Inseminare (15)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

iuca
Ziua 3
Prolactina: 6.34 (1.2 - 29.93 ng/ml)
Estradiol: 42 (21-251 pg/ml)
LH : 3.11 (2.39-6.60 mUI/ml)
FSH : 6.79 (3.35-21.63 mUI/ml)
T3 : 0.95 (0.58 – 1.59 ng/ml)
T4 : 8.25 (4.87 – 11.72 microg/dl)
TSH : 1.0586 (0.35 – 4.94 microUI/ml)

Ziua 21
Progesteron: 11.0 (1.2 – 15.9 ng/ml)

Cytomegalovirus, Toxoplasma si rubeola nu le-am facut, dar o sa ma duc. si nu stiu ce inseamna DHEAS, iar de HSG mi-e frica, pt ca am facut in urma cu vreo 5 ani ceva asemanator si am ramas cu amintiri neplacute.

Lore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Lore mi se par foarte bune analizele tale. Din cate stiu eu DHEAS se refera la ovarele polichistice iar HSG e intr-adevar dureros.
Sanatate multa iti doresc si bafta la inseminare

vrem si noi un - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Se pare ca am dat-o in bara cu tinctura mea de marar. Se pare ca inhiba ovulatia (si eu speram sa fi ramas luna asta) si modifica si rezultatul hormonalelor, deci nici macar analize nu mai pot face luna asta, tre sa mai astept inca o luna . Cred ca o s-o las balta si cu naturistele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Miruna 79
Si eu fac inseminare la Dr. Dracea. Ce ti-a dat pentru stimulare?
Eu pana acum am luat numai Ova-mit dar numai un singur folicul am avutacum as dori sa fac stimulare mai tare daca se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Luci.eilm am fost la doamna doctor acum o saptamana la cabinet dar nu am discutat cit costa si cum ptr ca atunci cind am fost mi a zis ca inca nu a inceput ,o sa fie in curind in luna septembrie dar exact nici ea nu stia ;daca afli si tu te rog sa mi spui si mie dar o fata de pe forum mi a zis ceva de genul ca FIV la dinsa o sa fie cam 2400, de inseminare nu stia nimic!
Kittyke mi a dat stimulare cu ovamit 1tb/zi din ziua a 3-a pana a 7-a.Nu stiu cum o sa fie ,eu ovulez dar tarziu s-a vazut si la dansa la eco ca aveam un folicul bun(fara stimulare).
Apropo fetelor tare draguta mai e si doamna doctor mi a placut la nebunie ca sta de vorba explica si acorda atentie.
Va pup si mai vorbim.

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stamate spune:

Ral Mar -tinctura de marar nu inhiba ovulatia ci din contra este un puternic stimulent, creste dim folicului(lor), cu siguranta ti-a facut foarte bine, pt unele organisme dupa 2-3 luni de stimulare facuta cu tinctura de marar folicilii cred la fel de tare ca si cu closry sau alte medicamente. intr-adevar schimba valoare analizelor , dat fiind faptul ca este un stimulator hormonal, dar naturist si foarte bun. Va pup fetelor si va tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Buan feteor,
A facut cineva stimulare cu Menogon pnetru inseminare? Am sunat pe doctorita mea sa-mi dea ceva pentru stimulare si mi-a dat Menogon timp de 9 zile dupa care sa fac ecograf. Mi se pare cam mult 9 fiole .....Stie cineva ceva despre Menogon? Mi-e frica sa nu fac hiperstimulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

buna fetele
kittyke eram datoare cu un raspuns
am fost la d-na dr si mi-a lasat o impresie extraordinara!o recomand cu caldura

s-a hotarat sa facem prima inseminare la inc lui oct, pentru ca eu nu am nimic,si am rugat-o sa-mi dea din prima stimulare sa crestem sansele!
o sa iau ova-mit din ziua 3-ziua 7
ati avut ceva efecte avderse?

aspiranta din 2006

http://tt.lilypie.com/4pMGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Miruna, bineinteles, postez aici daca aflu noutati in legatura cu cabinetul dr. Dracea.
Kittyke, Dma2007 eu am facut stimulare 5 zile ova-mit si 4 menogon. Nu am avut nici un fel de reactii secundare. Am inteles ca aceste doze sunt foarte mici (la FIV se fac cate 4 fiole pe zi de Menogon).
Andriuschca, Ugaena?
Tuturor.
L.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

buna fetelor!
luci, , mie mi-a venit, fara dureri, fara pete maro si pe neanuntate ciclul cu o zi mai devreme, deci azi = Z 1 cea nesuferita.

dma2007, kittyke, am primit si eu intr-o luna stimulare cu 1/2 ovamit/zi din z3-7 + 1 injectie menogon timp de 4 zile, dar nu le-am facut injectiile ci doar am luat ovamitul. si mie mi-a fost frica de hiperstimulare, dar productia a fost slaba doar cu ovamit. ar fi trb sa iau si menogonul. asa ca te sfatuiesc sa faci tot ce a zis dr, si sa o rogi sa te urmareasca ecografic cel putin la 2 zile daca nu poate in fiecare zi. (acum mai depinde si de bani...)
va pup.

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput