Inseminare (15)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Aloooooooooo!!! Ce e cu optimismul asta atat de mare aici? Mai dati si la altii.
Acum serios...cu starea asta de spirit vreti sa faceti BeBei? Pai nu prea se poate. Organismul stresat nu este prielnic pentru instalarea sarcinii.
Eu de exemplu vroiam cu disperare sa ma apuc de FIV cat mai repede. Si din cauza starii de spirit mai asteptam o luna sa ma mai calmez.
M-am gandit si eu de foarte multe ori ca suntem bune doar de muls de bani. De aceea am optat pentru FIV la Szeged. Am vorbit cu doctorita Bucur ca daca nu reuseste a treia IAS sa trecem la FIV - i-am cerut parerea. Si a a zis ca "Vrei FIV? Iti fac si FIV" ca si cum e acelasi lucru. Nu nu FIV vreau, ceea ce vreau este un copil si nu conteaza prin ce mijloace.
Dar de chestia asta s-a prins si ea si a zis: "Eu zic sa facem 6 IAS, ca asa scrie la carte si pe urma facem si FIV". Cum vine asta???
Adica facem 6 IAS desi stim sigur ca ajungem la FIV nu? Si uite asa am plecat eu dupa a treia IAS convinsa fiind in sufletul meu ca e nereusita.
Si acum iar o iau de la capat cu toate sperantele. Am toata increderea in reusita. SI asa va doresc la toate.

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele Multe poze
Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

quote:
Originally posted by zafira

Buna fetelor,
V-am tot citit mesajele, dar nu am avut curaj sa trimit si eu unul.
Urmeaza sa fiu si eu o candidata la inseminare.
Primul pas-trebuie sa fac niste analize (si eu si sotul).
Probleme are sotul (calitatea spermei proasta). Am apelat direct la inseminare. Avem 33 respectiv 36 de ani si ptr un tratament cred ca ar trebui sa astemptam ceva timp..
Prea multe despre inseminare nu stiu, medicul nu mi-a dat prea multe detalii.
Cele care ati facut ins , care este procedura? este dureroasa?
Costurile le stiu deja.
Multumesc

bine ai venit si sa fie cu noroc prima inseminare.
multi inainte, suntem de aceeasi varsta.
nu e procedura dureroasa, decat in rare cazuri simti ca o jena cand deschide colul si introduce solutia magica. apoi la cateva ore poti avea usoare dureri, ca niste crampe. cam atat, stai un pic intinsa, maxim 30 minute si apoi pleci. se recomanda relaxare, sa eviti efortul in urmatoarele 2 saptamani. bafta!

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Cam asta e problema cu doctorii. Vad doar de interesul lor, nu se gandesc la dezamagirile noastre. Tocmai de aceea,cand am primit rezultatele analizelor, am hotarat sa fac doar 2 inseminari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Buna la toate fetele de aici.
Si eu va citesc de mult timp dar nu am avut nimic de zis pana acum, o sa fac prima inseminare in octombrie desi eu vroiam direct FIV, dr mea mi-a spus sa incercam cu inseminari si apoi sa vb de fiv. Mi-am facut analize hormonale, de sange, culturi si eu zic ca au iesit ok, numai ureaplasma a iesit pozitiv <10000. Asistenta d-nei dr. mi-a spus ca daca rezultatul e <10000 nu trebuie sa fac tratament pt ca ea a mai auzit cazuri in care dr nu a prescris tratament.
Acum nu stiu ce sa mai cred, desi cred ca ar fi fost bine sa fac tratament pana in oct, inainte de inseminare.
Sper ca nu v-am plictisit
Si doresc succes la toate fetele.

Lore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

lore76, bine ai venit si tu! bafta pt octombrie si zic ca ar fi bine sa-ti intrebi dr. daca sa faci sau nu tratamentul. mai bine sa-l faci zic eu, scapi de o grija. multumim pt. urari.

