Inseminare (15)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

In primul rand felicitari Eva- Maria!!! Ma bucur foarte mult pentru reusita, sa ai parte de 2 bbei frumosi si sanatosi!
Despre mine, azi am facut a2a inseminare de luna asta, ieri am facut-o pe prima, am 2 foliculi, cate unul pe fiecare ovar, dar din pacate inca nu s-au spart, sper ca astazi sa ovulez...
Ma mai duc si saptamana viitoare la o noua analiza a progesteronului, parca... Dar de maine voi incepe sa iau si supozitoare cu progesteron (cate 2/zi).
Imi pare rau pentru nereusita noastra, fetelor, dar sa incercam sa fim optimiste, ca oricum nu avem ce face mai mult.

Astept noutati si va doresc sa deveniti mamici cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Andrusca nici nu sti cata dreptate ai. Si nu o spun eu ci Dr Zadori de la Szeged la care am fost azi si printre altele am discutat de inseminari. El a spus ca la prima inseminare ai cele mai mari sanse si pe urma sansele scad din ce in ce mai mult. Deci inca un argument ca am luat cea mai buna decizie renuntand la IAS dupa 3 nereusite si trecand la FIV.
Peste o luna si ceva incepem stimularea.

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ugaena spune:

Buna fetelor!
"Rup" si eu tacerea, dar nu prea stiu ce sa va scriu. Eu sunt in ziua 10 de la inseminare, nu am simptome de CM dar nici de sarcina nu stiu daca sunt, pentru ca iau progesteron - 2 pastile pe zi si acid folic 5 mg si mi-e ca unele sunt asociate tratamentului.
Cert e ca simt ca hormonii lucreaza, insa nu stiu daca si in sensul dorit de mine.
Stau cumintica in continuare sa vad ce iese.
Week-end fain in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

quote:
Originally posted by crisis81

Andrusca nici nu sti cata dreptate ai. Si nu o spun eu ci Dr Zadori de la Szeged la care am fost azi si printre altele am discutat de inseminari. El a spus ca la prima inseminare ai cele mai mari sanse si pe urma sansele scad din ce in ce mai mult. Deci inca un argument ca am luat cea mai buna decizie renuntand la IAS dupa 3 nereusite si trecand la FIV.
Peste o luna si ceva incepem stimularea.

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele

crisis, sa fie intr-un ceas bun! si ioana maine incepe procedura pt FIV asa ca sa-i tinem pumnii!
despre inseminari, imi pare rau ca am dreptate...te pup, bafta, mai vorbim sa-mi spui si mie ce si cum in leg. cu FIV-ul.

ugaena, mai ai putin si afli raspunsul, eu iti doresc bafta!

romanitza, deci ai facut dubla IA? sanse duble atunci. sa fie cu noroc!

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

cu cat se apropie data sa fac urmatorul IAD cu atat ma apuca nervii si disperarea, stiu ca ar trebui sa fiu optimista si increzatoare dar sincer nu mai pot
cu cat citesc mai mult imi dau seama ca reusitele IA depind in mare masura si de problemele noaste de sanatate dar si de toanele sau neprofesionalismul doctorilor
am derulat de mii de ori cum au decurs primele doua IAD si cred acum cu tarie ca doctorii fac in asa fel incat sa nu reusesti din prima pentru a-si asigura banii si pentru lunile urmatoare
de ce spun asta? pai va dati seama ce ar insemna sa te duci punct ochit punct lovit - ar mai cozi pe la cab. lor? sunt foarte buni psihologi stiu sa se orienteze sa citeasca pe cine ar renunta dupa prima nereusita si cine vrea cu disperare si ar face orice pentru un copil.
astia sunt clientii lor buni de muls de bani
am crezut ca daca nu le dau "atentii" nu se uita deloc la tine- f adevarat
dar si daca le-am dat vor sa se uite mai dea la mine
altfel nu pot sa imi explic dece nu m-au tinut nici 5 min pe masa dupa IAD, de ce nu m-au pus dupa prima nereusita sa fac analize, desi de fiacare data embrioloaga a scos de fata cu mine banii pe care ii bagasem in buzunar, i-a numarat si apoi s-a declarat f multumita si a fost f amabila cu mine, desi inainte cu 5 min cand incercam sa ii explic care e problema fusese o scorpie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Buna,
IA nr.4 - necastigator
Am plans doua zile si simt ca a cazut pe mine.Am facut mari sperante, aveam folicul bun, endometru f. bun, 18 mil. dupa prelucrare si totusi nimic.Nu mai stiu ce sa fac.
Acum astept sa vina rusii si pana atunci ma mai gandesc ce sa fac mai departe.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Pai, daca nu ti-a venit ciclu, de unde stii ca nu a reusit inseminarea? Poate ai avut noroc de data asta!

Mergi la inceput

De fiecare data cand vad o nereusita, ma doare de parca ar fi a mea. As dori sa putem avea toate ce ne dorim.Ma enerveaza atat de tare cand vad cati bebelusi abandonati sau omorati, si noi, care ni-i dorim atat de mult, nu-i putem avea.Kittyke incearca sa nu mai plangi si sa nu te stresezi, pentru ca noi tre sa fim tari sa facem fata la toate tratamentele si celelalte magarii pe care trebuie sa le suportam. Oricum, speranta moare ultima. Capul sus fetelor, si sa mergem mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Buna fetelor,

Eu luna asta o iau din nou de la capat. Si-mi trebuie curaj pt asta pt ca ultimile 2 sarcini obtinute prin IA s-au oprit din evolutie la 7 si 10-11 saptamani. A, da si am si aproape 38 de ani!!!!

Monatayana, te contrazic, eu am ramas insarcinata de la prima IA. Nu mi s-a parut ca doctoritele care acum sunt la Dacia ar face asta!!!
Eu as da foarte multi bani, as face FIV-uri, etc daca ar fi cazul.
Nici una nu m-a indreptat spre FIV, desi evident ar castiga mai mult din asta si chiar am cerut la un moment dat!!!

Si chiar fac o singura monitorizare, deja stiu cam cand ovulez, ma duc la monitorizare si ziua urmatoare daca e cazul, si a fost, la inseminare. Si am avut 2 reusite pe trompa stanga si 2 nereusite pe cea dreapta. Din pacate sarcinile se opresc, si am facut muuulte analize si toate sunt bune.

RalMar, si mie doctorita Cocei mi se pare cea mai buna profesional din cele la care am fost eu, de ce astepti luna ianuarie?

Mergi la inceput

Astept sa-si trmine sotul tratamentul (adica in noiembrie) dupa aceea m-am gandit ca vin sarbatorile si nu are sens sa umblu prin spitale si, sincera sa fiu, inca mai astept un miracol.Stiu ca este o prostie, dar inca nu m-am obisnuit cu faptul ca nu pot avea copii in mod natural.

Mergi la inceput