cafeaua proaspat macinata va asteapta ...

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

quote:
Originally posted by wonderful

Iubitele,azi vreau sa-mi cumpar un aspirator.Sunt bune alea care in loc de sac pt. praf au un vas in care se pune apa,sau sa-mi vad de treaba si sa iau unu' normal?

Prietena mamei si-a luat un astfel de aspiratar - spune ca nu ridica praful.. Stiu doar ca mama bate din picioare sa mergem sa-si ia. Insa pina acum am gasit cu motor mic 1400 sau 1600 in timp ce ea are deja un aspirator cu motor de 1800 de care este multumita. Asa ca mai cautam...
Concluzia: eu nu am incercat, dar am un specimen in fam care bate din picioare ca a vazut ea ca e bun.

eu - Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ina, probabil ca o sa fiu afectata pe viata de ruptura, intrucat asa unul ca el n-am sa mai accept langa mine de-a pururi.

Wonderful, la ce-ti trebuie aspirator? e treaba menjerei sa aleaga, honey.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Adina in timp ai sa inveti sa depasesti sau sa lasi in urma povestea asta. O sa ramina intr-un colt ascuns.

eu - Ina

Mergi la inceput

Wow, voi chiar va pricepeti la aspiratoare

Pai vezi Wonderful, raspunsul il primesti de la o femeie, nu de la un barbat.
Ia sa ma scobesc intre picioare sa vad daca nu mi-a crescut ceva...

Mergi la inceput

Ina, pai e intr-un colt ascuns, da' daca tot ati scobit voi acolo... e normal, sunteti femei, sunteti curioase ca niste cotofene

Mergi la inceput

Curioasa sint... recunoasc. Promit ca ma tratez.

Asta seara noi de ex. iesim in oras intr-un grup in care este si un ex. prieten... va fi f. interesant...

eu - Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Ina, probabil ca o sa fiu afectata pe viata de ruptura, intrucat asa unul ca el n-am sa mai accept langa mine de-a pururi.

Wonderful, la ce-ti trebuie aspirator? e treaba menjerei sa aleaga, honey.

Eu am valente multiple,cadano!In buc. sunt amanta,in pat fac o ciorba,cand aspir e ca_cum as face secs,iar afara (dirty word) mai stie ce sunt,ca io-s deja confuza.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Ina, pai e intr-un colt ascuns, da' daca tot ati scobit voi acolo... e normal, sunteti femei, sunteti curioase ca niste cotofene

Eu nu-s curioasa,in sensul ca niciodata n-am insistat.Imi las prietenele sa spuna ce/ cand /daca au chef s-o faca.E o felie urata de viata,presupun,pe care nu prea esti dispusa s-o scoti la suprafata prea usor si des.

Mergi la inceput

Asa Wonderful da vina pe mine. Zi ca eu sint curioasa...

eu - Ina

Mergi la inceput

Tre' sa vina cadanu' meu sa mergem dupa asp.
Fetili,am niste mail-uri faine.Cum le postez aici?Scriu adr. dc si specific 'priet. dintot.' pentru'cafea...'?

Mergi la inceput