Inseminare (15)
Raspunsuri - Pagina 22
Pisik06 spune:
va pup fetelor! La mine au venit invadatorii, deci nu a reusit IA din pacate. Acum intram in investigatii la endocrinologie, si apoi cu tabloul cat de cat complet mergem iarasi la dr sa vedem ce facem. El ii cam dadea cu FIV, dar ca si voua, mie imi e un pic teama, nu suntem pregatiti psihic de FIV.
andriushca spune:
mamidevladut, cu placere.
spuneam ca moralul e 0 pt. ca desi eva a reusit, ea nu avea prea multe probleme, i-am si spus-o, ca ramanea insarcinata si fara IA. asa ca eu asta nu o vad ca o victorie prin prisma IA. noi cu problemele noastre avem mai putine sanse si dupa cum vezi si reusite. eu am facut 3 IA si nimic. ideea e ca ori reusesti din prima, ori niciodata. mai sunt si cazuri in care au reusit la a 5 IA si fete care au facut cate 6-7 si nimic. totule atat de ...relativ...
daca mergi la "Aspirante optimiste" o sa vezi acolo cate reusite apar mai mereu. de, tineretea fetelor de acolo si faptul ca nu prea au probleme declarate, isi spune cuvantul.
de asta si luci.eilm, pe care o pup, e atat de sceptica.
pisik06, imi pare rau ca esti in faza asta. toate stim aici ce simti. 
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
gabrielarusu spune:
Buna fetelor.
Cam ce analize se fac inainte de IA, vreau sa stiu si eu dinainte pana ajung la dr. please.
Si inca o intrebare vrau sa fac monitorizari eco. pt ovulatie si nu stiu in a cata zi de la cm se face. Eu am un cm de 30 zile ovulatie luna trecuta zia 17. Azi este a 3 zi de cm . Se face si dupa ovulatie eco. sa se vada dc sa spart folicul.?
Multumesc si succes la toate fetele.
http://tt.lilypie.com/CFXSp3.png
RalMar spune:
Mie, o
mi-a spus ce se fac ecografiile incepand cu Z10. Dar nu stiu daca avea dreptate, ca in rest spunea numai balarii, si nici nu m-am mai dus la ea la monitorizari pt.ca o ecografie costa 85 lei si spunea ca tre sa-mi faca aprox.5 / ciclu
RalMar spune:
Mari magari unii doctori!! Tipa asta mi-a dat diagnostic de infertilitate secundara, desi nu am ramas niciodata insarcinata.Deci, toata consultatia, nici macar nu s-a obosit sa asculte ce-i spuneam.A fost foarte ocupata sa tipe la mine sa-mi intre bine in cap ca vorbim de infertilitate dupa 2 ani de incercari esuate!
mamidevladut spune:
Miru
, ce mai faci? Chiar mi-era dor de tine. Tin pumnii sa fie din prima IA 
Andriushca
, iti inteleg amaraciunea, important este sa fim optimiste si sa speram in sansa noastra. Nici atunci cand nu ai probleme sa stii ca nu e simplu, frustrarea e cu atat mai mare cu cat nu intelegi motivul pentru care nu ramai gravi.In ceea ce priveste IA, eu mai cred ca e si dupa noroc, dar odata si odata ne va lovi si pe noi.
La Aspirante optimiste sunt si foarte multe si e normal sa mai ramana insarcinate din ele, nu ai vazut ca fac un capitol pe zi? Uite o
din partea mea si in asteptarea lui bebe hai sa gasim si alte motive de a ne bucura. De exemplu: vineeee week enduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!
Va pup pe toate si va doresc cat mai repede liniute duble pe test!!!
andriushca spune:
quote:
Originally posted by gabrielarusu
Buna fetelor.
Cam ce analize se fac inainte de IA, vreau sa stiu si eu dinainte pana ajung la dr. please.
Si inca o intrebare vrau sa fac monitorizari eco. pt ovulatie si nu stiu in a cata zi de la cm se face. Eu am un cm de 30 zile ovulatie luna trecuta zia 17. Azi este a 3 zi de cm . Se face si dupa ovulatie eco. sa se vada dc sa spart folicul.?
Multumesc si succes la toate fetele.
http://tt.lilypie.com/CFXSp3.png
gabrielarusu, eco de monitorizare se fac cam incepand din Z 10-12 fctie de lungimea CM. eu zic ca z 10 pt tine o ok si se fac cam din 2 in 2 zile.
despre analize, intra te rog pe prima pagina a subiectului si o sa vezi ca sunt niste informatii acolo.
fetelor noi, va rog sa nu va suparati pe mine, dar cand puneti intrebari va rog sa mai cititi si prima pagina a subiectului, aveti acolo informatii privind preturi, doctori, analize, reusite, aspirante, etc. si link-uri la capitolele trecute de la sub "Inseminare", de unde puteti culege tot felul de informatii si raspunsuri la diferite probleme, multe intrebari se repeta. stiu ca poate nu aveti timp, dar daca fiecare am veni si am pune aceleasi intrebari in fiecare zi, unde am ajunge? sper ca nu v-am suparat, uite o
sa va treaca.Ralmar, infertilitate secundara e cand ai ramas deja insarcinata odata.
5 eco mi se par cam multe! si pretul pe masura. de regula eco de monitorizare costa cam 1 milion tot setul. spre ex. la Dacia Medical Center costa 1 eco 500.000 si iti face cam 2 + inca 500.000 cea dinainte de inseminare (deci a treia). asa ca e cam scumputa dr. ta si neatenta, schimb-o!
mamidevladut, sa dea DD sa reusim si noi odata, sa speram ca nu la varsta Adrianei Iliescu. (daca o mai prindem).
weekend placut!
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS
RalMar spune:
Dr. mea e nesimtita, nu neatenta, si deja am schimbat-o! Dar mi-a lasat un gust amar aceasta experienta.Cat despre inseminare, cred ca m-am hotarat s-o fac la Giulesti, cu dr. Cocei. Sper sa fi luat hotararea corecta, dar, pana in ianuarie mai am timp sa ma razgandesc nu?
stamate spune:
Gabrielarusu...pt un cm la 30 zile ovulatia are loc de obicei dupa z14....eu am la fel cm la 30 zile si ovulatia are loc in z16,17, uneori chiar si in z18..asa ca este normal....chiar cocei mi-a spus ca este ok la un cm de 30 zile. mult succes si sa ne dai vesti bune....eu sunt ca si voi fff dezamagita.
Andriuahca...te rog mult si sa nu ma injuri , luna asta vreau sa iau si eu clostry pt stimulare...si vreau sa fac si pregnil in z 14 , voi de ce concentratie ati facut pregnil?ca sunt de 2 concentratii?..multam fain .

.
Ral Mar--eu tot cu cocei la giulesti fac inseminarea, am facut una in august dar din pacate nereusita, dr este o dulce , si prepara "produsul", acum incercam a doua IA la sf lunii....eu zic ca ai facut o alegere buna numai ca este ffff aglomerat la ea..dar cred ca peste tot este la fel, macar cocei vb frumos si iti explica calm tot ce ai nevoie.
, va pup fetelor si SUCCES LA TOATE.poate voi fi si eu mai optimista ..la ora actuala sunt.....

andriushca spune:
stamate, nu te injur, ca asta deja e intrebare de avansati! ![]()
eu faceam parca de 5000 ui sau de 500? nu mai stiu dar era ceva ce incepea cu 5 :) cred totusi ca de 5000. vezi,e asa de avansata ca nu stiu sa-ti raspund exact:) si sunt 3 concentratii: 500, 1500 si 5000. tie cum ti-a zis?
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS