Inseminare (15)
Raspunsuri - Pagina 16
RalMar spune:
De gresit, gresesc! Dar vreau si eu un bb si m-am saturat sa astept si sa vad ca toata lumea are un bb si eu nu pot, si doctorii spun ca pot ramane insarcinata pe cale naturala cu 5 mil.
.
montytaiana spune:
quote:
Originally posted by andriushca
multumesc mult, fetelor. ioana, maria, eva, trebuie ca am fost tare acra zilele trecute. ma bucur insa ca nu sunt singura "nebuna" si unele ati mai trecut prin asa lehamite. multumesc!
monty, imi cer scuze ca te contrazic la faza cu spermograma: trebuie sa fie abstinenta MAXIM 5 ZILE SI MINIM 2. (tu ai scris cel putin 5 zile). cea mai buna spermograma iese la abstinenta 2-3 zile maxim. stiu din proprie experienta. de la 4-5 zile incolo mor gigeii.
ralu, la spermograma dpdv al mobilitatii conteaza cat ai A+B.
va pup pe toate!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
te pupic andiushca - ai dreptate cu spermograma, dar la cate soiuri de doctori am intalnit nici nu mai stiu, asa a sunat una din recomandarile pt sotul meu 10-5 zile si am zis sa scriu asa varianta care mi se parea mie cea mai potrivita din cate ne-au fost recomandate, dar cum nici eu nu sunt o experta se pare ca nici dr.
in rest stiu cum e sa ai toane rele
uneori refuz sa merg la prietenii care au copii mici pentu ca nu suport intrebarile lor dar voi cand etc etc
nu sunt invidioasa pe ei sau geloasa
doar ca noi nu am spus nimanui dintre cunoscuti de problema noastra pentru a evita mila, compatimirea, si intrebarile si ce ati mai facut, cum mai stau tr. sigur o sa se prinda si altele asemenea
poate sunt sinceri, dar stiu de la o prietena care era in acceasi sit (acum a infiiat un baietel) ca o terminasera psihic nu mai putea cu cine se intalnea alt sub. nu aveau sa o intrebe decat asta
nici nu isi dadeau seama ce rau ii fac si cat de greu ii e sa vb despre asta
eu insa m-am si saturat sa le dau socoteala de ce sunt maritate de 8 ani si nimic pana acum , ca sunt batrana bla bla, imi vine sa ii sutui pe toti de nu se vad
asa ca te inteleg f bine
pupici
stamate spune:
Ral Mar. parerea mea este sa incerce un tratament ceva, poate ii da ceva de stimulaRE si astfel se inbunatateste situatia dar mobilitatea lor este foarte imp. pentu IA nu se foloseste decat 1 mil cei mai rapizi .....cel putin asa a fost la mine....asa mi-a spus dr. cocei...ca analiza sotului a iesit mult mai bine si mai multe milioane dar ei nu i-au trebuit decat 1 mil....de ce., nu stiu , cred ca asta este procedura, nu stiu cum este la altcineva dar la noi asa a fost ...din pacate fara succes la inseminare...o sa incercam din noi IA nr 2 pe 30 septembrie.......asa am inteles si eu ca si tiNe ca se poate remane natural cu 5 mil doar ca mai greu un pic...dar mobilitatea este f imp...te pup si SUCCES.

iuca spune:
stamate eu sunt tot din galati si merg la bucuresti la dr ptr inseminare. Eu iti doresc multa bafta si sper sa tinem legatura. 
vrem si noi un
- din august 2005
vio
RalMar spune:
Multumesc mult de incurajari si sper sa reusim toate sa avem
multi si frumosi. Sotul deja ia o tona de pastile, tincturi, chestii, socoteli, dar ultimul doctor la care am fost ne-a spus sa nu ne asteptam la miracole, asa ca vreau sa ma informez si sa ma pregatesc pentru o inseminare.Nu vad ce sens are sa tot asteptam si sa pierdem timpul.Sper sa ajunga
pentru inseminari.
stamate spune:
iuca: cu siguranta tinem legatura.....mult succes la toate fetele si sa avem un bb cat mai curand. va pup

romanitza spune:
Fetelor, eu am inceput a 2-a runda de stimulare cu Clomid, chiar daca la eco facuta in ziua 3 mi s-a spus ca am cu chist de 2.5cm. Doctorita era plecata in concediu, apoi s-a intors, nu am apucat sa iau din ziua 3, asa ca am inceput din ziua 5.
Sunt cam dezamagita de doctorii ce nu isi dau interesul, ma gandesc deja sa schimb clinica sau doctorul, pentru ca observ ca nu isi dau interesul.
Incerc sa merg inainte, dar pe zi ce trece mi se pare mai greu.
Andriushca, Lara20,Stamate va tin pumnii , sper sa reusim si noi intr-un final, trebuie sa nu ne dam batute, stim exact ce simtim, pentru ca trecem prin aceleasi lucruri!
Va pup pe toate 
ugaena spune:
Salut toate fetele!
Imi pare rau sa vad atata suparare .... la orizont! Hai sa fim "barbate", ce mai?
Eu stau bine la capitolul moral : sunt gata inseminata si in asteptarea unui rezultat pozitiv. Daca nu iese nici de data asta, ma pastrez pentru alte incercari, insa in 2008.
Medicul mi-a recomandat injectii cu Gonal F din ziua 3-8, pentru urmatoarea serie de inseminari (daca va mai fi nevoie). Am discutat o gramada cu medicul meu, mi-a spus ca sansele de a ramane insarcinata sunt mari, insa trebuie sa ne pastram si o doza de realism, cu alte cuvinte : Cine iti poate garanta ceva 100 %? Mi-a sugerat sa continui cu inseminarile, abia dupa 6 se pune problema FIV, si abia dupa FIV, adoptia. Eu sunt genul de om care vrea sa le stie pe toate
si nu l-am slabit din intrebari. Imi place sa am o relatie cooperanta cu medicii si le impartasesc de fiecare data din nelinistile mele. Nu va mai spun ca aici medicul consemneaza sau inregistreaza continutul intrevederii, intr-un fel e nevoit sa fie extrem de responsabil.
Romanitza tu esti in Toronto?
Andriushca , sper sa fi revenit la sentimente mai bune
. Nu exista o reteta a succesului, nici destinul nu poate fi controlat, insa ajustat poate fi cu siguranta. Eu mi-am dorit si imi doresc copii in continuare, daca voi putea sau nu sa dau VIATA nu stiu cu certitudine, insa MAMA voi fi, cred cu tarie.
Intre timp, am sa ma ocup de MINE, de JUMATATEA mea si am sa traiesc frumos.
Va pup pe toate si va tin pumnii strans!
luci.eilm spune:
Ugaena
, cred ca sunt in asementimentul tuturor sa te felicit pentru echilibrul si inteleptciunea de care dai dovada
si sa te intreb cum de-ai reusit sa ajungi asa
.
andriushca spune:
quote:
Originally posted by luci.eilm
Ugaena, cred ca sunt in asementimentul tuturor sa te felicit pentru echilibrul si inteleptciunea de care dai dovada
si sa te intreb cum de-ai reusit sa ajungi asa
.
nu chiar.
cred ca secretul e in faptul ca ugaena e proaspat inseminata. si eu imediat dupa IAS parca ma si vedeam gravida, atatea sperante aveam. apoi entuziasmul scadea cu fiecare zi ce trecea. iar la venirea CM cadeam de sus de tot.
eu cred ca exista si o parte tare pe care o afisam pentru a ne proteja. si numai noi stim ce e in sufletul nostru.
pt. voi toate!ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS