cafeaua proaspat macinata va asteapta ...

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Haoleo,cocoana,hali-te-as buricu' matale!
Da' pe unde umbla fetili?Ca ei am lipsit 2-3 zile si s-au si agatat de viata mea,ca fac,ca dreg.Pai,sa nu le bagi...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

nu, ca miroase....cand ese

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

seara buna fetele.
va ca doriti ... doriti ... copii.
iuliana ... nu te amari si mai tare ca ai pierdut lapticul. gandeste din partea cealalta ... bine ca ai avut pana acum. eu am avut 3 saptamani si alea cu completare de lapte praf si zau daca am avut vreo pb cu formulistul meu pana acum. sper ca nici de-acum inainte. nici febra n-a facut ... diarei si altele ...
noi suntem tot la parintii mei. e o liniste aici de-ti tiuie rau urechile ... maine cred ca evadez cu sotu' pe la carrefour, selgros ... sa facem o baie de multime ceva. si cand ma gandesc ca intentionam sa ne mutam aici ...
ina ... ce faci surata?? ce se aude cu testul ala?
io recunosc ca n-am avut timp sa citesc din urma.
mai trec eu pe la cafea zilele astea pana pe vreo joi, ca atunci ne "mutam" la socrii si acolo n-avem net.
va pup fetele si mai schimbati si voi zatul la cafeaua asta ... da' sa lasati semne sa va gasesc!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Principe nu ma supar,cum sa ma supar.Stiu ca imi dai un sfat bun,si nici nu am cum sa contest asta deloc.

Va multumesc fetelor pt incurajari.Puiutul meu a racit saracuta,imi este asa de mila de ea.A aspirat-o astazi in nasuc si ce a mai plans micuta mea,Doamne imi era asa de mila de ea.Imi venea sa plang eu in locul ei.

Iar mi-a iesit un ulcior la ochi.Ma doare ingrozitor de tare.Cred ca am ceva in sange.Nu mai suport sa imi vad ochii umflati si durerosi.Mi-am pus toate minunile si tot degeaba.Mi-a iesit de 3 ori pana acum.Cate or sa imi mai iasa?
Cred ca am ceva in sange.Trebuie sa imi fac niste analize si nu am timp de ele.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna dimineata.

Andreea sint la mare cautare magarii, insa vad ca toate i-ar da dar n-au cui.... sa nu ne procopsim cu vre-unu` fara sa-l vrem.

Maru tu sa fii sanatoasa, si sa mai faci citi bebiti vrei tu. Poti incepe de acum...

Principe si tie si lui Maru si scuze ... dar eu voi fi baba. Sau ma tem de asta.

Wonderful tiganeala zici ... nu-ti dori prea tare, sa nu se indeplineasca.

Iuliana fa-ti un control, s-ar putea sa fie o cauza interna. Cred ca poti sa faci un vaccin ... ceva...

Ioana facem cafea... lasam zat, nu-l aruncam, sa iasa cafeaua buna...

Adina ce-mi doresc mie iti doaresc si tie. daca fetle te blesteama te blestem si eu, la inca un bebe si un sot iubitor.

Fetele eu sint suparata tare. Am facut testul in z 21 si a iesit o liniuta. Deci e cu vre-o 7-8 zile inainte de CM. S-ar putea sa fie mai devreme... dar cine stie. Azi mi-am facut progesteronul. Sint f. curioasa cum va iesi. Rezultatul il am in 10 zile.

daca v-am suparat
toate fetili

eu - Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai eu credeam ca sunteti vrajitoare bune, nu rele. Pai voi asa imi urati mie binele? Hm. Am deja o experienta, so no, thanks. In plus e prea devreme pentru asta. Mai golanesc si eu un pic. Mai bine urati-mi altceva.

Wonderful, pai mai lipsim si noi, ca sa ne indeplinim atributiile. da' tu chiar n-ai nici o scuza ca ai lipsit atat si nu ai anuntat inainte, esti chiar absent nemotivat.

Ina, pai ti-am zis eu ca te stresezi. Ce tot numeri zilele in loc sa umbli prin discoteci si la terase? Poate nu ma crezi, dar dupa ce ai sa nasti aleluia pentru o buna bucata de vreme cu distractiile. Fa plicul acum, cat mai poti.

Iuliana, cred ca trebuie sa mergi sa-ti ia din secretie, si iti vede la ce antibiotic e sensibil. Tu iei vreun antibiotic acum? O fi facut rezistenta la ce iei tu de obicei ca sa-ti treaca.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Adina noi sintem frajitore-vrajitorese... d-alea bune. Nu ti-m urat un sot frumos ci unu` care sa te iubeasca, nu ti-am urat multi bani ci aia care-i ai sa-i cheltui cu cine vrei tu sanatoasa... si mai pot continua... Risc sa ma bati?
In legatura cu bebitii... cred ca d-aia nu ramin, ca nu am un program ordonat si umblu brambura. Ca pierd nopti, ziua ma stresez...

Off...

eu - Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Salut,fetili!Cand ma gandesc ca acush incepe scoala imi vine sa .Halal profesor,o sa ziceti si aveti dreptate,dar pana intru in ritm e nashpa rau de tot.M-a ajuns oboseala atator ani de avut rabdare si tot tacamul.Ei,asta-i.
Iuliana,mi-am aspirat si eu nasul cu pompita aia sa vad de ce-mi plangeau plodutii.E aiurea rau de tot.Parca-ti trage creierii.N-am mai repetat experimentul.
Ina,nu face o obsesie din dorinta ta ca iti dai peste cap orice urma de ekilibru nervos iar adta-i cel mai important.E general sef peste tot organismul.
Adinaaaaa,ce mai faci,dulceato.te-ai confruntat cu exul?Care-i veriga cea mai slaba/proasta?Sunt sigura ca nu tu.Am I wrong?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Wonderful, nu m-am confruntat deloc. El da mesaje siropoase dar a uitat ca sunt la dieta si nu le accept. cum bine zicea Maru, trebuie sa fac nitzica ordine in subiectul asta, asa ca imi incordez muschii acum.

Ina, da, risti sa iei o bataie...

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Fetele vad ca va tineti iar de birfit barbatii... Iar va luati de ei si-i condamnatii saracii, dupa ce ca-i chinuim atita... sa stea linga noi?
Adina la cura face bine si lamiia. Nu multa, insa cu apa plata... curata bine ... pete ramase. (cred ca nici eu nu mais tiu de l ce idee plecasem).

Wonderful sistemul meu nervos e intr-un echilibru perfect... il dezechilibreaza pe al oricarui prtener de discutie (si de camera ... ma descurc).
Adina ... nu daaaa... Promit ca mai fac...

eu - Ina

Mergi la inceput