recalcularea pensiei alimentare, insa din ianuarie sunt hotarata sa fac ceva in sensul asta, mai ales ca fosta sotie imi face zile fripte...
Problema este ca nu stiu cum e mai bine, astfel incat toti cei 3 copii ai lui sa primeasca egal...
sa faca cerere de recalculare spunand ca mai are 2 copii in intretinere??? Si atunci legal, care ar fi procentele care revin copiilor??? ..sau sa cer eu pensie alimentara pentru cei 2 copii ai nostri??/
Sper sa nu fiu off topic.. si sa pot primi un raspuns de la voi...

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=481657334

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Kriss, bravo bebelinei! Un pupic pe burtica de la noi!
A, era sa uit...cenia a zis sa-ti transmit salutari si sa te intreb de unde stii de bebe.....i-am zis ca probabil ati intrat la vreun subiect comun despre gravidute...
Eu nu stiu procentele, dar stiu ca i se poate diminua sotului prin hotarare judecatoreasca (,) cuantumul pensiei alimentare platite pt. copilul dintr-o casatorie anterioara atunci cand mai are si alti copii in intretinere. Dovada - certificatele de nastere.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Lora, multumim!
despre Cenia..de la mamici de mai..tras cu ochiul

ref. la procente..
-vor primi intretinere doar minorii (nascuti, daca inca nu s-a nascut al 3-lea copil..inca nu se poate cere pt. el intretinere)
-intretinerea se stab. pana la 1/4 din castigul sau de munca pt. 1 copil, o treime petrnu 2 copii si o 1/2 pt. 3 sau mai multi copii.
-instanta jud. va putea mari sau micsora oblig de intretinere sau a hotari, incetarea ei, dupa cum se schimba mijloacele celui care da intretinere sau nevoia celui ce o primeste..

In rest, se completeaza cu cele scrise de Lora!

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Mergi la inceput

Cuantumul ar scadea acum, cand nu e nascut al treilea, la 18%, eu asa stiu.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

o fi in practica..habar nu am..in C.Fam nu scrie nimic in sensul asta...

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Mergi la inceput

Pai si eu tot din practica stiu.....am cautat si eu ceva procente din astea dar n-am gasit, insa stiu din practica instantelor, din auzite.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna dimineata!

Astazi nu mai sunt provocari juridice? ... De alta natura?... Nimic?

Irina te-ai hotarat daca dai examen la barou?
Kriss pupici pentru burtici!
Lora ce mai face Iustina?
Claudela nu mai termini cu borcanele si borcanasele?

O zi buna!

http://community.webshots.com/album/558697342zQuuRs

Mergi la inceput