Inseminare (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor! Desi n-am mai scris de mult, eu va tot urmaresc!
Liana imi pare rau ca aveti si voi probleme...din pacate la valoarea spermogramei si parerea mea e ca mai bine ati trece direct la FIV, la inseminari trebuie sa ai min 5 mil de iar voi cu 3,8 mil si cu mobilit asa mica..imi pare rau, nu vreau sa te descurajez, dar uite, mie imi pare rau ca am pierdut atata timp, bani, sperante cu inseminrai si n-am trecut direct la fiv. Noi am facut inseminari cu 11-12 mil. de mobili, iar la ultima scazusera f. tare (de-asta ne-am si lasat) au fost doar 5 mil.
Iti doresc mult mult succes, orice varianta ai alege si sa devii repede
Andriuscha imi pare rau ca treci printr-o perioada mai grea, offf...cu toate trecem prin asa ceva...avem momente cand cadem si apoi ne ridicam, e tare greu sa-ti pastrezi moralul ridicat cand te lupti atata cu infertilitatea..si eu (fiind acum in fata unui nou fiv) incerc cat pot sa fiu optimista, dar in sinea mea mi-e o frica...am avut si azi noapte un cosmar..ca eram deja la Szeged si dr. nu ma baga in seama, zicea ca am venit degeaba, ca nu mai avem nici un si eu plangeam si ziceam ca nu putem face biopsie testiculara(si in vis stiam ce ar trebui facut)..ce mai, aiurea..tare as vrea sa nu mai visez asa ceva, dar cred ca asa se manifesta subconstient frica..pe care o am oricat incerc eu sa ma imbarbatez.
Deci, draga mea, te inteleg cand ai asa momente, descarca-te aici si o sa-ti fie mai usor. Te
Lara iti doresc concediu placut si relaxare maxima, sa nu te stresezi ca mine!

Va pup pe toate!

Ioana
poze szeged poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Andriusca: Eu intru mai rar aici.....vreau doar sa-ti spun ca te inteleg......e greu ....e foarte greu.....imi este cunoscuta starea ta, am trecut de multe ori prin asa perioade.....dar inca spun: VOM REUSI!!
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Puteti, va rog, sa ma lamuriti si pe mine care-i treaba cu mobilitatea a, b, c? La noi spermograma era cu -, + si tot felul de chestii ciudate, si nu era trecut nici un diagnostic pe ea.

Mergi la inceput

Dar despre spermogramele facute la MedCenter ce parere aveti? Credeti ca analizele facute sunt corecte? Va intreb acest lucru deoarece la MedCenter aveam 5 milsi la MedicalTest 9 mil. fara sa urmeze nici un fel de tratament si facute la un interval de 5 zile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

pentru a avea un randament bun spermograma tr facuta dupa cel putin 5 zile de abstinenta sexuala, fara alcool, grasimi, stres, oboseala, tigari#
din cauza asta au apatut diferente
pot aparea daca faci si la acelas centru in functie de "productia" din ziua respectiva fara un motiv anume

Mergi la inceput

Multumesc de lamurire! Eram doar derutata de atatea analize, controale,etc si mai ales de raspunsurile imbecile ale doctorilor.Cred ca m-am saturat sa tot schimb doctorii si fiecare sa-mi spuna altceva si mai ales sa aud ca putem vorbi despre infertilitate dupa 2 ani de incercari.Noroc cu voi, ca am inceput sa-mi fac singura analizele si sa incerc sa aflu cauza, ca daca era dupa ei, totul era in regula si pierdeam o gramada de timp si bani sa-mi spuna ca-i in regula. La consultatii nici macar unul nu s-a gandit sa-mi ceara spermograma sotului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

multumesc mult, fetelor. ioana, maria, eva , trebuie ca am fost tare acra zilele trecute. ma bucur insa ca nu sunt singura "nebuna" si unele ati mai trecut prin asa lehamite. multumesc!
monty, imi cer scuze ca te contrazic la faza cu spermograma: trebuie sa fie abstinenta MAXIM 5 ZILE SI MINIM 2. (tu ai scris cel putin 5 zile). cea mai buna spermograma iese la abstinenta 2-3 zile maxim. stiu din proprie experienta. de la 4-5 zile incolo mor gigeii.
ralu, la spermograma dpdv al mobilitatii conteaza cat ai A+B.
va pup pe toate!

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Instructiunile pentru spermograma le stiu si le-am respectat dar nu inteleg de ce aceasta diferenta, ca nu am facut nimic. Nici nu a mancat porcarii, nu a exagerat nici cu cafeaua , nici cu tigarile,cu nimic. A avut acelasi stil de viata si totusi a aparut o schimbare destul de mare. Si la Med Center avea si o infectie urinala dar la MedicalTest nu a mai iesit nimic si am facut si analizele la urina.Nu mai inteleg nimic!

Mergi la inceput

Cred ca deja m-am saturat! Parca-mi vine sa ma las pagubasa! Doctori incompetenti, analize aiurea, stare si mai aiurea.Problema e ca sufar si pms si cred ca de acolo e si aceasta stare. Multumesc mult pentru raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

quote:
Originally posted by RalMar

Instructiunile pentru spermograma le stiu si le-am respectat dar nu inteleg de ce aceasta diferenta, ca nu am facut nimic. Nici nu a mancat porcarii, nu a exagerat nici cu cafeaua , nici cu tigarile,cu nimic. A avut acelasi stil de viata si totusi a aparut o schimbare destul de mare. Si la Med Center avea si o infectie urinala dar la MedicalTest nu a mai iesit nimic si am facut si analizele la urina.Nu mai inteleg nimic!

Ral, astia mai si gresesc si incurca si analizele, de ce nu si spermogramele?

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput