cafeaua proaspat macinata va asteapta ...

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Wonderful, nu m-am confruntat deloc. El da mesaje siropoase dar a uitat ca sunt la dieta si nu le accept. cum bine zicea Maru, trebuie sa fac nitzica ordine in subiectul asta, asa ca imi incordez muschii acum.

Ina, da, risti sa iei o bataie...

Adina + Olivia 04.03.2004

Din mila Domnului n-am trecut printr-un divort,asa ca-ntreb si eu ca omu':dupa un timp cei 2 nu pot pastra relatii neotravite?El, de exemplu ce vrea acum e sa te sicaneze sau kiar e bine intentionat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Wonderful sint cazuri si cazuri. Cind desprtirea e o solutie acceptata de ambele parti ... devin in timp... amici (pina la un anumit nivel) cind sint si copii la mijloc... nu stiu - nu am cazuri de genul in anturaj sau in fam.

eu - Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Nu stiu exact ce vrea, Wonderful. Probabil ca i-a intrat in cap ca gradinita este un loc in care fii-mea e torturata. Nu cred ca are ceva in mod special cu mine, ci doar faptul ca nu sunt de acord cu el e buba.

Poti tine relatii neotravite (nu are importanta motivul divortului, daca ai capul pe umeri), in masura in care aveti principii comune. Ei bine, uite ca nu e cazul. Pana acum nu au fost probleme, dar vad ca incep sa apara.

Mai e ceva ce nu-mi da pace. O invata pe Vivi sa-mi ascunda diverse chestii (pe ideea sa nu-i spui lui mami, ca se supara). Nu spun ca e absolut vina lui, asa sunt ei toti in familie, ascund diverse cacatisuri si considera ca e bine. La mine in familie sa spui tot si sa nu minti si sa nu ascunzi nimic a fost lege.

Asa ca...nu stiu ce sa mai fac. Cred ca trebuie sa ma marit

Mergi la inceput

Cu el?

eu - Ina

Mergi la inceput

Ina, informativ : despartirea la noi nu a fost de comun acord, eu am fost o familista convinsa. Insa dupa ce s-a nascut Vivi, totul s-a schimbat. Eu n-am mai avut ochi decat pentru ea, probabil ca el a suferit, eu nu m-am prins, asa ca atunci cand Vivi a facut un an el a venit ca o floricica sa spuna ca nu e in stare sa-si asume responsabilitatile si ca vrea sa umble in baruri si discoteci.
La momentul respectiv nu avea nici o relatie cu copilul (Vivi plangea cand el o lua in brate, nici nu-l cunostea, el pleca dimineata si venea seara...in fine).

Mi-a fost rau o perioada dupa care mi-am revenit. Dupa ceva timp mi-a fost mie mult mai bine fara el (oricum nu facea absolut nimic si nu aducea nici un plus). Nu ma mai intereseaza deloc ce face (el a mai insistat sa mai socializam dar n-am avut nici o tragere de inima, drept sa-ti spun).
Cam asta a fost.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ina78

Cu el?

eu - Ina

N-as putea cu el nici daca ar fi ultimul barbat de pe pamant. Intrucat nu-mi zice nimic fizic si nici psihic
Am facut prostia sa-l iau o data, ajunge.
daca o s-o mai fac o data in viata, pai ala chiar va trebui sa fie barbat si sa aiba multe de oferit.
Asa, diversi pe care sa-i intretin, chiar nu am nevoie.

Mergi la inceput

De asta spui ca nu vrei sa te (mai) casatoresti?

Mergi la inceput

Iubitele,azi vreau sa-mi cumpar un aspirator.Sunt bune alea care in loc de sac pt. praf au un vas in care se pune apa,sau sa-mi vad de treaba si sa iau unu' normal?

Mergi la inceput

Imi pare rau ca am descusut suferinte mai vechi. Insa acum esti inca afectata de ruptura, insa sint convinsa ca va sosi un moment in viata ta si un barbat care sa-ti schimbe opinia.

Sper sa fiu in zona atunci.

eu - Ina

Mergi la inceput

Wonderful, o sa ma casatoresc atunci cand n-o sa mai am incotro.

Acum serios, probabil ca am s-o fac, dar cand o sa vina timpul pentru un al doilea bebe. Pana atunci...nu vad vreun motiv bine definit care sa ma determine s-o fac. Si oricum, acel ce va fi "fericitul", va trebui sa indeplineasca niste criterii pe care nu le-am cercetat la exul.

Nu de alta, dar sa nu ma mai expun la situatii in care trebuie sa-mi cer voie sa-mi cheltui banii castigati de mine intr-un mod anume. Serios daca nu m-am simtit mai mult barbat decat femeie cu el. data viitoare macar sa fiu sigura ca de fapt ma marit si ca nu ma insor.

Mergi la inceput