Inseminare (15)
Raspunsuri - Pagina 19
eva-maria spune:

fetelor, sunt super fericita, voi avea 2 bebelusi!!! i-am vazut la eco si sunt bine pozitionati si le bat inimioarele!!!
o sa iau in continuare 4 utrogestan pe zi si cyclo-proginova pastilutele albe 2 pe zi, plus vitamine Elevit. sa creasca mari bebeii!!! cu hemoroidul trebuie sa tac si sa rabd, solutia ar fi sa mai reduc progesteronul, dar dr. a zis ca e prea riscant. nu pot sa iau nici ceaiuri depurative. o sa beau mult laptic combinat cu prune uscate. daca scaunul e moale, atunci nu ma doare asa rau. sunt f.f.f. fericita si va doresc la toate sa reusiti si voi.
sa nu va dati batute, reusita merita orice sacrificiu.
pupici.
Eva o gravidutza in al 
Pisik06 spune:
Doamne, Eva, ce minune de la Dumnezeu! Sa iti traiasca puii si sa te bucuri de toate senzatiile pe care le traiesti acum!
Din cate imi amintesc tie ti-a reusit inseminarea din prima, dar cam ce probleme aveati?
eva-maria spune:
Pisik06: multumesc mult de tot pt. urari si iti doresc sa reusesti si tu in curand!!! eu aveam probl. cu ovulatia (tarzie sau absenta) si niste polipi in uter pe care i-au scos prin laparo. trompele erau ok. la sot nu au fost deloc probl.
tu ai facut deja inseminare? daca da, iti tin pumnii stransi sa iasa II liniute rosii!!!
Eva o gravidutza in al 
crisis81 spune:
Eva-maria sincere felicitari. Sa ai o sarcina usoara, frumoasa si doi BBei sanatosi si nascuti la termen.
Andrusca tu ce mai faci? Ai mai fost pe la doctorita noastra? Ce planuri ai in continuare?
O imbratisare pentru toate aspirantele. Capul sus si multa multa bafta!

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele
ugaena spune:
Buna tuturor!
Felicitari Eva-Maria pentru o astfel de veste
. Multa sanatate, incredere ca totul va fi bine! Pupici bb-ilor din burtik
.
Eu sunt bine, deocamdata n-am nimic de semnalat, decat usoare dureri prin burtica, rareori.
Maine revin la munca, sper sa nu ma afecteze prea mult activitatile fizice pe care le prestez pe-acolo. Promit sa nu exagerez
.
Va mai "claxonez" eu.
Sa numaram bobocii in toamna asta!
Pisik06 spune:
Eva, felicitari inca o data! Eu am facut o IA dar nu am mari sperante, ca la noi sunt probleme maricele la amndoi....dar nu imi pierd speranta.
Pupici multi si ai grija de ingerasi!
kittyke spune:

FELICITARI SI SA AI BEBE FRUMOSI SI SANATOSI
Daca vrei sa afli sexul bebeilor am gasit un program dragut la situl Medsana, "Calendarul ovulatiei si fertilitatii" merita incercat sa vezi ce bebei o sa ai ....![]()
Sa ne spui si noua
andriushca spune:
eva, FELICITARI! 
pai daca sotul nu avea probleme inseamna ca reuseai si natural, mamico! ca problemele de ovulatie se rezolva nu cu inseminare ci cu stimulare si tratament, iar IA se face mai ales pt. probleme la sot.
crisis, nu mai fac nimic, deocamdata, multumesc de intrebare. trebuie sa ne revenim cu banii si sa o luam de unde am ramas sau poate de la capat, cu analize si asa mai departe. ne-a cam secat de puteri si de bani casa asta.
va pup!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
iuca spune:
Eva FELICITARI iti doresc sarcina usoara si copii sanatosi 

ptr toate fetele
vrem si noi un
- din august 2005
vio