Inseminare (15)
Raspunsuri - Pagina 26
zafira spune:
Va multumesc ptr raspunsuri.
Sper sau mai bine zis am convingerea ca va fi din prima.
Asa sunt eu mai optimista. In general treburile astea de importanta majora le consider ca si rezolvate. Se invata in timp, va spun eu...
zafira spune:
Apropo de gravidutele de pe strada.
Le ador.
Am o prietena insarcinata in luna a 7.A fost la un pas de a pierde sarcina si am sustinut-o cat am putut. Am plans si am ras impreuna.
Abia astept sa nasca ptr a-i vedea minunea.
andriushca spune:
quote:
Originally posted by zafira
Apropo de gravidutele de pe strada.
Le ador.
Am o prietena insarcinata in luna a 7.A fost la un pas de a pierde sarcina si am sustinut-o cat am putut. Am plans si am ras impreuna.
Abia astept sa nasca ptr a-i vedea minunea.
o sa-ti treaca
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
andriushca spune:
quote:
Va multumesc ptr raspunsuri.
Sper sau mai bine zis am convingerea ca va fi din prima.
Asa sunt eu mai optimista. In general treburile astea de importanta majora le consider ca si rezolvate. Se invata in timp, va spun eu...
dar nu ca esti optimista, esti chiar mama optimismului. eu iti doresc asa sa fie, poate ai tu o presimtire.
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS
andriushca spune:
quote:
Originally posted by romanitza
Kittyke - imi pare rau, dar capul sus, nu a fost sa fie data asta, va fi data viitoare...
Andriushca - multumesc, dar am inceput sa nu mai fiu atat de optimista, mi s-a mai dus entuziasmul, astept cu nerabdare sa treaca si aceste 2 saptamani si sa vad pe ce cale o apuc... Parca nu as mai vrea a 3-a luna de inseminari...Deja nu mai suport pe nimeni langa mine, imi ocolesc cat pot de mult prietenele gravide sau insarcinate, am chef sa fiu doar cu sotul sau tipe care nu au copii (deocamdata).
Lara76, Zafira - bafta multa, sa fie cu noroc din prima... Crisis81 - bafta multa la FIV- gandeste-te ca poate asa vei avea mai multe sanse... fi optimista!
Ugaena - iti tin pumnii sa ai parte de o mare bucurie luna asta!!!
Va pup fetelor, astept sa veniti cu vesti mai bune!
romanitza, nici eu nu mai sunt cum eram. ba am observat ca am devenit si cinica. asta e. la prima inseminare credeam ca punct ochit, punct lovit.
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS
ugaena spune:
Oooffff, oooofff, ca incurcate mai sunt caile noastre spre maternitate
.
Imi pare rau pentru nereusitele fetelor. Incercati sa va linistiti!
Va multumesc din suflet pentru gandurile bune si mesajele de incurajare.
Inca nu am vesti, insa presimtiri am. Simt ca nu va iesi nici de data asta. Si stiti ce? De cand mi-a incoltit in minte ideea cu adoptia, nu-mi mai iese din cap nici cum. Paradoxal, toate tratamentele de reproducere asistata, procedeele care ne consuma economiile, energia si duc la uzura ma indeparteaza din ce in ce mai mult de dorinta de a avea un copil ( pe jumatate al nostru - am recurs la IAD) si ma apropie de un gest atat de mare. O fi educatia de vina, apropierea de cele sfinte, nu stiu, dar eu asta simt.
Am nevoie de parerile voastre!
Va pupic, Adina.
luci.eilm spune:
Ugaena, noi, fetele de la inseminari cred ca suntem la inceputul (speram toate, si la sfarsitul) incercarilor
. De aceea eu, ca sa vorbesc in numele meu, sunt putin cam in necunostinta de cauza (eu nu stiu cum as proceda
). Cert este ca mi se pare un gest Dumnezeiesc. Eu cred in motto-ul Binecuvantat sa fie animalul fara stapan si copilul fara parinti!
Tuturor fetelor, dar mai ales celor cinice
, nerabdatoare, sceptice- EU
, stresate, dezamagite, nehotarate- mult optimism si incredere!
L.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
lore76 spune:
andriushca,RalMar,ugaena,iuca,romanitza, va multumesc pt gandurile bune si va doresc si voua ce-mi doresc si mie, sanatate si copilul mult visat.
ugaena , sa dea domnul sa vi cu vesti bune.
iuca, am inteles bine, tu faci IAD, sau nu?
pe toate
Lore
zafira spune:
quote:
Originally posted by montytaianaquote:
Buna fetelor,
V-am tot citit mesajele, dar nu am avut curaj sa trimit si eu unul.
Urmeaza sa fiu si eu o candidata la inseminare.
Primul pas-trebuie sa fac niste analize (si eu si sotul).
Probleme are sotul (calitatea spermei proasta). Am apelat direct la inseminare. Avem 33 respectiv 36 de ani si ptr un tratament cred ca ar trebui sa astemptam ceva timp..
Prea multe despre inseminare nu stiu, medicul nu mi-a dat prea multe detalii.
Cele care ati facut ins , care este procedura? este dureroasa?
Costurile le stiu deja.
Multumesc
zafira la ce spital vrei sa faci inseminare si cu ce doctor?
stiu cum e prima oara, si eu erem disperata ca doctorul nu mi-a povestit nimic, nu intelegeam ce mai e si aceasta IA, pana cand am descoperit acest forum si fetele au fost f. bune cu mie, asa ca ne-am invatat una pe alta, si nu zic ca am ajuns experta dar fata de cum eram ...
asa ca o sa iti spun pe scurt si mai babeste cum se procedeaza, daca nu intelegi ceva sau mai ai intrebari nu ezita sa ne intrebi
- in ziua 1 - 3 de CM tr sa suni sa te programezi pt ecografie care poate fi in general inziua 12 de CM la un CM regulat de 28 de zile (asta oricum stabileste doctorul cand sa te cheme).intre ziua 3-7 de obicei se prescrie stimulare usoara cu ova-mit pt fetele care nu au probleme ci doar sotii,
in ziua 12 te duci la eco si in functie de valorile foliculilor si ai endometrului se stab ziua de inseminare
la unele spitale te mai cheama de inca max. 3 ori pt monitorizare la ecografie
cu 24 de ore inainte de IA faci o injectie de pregnyl
iar IA presupune introducerea spermei preparate cu un mecanism foate simplu de pompare, nu e nicio problema, daca stai foarte relaxata nici nu simti, apoi ramai pe masa teoretic 30 de min.
unii doctori iti recomanda apoi pana iti vin rusii sa iei tratament de sustinere
in rest asa cum te-a sfatuit si andriushca incearca sa nu faci efort, si in ziua 28 de CM poti sa faci un test de sarcina sau beta HGC
succes, sa dea DD sa reusesti din prima, altfel iti tr. multa tarie sa treci peste nereusita, sa fii foarte optimista
Inseminare voi face cu dna dr Miciner.
Prima intalnire a fost la Sabyc, probabil ca tot acolo voi merge. Am inteles ca este si la CFR2.
Maine 12.09 ma duc sa fac analize.
Rezultatul ...cand va fi, sper sa nu am probleme.
andriushca spune:
ugaena, adoptia e un subiect foarte delicat.
sunt persoane care nu sunt capabile de acest gest sau care au nevoie de mult timp de gandire pentru pasul asta. eu personal nu prea indraznesc sa ma gandesc asa departe acum, trebuie sa epuizez tot ce as putea face pt. a avea copilul meu, natural. din cate mi-am dat seama si sotul cam respinge ideea. e mult de lucrat aici.
ieri am vizitat subiectul "Adoptia sau a iubi copiii fara limite" si mi s-au umplut ochii de lacrimi citind despre povestile acelor fete speciale, despre cum a fost prima si marea intalnire cu copiii lor.
multe dintre aceste fete au spus ca nu regreta ca nu s-au hotarat sa adopte mai devreme, pt. ca altfel copiii lor nu ar fi fost nascuti si nu ar fi avut cum sa se intalneasca, ca sa fie ai lor.
mai spuneau fetele ca undeva ne asteapta pe fiecare un copil menit sa fie al nostru, indiferent de calea prin care va veni.
ele merita tot respectul nostru.
daca vrei mai vorbim pe marginea acestui subiect, pt. ca pe undeva, in forul meu interior, vad asta ca pe o ultima sansa atunci cand toate celelalte s-au epuizat.
asa cum spuneau fetele, cumva vom avea copilul nostru, indiferent cum va veni el, nu? 
luci, lore, 
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS