Inseminare (15)
Raspunsuri - Pagina 20
eva-maria spune:
fetelor, multumesc mult de tot pt. urari si va doresc sa reusiti si voi cat mai curand posibil!!!
kittyke: poti sa-mi dai si mie linkul de la calendar? eu nu l-am gasit pe site, sunt prea multe informatii.
andriushca:ai dreptate, oricum eu am mai reusit o data natural mai demult, dar am avut prob. cu polipii. acum, am fost dispusa sa incerc si tehnica asta ca imi cam pierdusem rabdarea si voiam sa raman mai repede gravi. eu imi facusem planul sa fac 3 copii pana la 35 de ani. o sa am 2 la 32, deci mai am timp sa-l fac si pe al 3-lea. dar, cred ca o sa incerc natural de data asta. apropo, andriushca tu incerci trat. naturiste sau homeopate? am auzit ca dau rezultate. pupici.
Eva o gravidutza in al 
kittyke spune:
Eva Maria,
http://www.medsana.ro/, cum deschizi pagina daca te uiti jos putin spre dreapta scrie cu rosu "Calendarul ovulatiei si fertilitatii"
Sa ne spui si noua ce a iesit
montytaiana spune:
eva-maria ce minunat sa ai doi copilasi odata dupa ce ai asteptat atat 
sper sa mai auzim de astfel de reusite cat mai curand
kittyke ai sunat la Giulesti
inm ce etapa esti acuma
eu deabia astept sa-mi vina sa o iau de la capat
pupici tuturor si haideti cu reusitele
kittyke spune:
Buna Montytaiana,
Eu sunt in faza de asteptare, azi sunt in ziua 16 dupa IA si am mari emotii , strang pumnii stransi sa nu-mi vina Cm.
Mi-a spus D-na doctor sa fac test in ziua 14 dar inca nu indraznesc, mai astept pana la prima zi a ultimei CM, pana la 8 septembrie oricand poate sa-mi vina.
Pana sambata mai am sperante.......
Tu cum stai,continui cu dr. M?
Simi 77 , tu ce mai faci? Ai disparut, nu mai scrii nimic??
Te mai duci la Dr. Gherasie?
eva-maria spune:
Buna, fetelor.
kittyke: mi-am facut testul si a iesit ca voi face 
daca am avut contact intre 2-4 august. eu am facut inseminare pe 1 august si am avut contact si 2 zile dupa. mi-a calculat si data nasterii 27 aprilie 2008, la o luna dupa ce o sa fac 32 de ani. sunt f.f.f. incantata!!!
tu esti in z 16 dupa IA? eu cred ca esti
!!! fa-ti un bhcg, cam ce simptome ai? iti tin pumnii stransi sa fie bb!!!![]()
![]()
![]()
Eva o gravidutza in al 
roxanaz spune:
mamiFlori
Salut fetelor! Dupa lungi chinuri si interminabile analize, m-am hotarit sa fac inseminare artificiala la Giulesti, la dr. Moisa. Oare ce sanse am? A reusit cineva sa aiba un bebe pe calea asta? Va multumesc!
Flori
asi
Sansele de reusita sunt destul de mici dar sunt fete care au reusit si cu inseminare.
Daca esti aspiranta la mamici te steptam la "Asteptand un ingeras in viata noastra".Acolo vei afla mai multe despre inseminare si alte proceduri de obtinere a unei sarcini.
Succes!
Mirela39
Va rog din suflet sa ma ajutati daca stie cineva numarul de telefon de la cabinetul particular al dr. Dracea Laura de la spitalul Giulesti sau cum pot sa dau de dansa
Mirela39 mail mirela_secara@yahoo.com
Va multumesc
cristiama spune:
Eva Maria, felicitari si sa ai o sarcina usoara.
Mai veniti fetelor cu reusite sa ne creasca si noua moralul.
andriushca spune:
ce mai faceti fetelor, nu mai zice nimeni nimic? a ajuns subiectul nostru pe pagina 2, jos. se poate?
mcrissa, pe unde esti si cum mai esti? io fac pipi des si muuult, de m-am speriat, credeam ca am racit iar. mai avem un pic si incep sa ne facem sperante, nu?
mamiFlori, succes, dr. Anca Moisa e foarte buna, am auzit ca a avut si reusite. ne-a preparat si noua sperma la o IA dar noi n-am avut noroc. dar am o nedumerire, la noi pe prima pagina apari cu reusita la IAS sau IAD, parca? ce s-a intamplat?
Mirela39, imi pare rau dar nu stiu sa-ti raspund la intrebare, poate stiu alte fete.
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
miruna79 spune:
Fetelor am o intrebare ptr voi poate ma puteti ajuta, Cam cit costa o inseminare la doamna dr Dracea la cabinet.
Va multumesc anticipat.
Va pup
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.
stamate spune:
EVA MARIA---FELICITARI MAMICO!!!!, o sarcina usoara si bebei frumosi si sanatosi. 

.MULT MULT SUCCES LA TOATE FETELE SI SA DEA D-ZEU CA TOAMNA ASTA SA FIE MAI RODNICA , CU MULTE REUSITE PT NOI TOATE. VA PUP SI VA CITESC IN FIECARE ZI.