Inseminare (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ugaena spune:

Bine v-am regasit!
Multumesc pentru apreciere lucia.eilm si interventie, Marusca.
Ma simt foarte bine si am un moral "beton" in continuare. Indraznesc sa va spun -carcotaselor ca imi pare rau ca interpretati o atitudine pozitiva ca fiind o bravada...post-inseminare.
Eu am trecut prin multe etape pana sa ajung sa gandesc asa, un fel de primenire a mintii si a sufletului. Caut compania oamenilor agreabili,educati, deschisi la minte, care nu ma incomodeaza cu intrebari prea personale...si mai cred in MINE si in ce va urma.
Nu stiu daca ati observat eu nu m-am "plans" prea mult pe forum, ci am plans pe bune in pumni atunci cand mi-a fost greu. Stiu si simt ca mai am resurse in caz de esec. Trebuie sa avem demnitate pana la capat, nu-i asa?
Numai bine tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

quote:
Originally posted by ugaena

Bine v-am regasit!
Multumesc pentru apreciere lucia.eilm si interventie, Marusca.
Ma simt foarte bine si am un moral "beton" in continuare. Indraznesc sa va spun -carcotaselor ca imi pare rau ca interpretati o atitudine pozitiva ca fiind o bravada...post-inseminare.
Eu am trecut prin multe etape pana sa ajung sa gandesc asa, un fel de primenire a mintii si a sufletului. Caut compania oamenilor agreabili,educati, deschisi la minte, care nu ma incomodeaza cu intrebari prea personale...si mai cred in MINE si in ce va urma.
Nu stiu daca ati observat eu nu m-am "plans" prea mult pe forum, ci am plans pe bune in pumni atunci cand mi-a fost greu. Stiu si simt ca mai am resurse in caz de esec. Trebuie sa avem demnitate pana la capat, nu-i asa?
Numai bine tuturor.

mai vorbim noi! apropos, nici eu nu m-am plans pana acum si acum, ca am facut-o, sa stii ca nu mi-e rusine. mai rusine mi-ar fi sa vin aici si sa ma prefac. atunci care ar mai fi scopul formului asta?

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

buna
se pare ca vacanta medicilor ne-a cam lasat fara subiecte
nu mai posteaza nimeni
nu s-a mai intamplat nimic
deabia astept sa merg la eco sa vad dupa 3 luni de pauza daca reusesc poate foliculi mai buni si mai mari
la mine lunile astea de po

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

romaniza multumesc mult!si eu sper sa ma relaxez,acum sunt perioada fertila,tocmai cand o sa fiu pe drum la buc,apoi cu avionul si apoi cu masina!sper ca intre toate sa ma am timp si de!mi-am calculat gresit,adica mi-a venit ciclul mai repede cu 3 zile si m-a dat peste cap,eu calculasem ca o sa in ultimile zile fertile in spania dar............nu este mereu cum vrei tu!

Mergi la inceput

marusca ai tu mare dreptate cu psihicul,dar sa-mi spuna mie care din fetele de pe forum,in momentul in care ne apropiem de zilele fertile,nu se gandesc doar la ovulatie ???
nu poti sa nu te gandesti,vai luna asta sigur raman,etc!!!!!!!nu-i asa fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Cata dreptate ai Lara20! Eu turbez in casa ca nu mai vine sotul o data. Sunt la ovulatie si nu mai am rabdare. Chiar azi s-a gasit sa plece la Bucuresti si a avut probleme pe acolo si ajunge in cel putin trei ore. Ma urc pe pereti!!!
Zici ca e facut. De cate ori sunt eu la ovulatie el are treaba, nu e in oras, etc.
Eu am un programel si de cate ori deschid calculatorul imi arata daca sunt in ziua fertila sau nu. Asa ca nu o sa uit niciodata.

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele

Mergi la inceput

asa-i criss!!!!pana ieri au fost finii la noi,ieri seara au plecat si eram obositi ca sa.........sotu imi zice ca rezolvam dimineata........la 8,30 cine suna la usa..........frate-sau!ce sa mai faci si cand?se duce si luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Lara eu l-am asteptat seara atunci pana la 12 si cand a venit nu m-a interesat ca e obosit. L-am pus la treaba. Si l-am mai pus si aseara ca sa stiu o treaba. Sunt disperata nu?
Tare nu as vrea sa ajung la FIV si asta a fost ultima noastra sansa de BB 100% natural.

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristianca spune:

AJUTOOORR!!!! STIMULAREA FACUTA CU MENOGON INTR-UN CM ARE EFECT SI CM URMATOR? VA ROG AJUTATI-MA.......VA MULTUMESC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

CE S-A INTIMPLAT CRISTIANCA?????????????

Mergi la inceput