cafeaua proaspat macinata va asteapta ...
Raspunsuri - Pagina 29
wonderful spune:
quote:
Originally posted by ina78
Asa Wonderful da vina pe mine. Zi ca eu sint curioasa...
eu - Ina

Zau ca nu-s.Si nu pt. ca nu mi-ar pasa dar am prietene(nevirtuale) care au trecut prin asta si vad ca le doare si acum.
A_Iulia spune:
Da, cateodata doare de mi se rupe. ![]()
sa veniti sa-mi oblojiti ranile ![]()
Nu mai doare chiar asa, doar ca a doua oara promit ca am sa casc ochii uite cam asa 

Adina +
Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
Au mai cautat ele dar au dat de Fat cel porc sau pur si simplu n-a fost sa fie.Poate au devenit prea prudente.Nu stiu pt. ca ,atata timp cat n-ai trecut printr-o exp. de genul asta,nu poti decat sa presupui sau sa intelegi doar la suprafata.
Merci pt. raspuns la trimitere mail.
ina78 spune:
Adina o floricica si un pupic ptr. tine.
Wonderful cred ca incerci sa copiezi... vad miine insa.
Acum trebuie sa fug. Sa ma stresez prin Mamaia. ![]()
eu - Ina
A_Iulia spune:
Ei, Fat cel porc cred ca am reusit sa evit (m-am deplasat printre jaloane).
Mie-mi trebe un Fat special.
Daca imi trebe de fapt, ca tot stau si ma intreb la ce mi-o trebui.
Dar daca voi toate ziceti ca vreti sa ma vedeti maritata...hm, am s-o fac si pe-asta, ce sa mai zic.
Adina +
Olivia 04.03.2004
A_Iulia spune:
Mamaia, Ina? MAMAIA? Ah te cam invidiez
Pe Wonderful n-o invidiez ca-si ia aspirator. 
Adina +
Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Da, cateodata doare de mi se rupe.
sa veniti sa-mi oblojiti ranile
Nu mai doare chiar asa, doar ca a doua oara promit ca am sa casc ochii uite cam asa
Adina +Olivia 04.03.2004
Fata,inteleg sa te pansez cand ti se ripe o cojita,o bubita, nu 'mneaei', care, pan' la urma,nici nu stiu ce forma are si se pare ca nici tu.Cheama-ma si voi veni cand te hotarasti ca-i de 'el' sao de 'ea'.Iar daca ti-e greu, fa-i o poza si-ti spunem noi ce hram poarta.
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderfulquote:
Originally posted by Adina Iulia
Da, cateodata doare de mi se rupe.
sa veniti sa-mi oblojiti ranile
Adina +Olivia 04.03.2004
Fata,inteleg sa te pansez cand ti se ripe o cojita,o bubita, nu 'mneaei', care, pan' la urma,nici nu stiu ce forma are si se pare ca nici tu.Cheama-ma si voi veni cand te hotarasti ca-i de 'el' sao de 'ea'.Iar daca ti-e greu, fa-i o poza si-ti spunem noi ce hram poarta.

PS: Las' c-o rog pe Principe, ca ea ma iubeste neconditionat, indiferent de sex si culoare politica

Adina +
Olivia 04.03.2004