Inseminare (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Sotul are oligospermie, dar se pare ca eu sunt in regula. Credeti ca o inseminare ar avea rost la un numar de 3 mil.si o mobilitate de 38 %?

Mergi la inceput

Am revenit. As vrea sa nu fiu prea stresanta, dar inca mai am multe nelamuriri si speram sa ma puteti "lumina" voi. In oras la noi nu se face HSG dar se fac infiltratii. Credeti ca asa as putea fi sigura ca nu am probleme cu trompele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Andriushca, este cert faptul ca cea mai mare problema este neputinta si neajutorarea, suntem obisnuiti sa controlam toate aspectele din viata noastra. Dar, vezi si Andreea Marin ‘In sfarsit, pur si simplu, mi-am lasat mintea si sufletul in mainile lui Dumnezeu si mi-am zis ca, daca El o sa vrea, o sa se intample, daca nu, nu”, a marturisit Andreea Marin, citata de revista „Ce se intampla, doctore?”. Cum mege renovarea? A iesit frumos? E propice pentru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

luci si tu ai crezut-o?
renovarea nu e gata inca. cat despre, n-am prea avut loc din cauza de oboseala, dar ne-am straduit, macar sa am de ce sa sper la sfarsitul lunii.

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Ma scuzati! Am vrut sa spun instilatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva-maria spune:

Buna, fetelor.

Ce mai faceti? n-am mai scris de mult, dar nu m-am simtit grozav, hemoroidul inca imi da batai de cap. nu am renuntat la utrogestan, iau tot 4 zi, mi-e frica sa nu patesc ceva daca reduc doza. oricum, sapt. viitoare o sa-l intreb si pe dr. ce trebuie sa fac. azi avem 5 sapt. si o zi, mai avem un pic si mergem la eco. abia asteptam!!!
am citit ce a spus Andreea Marin, are dreptate, eu de ex. nu pot sa zic ca nu m-am stresat deloc, mai ales ca am avut endo cam mic, in jur de 7 mm, dar am avut incredere in dr. care a zis ca sunt mari sanse sa raman gravi.
asa ca fetelor, lasati grijile deoparte, aveti incredere in dr., fiti optimiste si iubiti-va mult cu sotii vostri!!! cred ca asta e reteta de succes!!!!

va doresc la toate sa reusiti si voi!!!

pupici.

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Gaghi deci inteleg ca esti bine si n-ai probleme cu sindromul antifosfolipidic. Am intrebat pentru ca asta e o cauza foarte frecventa pentru care se pierd sarcini in jur de sapt a 8-a. Am o prietena foarte buna care a trecut prin asta si daca nu se fac analizele specifice nu ai cum sa-ti dai seama.
Doamne-ajuta sa fie bine de data asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

luci.eilm,inca nu am inceput nimic,duminica plec in concediu si abia cand ma intorc incep sa fac demersurile,acum incerc sa nu ma stresez si sa ma relaxez.multumesc de intrebare!!!!!!!!!!
dar fara antibiotic nu trece??????cred ca e tare greu sa astepti sa treaca

te pup si sa te faci bine cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Buna dimineata,
Va citesc de ceva vreme, de cand mi-am dat seama ca voi ajunge si eu la inseminare ca alte sanse nu se intrevad. Avem 3.800.000 de spermatozoizi, forme atipice 90% si mobilitate a - 0, mobilitate b - 15. Ia tratament, speram se mai revogoreze situatia, dar nu speram in minuni. Ce parere aveti?
Liana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Buna Liana,
Nu stiu daca ai vorbit cu un doctor, dar parerea mea personala este sa nu va chinuiti cu inseminarile ca sansele sunt foarte mici, treceti la Fiv direct.
Mai asteapta si alte pareri dar eu zic ca va fi pierdere de timp, bani si de psihic nici nu vorbesc.
Bafta

Mergi la inceput