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Bine ai venit lore 76si multa bafta la inseminare.Desi e cam liniste pe acest forum, ma intristeaza sa vad ca apar noi membri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,
Eu nu am mai scris din lipsa de noutati, dar va citesc in fiecare zi. Mai am doua saptamani pana vin rusii si in z2 mi-a zis dr sa ma duc sa imi vada ovarele si sa imi dea reteta ptr stimulare. A mai fost cineva in Z2 la dr?
Lore76 iti doresc si eu bun venit si multa bafta la inseminare. Eu tot in oct voi face inseminarea si se pare ca suntem de aceeasi varsta. Eu sunt nascuta tot in 1976.

la toate fetele si le tin pumnii celor ce sunt in asteaptarea rezultatului.

vrem si noi un - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetelor.Am intrat aici ptr a va ridica putin moralul, daca se poate. Am facut saptamina trecuta cerclajul si in acelasi salon cu mine mai era o viitoare mamica de tripleti.Sarcina obtinuta prin INSEMINARE, facuta cu dr Cocei.Din cite am inteles facuse multe altele la Medsana , fara reusita dar pina la urma a reusit din prima la Cocei.
Asa ca se poate.
Va tin pumnii strinsi si multa multa bafta tuturor.
Meda 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

quote:
Originally posted by zafira

Buna fetelor,
V-am tot citit mesajele, dar nu am avut curaj sa trimit si eu unul.
Urmeaza sa fiu si eu o candidata la inseminare.
Primul pas-trebuie sa fac niste analize (si eu si sotul).
Probleme are sotul (calitatea spermei proasta). Am apelat direct la inseminare. Avem 33 respectiv 36 de ani si ptr un tratament cred ca ar trebui sa astemptam ceva timp..
Prea multe despre inseminare nu stiu, medicul nu mi-a dat prea multe detalii.
Cele care ati facut ins , care este procedura? este dureroasa?
Costurile le stiu deja.
Multumesc

zafira la ce spital vrei sa faci inseminare si cu ce doctor?
stiu cum e prima oara, si eu erem disperata ca doctorul nu mi-a povestit nimic, nu intelegeam ce mai e si aceasta IA, pana cand am descoperit acest forum si fetele au fost f. bune cu mie, asa ca ne-am invatat una pe alta, si nu zic ca am ajuns experta dar fata de cum eram ...
asa ca o sa iti spun pe scurt si mai babeste cum se procedeaza, daca nu intelegi ceva sau mai ai intrebari nu ezita sa ne intrebi
- in ziua 1 - 3 de CM tr sa suni sa te programezi pt ecografie care poate fi in general inziua 12 de CM la un CM regulat de 28 de zile (asta oricum stabileste doctorul cand sa te cheme).intre ziua 3-7 de obicei se prescrie stimulare usoara cu ova-mit pt fetele care nu au probleme ci doar sotii,
in ziua 12 te duci la eco si in functie de valorile foliculilor si ai endometrului se stab ziua de inseminare
la unele spitale te mai cheama de inca max. 3 ori pt monitorizare la ecografie
cu 24 de ore inainte de IA faci o injectie de pregnyl
iar IA presupune introducerea spermei preparate cu un mecanism foate simplu de pompare, nu e nicio problema, daca stai foarte relaxata nici nu simti, apoi ramai pe masa teoretic 30 de min.
unii doctori iti recomanda apoi pana iti vin rusii sa iei tratament de sustinere
in rest asa cum te-a sfatuit si andriushca incearca sa nu faci efort, si in ziua 28 de CM poti sa faci un test de sarcina sau beta HGC
succes, sa dea DD sa reusesti din prima, altfel iti tr. multa tarie sa treci peste nereusita, sa fii foarte optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Kittyke - imi pare rau, dar capul sus, nu a fost sa fie data asta, va fi data viitoare...

Andriushca - multumesc, dar am inceput sa nu mai fiu atat de optimista, mi s-a mai dus entuziasmul, astept cu nerabdare sa treaca si aceste 2 saptamani si sa vad pe ce cale o apuc... Parca nu as mai vrea a 3-a luna de inseminari...Deja nu mai suport pe nimeni langa mine, imi ocolesc cat pot de mult prietenele gravide sau insarcinate, am chef sa fiu doar cu sotul sau tipe care nu au copii (deocamdata).

Lara76, Zafira - bafta multa, sa fie cu noroc din prima... Crisis81 - bafta multa la FIV- gandeste-te ca poate asa vei avea mai multe sanse... fi optimista!

Ugaena - iti tin pumnii sa ai parte de o mare bucurie luna asta!!!

Va pup fetelor, astept sa veniti cu vesti mai bune!

Mergi la inceput