Inseminare (15)
Raspunsuri - Pagina 21
kittyke spune:
Buna Miruna,
Eu am facut 2 inseminari cu Dr. Dracea , ultima oara in iulie si atunci nu facea la cabinet numai la spital,ai auzit ca face deja si la cabinet?
Unde v-ati disparut fetelor? Nu prea se intimpla nimic in ultima vreme???
RalMar spune:
Dupa ce am fost "expediata" de la oligospermie la FIV, m-am hotarat totusi sa raman la inseminare,deoarece cred ca FIV este o masura cam drastica pentru psihicul meu acum. Mi-am notat analizele si ma pregatesc sa le fac, pe cele de la sange le am deja,si ma pregatesc usurel usurel pantru inseminare prin ianuarie. Pana atunci termina si sotul tratamentele si vom avea si o spermograma "proaspata".
RalMar spune:
Ce doctori puteti sa-mi recomandati, si ce spitale? Dar preturile, care sunt? Oare e nevoie de stimulare, avand in vedere ca totul e in regula cu mine (cel putin din ce spune doctorul).Problemele apar la ovulatie, care e in Z14 de obicei, dar acum a fost in Z9, desi CM e regulat de 26 Z
luci.eilm spune:
RalMar, pe prima pagina ai cateva informatii in legatura cu cabinetele, medicii care fac si preturile pentru inseminari.![]()
Eu, momentan sunt in stand-by, astept vremuri mai bune si va citesc.
Va doresc weekend placut! 

mamidevladut spune:
Buna fetele,
Sunt si eu o proaspata "inseminata", am doar 10 zile de la prima inseminare, desi va citesc de mult timp, iar de la voi am aflat primele taine ale IA. Voiam sa va intreb daca dupa IA te dor mai rau sanii decat de obicei inainte de cm? Pe mine de obicei nu ma dor, doar sunt putin tensionati, insa luna asta sunt f sensibili si abia pot sa-i ating.Nu vreau sa-mi fac prea mari sperante, dar totusi vreau sa raman optimista, oricare ar fi rezultatul.
Pupici si va doresc multe liniute duble 
andriushca spune:
mamidevladut, bine ai venit la noi si sa fie un succes inseminarea ta. unde ai facut Ia si cu cine? ce probleme aveti?
sa-ti dau o veste buna? dupa IA nu te dor sanii mai rau ca de obicei. eu una nu am observat asta, pe mine ma dor de mor oricum. asa ca poti sa incepi sa speri.
pupici si bafta! sa mai vii pe aici sa ne spui ca ai reusit ca moralul nostru este O.
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
mamidevladut spune:
andriushca
, multumesc mult pentru raspuns. Eu am facut IA cu dr. Tutunaru si cu Matei.Probleme nu avem de niciun fel, cel putin nimic identificat pana acum (laparo ok, ovulatie ok, normospermie), insa nu raman insarcinata.Daca ar fi vorba de o glera ostila IA ar trebui sa rezolve problema asta. Ce e cu moralul asta scazut???? Mie mi se pare ca eva-maria a adus foarte mult optimism aici cu reusita ei din prima si pe deasupra, cu gemeni.
Pupici multi si multe reusite!
luci.eilm spune:
Mami, personal nu mai cred in semne/ simptome, nici in caz natural, nici in cazul unei IA.
Sunt de tot felul si nu de doua ori aceleasi.
Dar oare in ce zi o fi Ugaena? ![]()

Fetelor,
miruna79 spune:
Kittyke am inteles ca peste putin tinp probabil la sfarsitul lunii o sa faca si Fiv la cabinet, de inseminare n-am auzit,eu o sa am o inseminare in octombrie nu stiu dc o sa fie la cabinet sau la spital ....si poate reusim si scapam de Fiv....
Mamica de Vladut cred ca e semn bun ce simti tu sa dea Doamne Doamne sa ti indeplinesti visul si sa ii faci o surioara lu Vladut.
Va pup.
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.