Inseminare (15)
Raspunsuri - Pagina 27
RalMar spune:
Noi ne pregatim de analize. Joi merge sotul cu borcanelul sa vedem daca s-a schimbat ceva dupa o luna de tratament.Abia astept sa aflu rezultatele vineri sa stiu unde stau, ca nu as vrea sa-mi fac sperante degeaba. Din cate am inteles, cu 5 mil.
nu prea se fac inseminari. Dupa aceea, astept sa-mi vina CM (vineri cred) si sa ma duc si eu sa-mi fac hormonalele.
iuca spune:
Lore da voi face IAD pentru ca sotul meu are azoospermie.
Ne-am gandit la adoptie, ca varianta daca nu reusim cu inseminarile. Nici eu si nici sotul meu nu putem concepe viata fara copii. Si noi credem ca intr-un fel sau altul vom deveni parinti intr-o zi.
Va 
pe toate si va tin pumnii sa imi dati vesti bune.
vrem si noi un
- din august 2005
vio
RalMar spune:
Eu in ultima luna am luat tinctura de marar pt. durerile menstruale. Oare pot sa-mi schimbe rezultatele la analizele hormonale? Si mai am o intrebare: daca CM vine vineri, si sambata nu am unde sa-mi fac analizele, luni, fiind Z4 nu ar fi pre tarziu? Stiam ca analizele hormonale se fac intre Z1 - 3.
iuca spune:
Ral Mar eu in luna cand a trebuit sa imi fac analizele a picat exact cum spui tu, Z1 vineri. Si dr mi-a zis in Z1-3 - asa ca m-am dus in Z1. De fapt mi-a venit joi spre vineri noaptea si m-am putut duce vineri dimineata.
Despre tinctura de marar, nu stiu ce sa zic.
vrem si noi un
- din august 2005
vio
lore76 spune:
iuca, si eu o sa fac tot IAD, sotul meu avand aceeasi problema cu al tau, si noi ne dorim la fel de mult un copil si sper ca toate fetele de aici sa reusim. tu esti ok sau si la tine sunt ceva probleme? In cazul nostru important e sa ovulam si sa avem noroc,nu?
o sa scriu rezultatele mele la hormonale sa-mi spuneti parera voastra
Ziua 3:
Prolactina: 6.34
Estradiol: 42
LH : 3.11
FSH :6.79
Ziua 21:
Progesteron: 11
Lore
iuca spune:
Lore scrie si limitele normale pentru analize, ca difera in functie de laborator. Imi pare rau ca treceti si voi prin situatia asta. Eu iti tin pumnii sa fie cu rezultat. Analizele mele sunt bune cu exceptia estradiolului. Dr a zis ca o sa imi dea stimulare cu pastile. Vom vedea.
Analizele mele:
Estradiol 27.00 (39-189)
LH 4.92 (1-18)
Testosteron 0.23 (0.05-0.73)
Progesteron 0.77 (0.27-2.61)
Prolactina 16.44 (1.39-24.20)
FT3 2.70 (1.45-3.48)
FSH 7.44 (4-13)
Cytamegalovirus IGG 12.90 (>15 pozitiv)
Cytamegalovirus IGM 0.13 (>0.500 pozitiv)
Toxoplasma IGM 0.26 (>0.6 pozitiv)
Toxoplasma IGG 0.00 (>3 pozitiv)
Rubeola Ac IGG 133.90 (>10 pozitiv)
AG HBS, AC HCV, HIV - negative (valori normale negative)
FT4 1.14 (0.71-1.85)
TSH 2.23 (0.49-4.67)
TT3 1.25 (0.79-1.49)
TT4 7.19 (4.5-12.00)
DHEAS - era in limitele normale,
HSG - ok
Am facut si o monitorizare, fara stimulare am avut un singur folicul pe ovarul stang si a iesit asa:
z5-endometru 6.5mm
z10- 11/9 mm
z12- 16/13mm
z14- 21/17mm (endometru 12 mm)
In Z16 folicul nu s-a spart si s-a micsorat.- Nu am facut pregnyl
vrem si noi un
- din august 2005
vio
luci.eilm spune:
lore, valoarea progesteronului in ziua 21 indica faptul ca ai avut ovulatie.
bafta!
L.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
miruna79 spune:
Mamica de Vladut ce faci? sa stii ca ma gindesc la tine sa Doamne Doamne sa fie cu noroc de data asta!
Eu o sa fac inseminare in octombrie cu dr Dracea; eu m-am dus gata sa fac si Fiv dar dansa asa a hotarit sa incepem cu inseminare poate reusim.
Fetelor va pup pe toate si mult mult noroc.
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.
luci.eilm spune:
Miruna, inteleg ca ai fost la cabinetul privat al dr. Dracea. Spune-mi si mie, te rog, care sunt preturile acolo pentru IA si FIV?
Mult succes in octombrie!

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
RalMar spune:
Puteti sa ma ajutati cu un tratament pentru sindromul premenstrual? Sunt cam (de fapt, foarte)deprimata cu o saptamana inainte de a veni.