Inseminare (15)
Raspunsuri - Pagina 24
RalMar spune:
De examplu, acum sunt convinsa(din nou) ca voi ramane insarcinata! Ce idiotenie! Am
cand am fost la ovulatie, si acum astept. Tre sa-mi vina ciclul vineri, dar eu tot mai sper, desi avem 5 mil
.Sa vedeti ce ma dau eu cu capul de pereti (din nou) vineri! Doar asa patesc in fiecare luna, dar, dupa cum spuneam, speranta moare ultima.
luci.eilm spune:
Se pare ca saptamana asta o sa fie o saptamana grea
pentru cel putin 4 fete: Andriuschca, Ugaena, RalMar, Kittyke. Fetelor, multa detasare/rabdare si multa bafta sa aveti! 

Eu oricum, sunt si eu automat pe lista celor cu o saptamana grea, caci a fi stresata
a devenit un fel de a fi, chiar daca nu astept nimic. ![]()
kittyke spune:
Ralmar, sunt sigura ca nu a reusit nici inseminarea asta pentru ca am facut un test de sarcina si era NEGATIV, deja a trecut 22 de zile de la Ia,dar am folosit utrogestan care intirzie Cm.
Am facut mari sperante dar degeaba.Suna urat dar parca urasc sa vad gravide , nu vreau sa ma uit nici la copii ....e greu, foarte greu
andriushca spune:
buna fetelor!
monty, imi pare rau. oare chiar asa sa fie? suntem doar niste clienti fideli (a se citi vaci de muls) pentru doctorii astia?
luci, pupici, da urmeaza zile grele...
kittyke, of, poate nici nu mai vine, ce daca testul era negativ? atata timp cat nu au venit inca nemernicii mai poti sa speri, asa ca nu-ti mai face sange rau dinainte, te rog! si ca sa fiu "cinica" ai tot timpul dupa ce-ti vin rusii. asta a fost o gluma, zambeste, te rog!
RalMar, exact asa fac si eu. desi ni s-a spus clar ca natural nu prea sunt sanse, totusi in ultimele 2 luni (de pauza de doftori in care nu am facut inseminari din cauza de concedii, ba al nostru, ba al dr.)am prestat conform ovulatiei. chiar ce idiotenie. oare ce o fi in capul nostru? si acum mai si asteptam rezultatul. asta e chiar culmea. sa vezi ce suparate o sa fim cand ne-or veni rusii. de parca nu ne-am astepta.
cristiama, se pare ca problema la tine nu e de a ramane, ci de a pastra. asa ca iti doresc bafta multa la urmatoare sarcina!
va pup.
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
RalMar spune:
Fetelor, inceputul de saptamana pare "promitator"
. Sa aperam ca macar sfarsitul sa ne gaseasca mai optimiste, desi tot optimismul meu se duce naibii, cu fiecare ciclu care-mi vine
RalMar spune:
Eu urasc sa ma duc la doctor, si ma duc in fiecare luna. Ma enerveaza sa vad numai
vesele, care vorbesc despre data nasterii, camera bebelusilor etc.Toate femeile care asteapta acolo sunt gravi, numai eu sunt aspiranta in continuare....
zafira spune:
Buna fetelor,
V-am tot citit mesajele, dar nu am avut curaj sa trimit si eu unul.
Urmeaza sa fiu si eu o candidata la inseminare.
Primul pas-trebuie sa fac niste analize (si eu si sotul).
Probleme are sotul (calitatea spermei proasta). Am apelat direct la inseminare. Avem 33 respectiv 36 de ani si ptr un tratament cred ca ar trebui sa astemptam ceva timp..
Prea multe despre inseminare nu stiu, medicul nu mi-a dat prea multe detalii.
Cele care ati facut ins , care este procedura? este dureroasa?
Costurile le stiu deja.
Multumesc
RalMar spune:
Sincera sa fiu, nu m-am gandit ca va fi asa de greu. Mai toata viata am "papat" anticonceptionale din cauza de dismenoree, si m-am gandit ca voi renunta la buline si tac-pac apare si bebe.Dar, se pare ca m-am inselat amarnic!! Dar astept sa vina vineri.Poate in loc de ciclu vine barza Hi Hi Hi (ce glumeata suntazi)
andriushca spune:
mai nou si daca mergi intr-un magazin mare pt casa (gen Ikea) dai peste ele (gravidutele), impreuna cu sotii, ele merg sa aleaga mobila pentru camera copilului, plimbandu-si falnice burtile pe sub nasul nostru, fara sa stie ca devin tinta invidiei noastre. (desi nu au nicio vina)
asa ca ce sa mai vorbim de clinici si spitale. sunt peste tot. ar trebui inventate cabinetele pentru gravide, separat de cabinetele pentru "noi".
apropo, am vazut acum vreo 2 saptamani, cand inca mai erau caldurile alea mari, intr-un astfel de magazin, o gravida cam in 8 luni, cred, in pantaloni f. scurti, cu un maieu pana sub sani, mai mult o bustiera era de fapt, f. bronzata, fusese la mare probabil. am ramas socata cand am vazut-o. arata bine, nu se ingrasase, dar parca era prea mult.
in alta ordine de idei, prietena mea care mai ieri ma anunta ca e iar gravida in 5 saptamani (cu al doilea copil, in timp ce eu ma chinui sa-l fac pe primul), mai are un pic si naste, are o burta imensa!
cu aceste incurajari, va urez spor la asteptat, fetelor!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
luci.eilm spune:
dar si aici, pana si pe aceasta pagina
... v-a scapat cumva linkul de la concursul Miss Odiseea Sarcinii (cu pozele de rigoare)?