cafeaua proaspat macinata va asteapta ...
Raspunsuri - Pagina 25
wonderful spune:
Buna seara,iubitelor!Pan' la urma ce-s?Vampiruta,vampiroaie sau candida ca un ingeras?Am intins-o si noi in we la casa de vacanta a lu' fratelo,la Poiana Oituz.A fost fain.Am plecat pe 38 grade,noaptea furtuna si ne-am intors pe 21 grade.E mai sucita deca noi vremea asta.Deci n-am umblat 'pe cai laturalnice',nici macar pe drumuri de padure,ca-s mai comoda.
Adinaaaaa,bine ai venit in patria muma
Andraaaa,sa stapanesti sanatoasa parketu',sa nu pui covoare ci blakeuri pe papuceii celui mic,asa,ca sa-l innebunesti pe vecinu' isteric.
Iulianaaaa,nu mai dispera.Nu mai ai san,asta e ,o sa accepte pana la urma formula si o sa recupereze.Eu pe nr1 l-am alaptat pan' la 9 luni si as mai fi facut-o daca nu ma kema la post-in alt oras-animalu' ala de director.La nr2 am avut lapte1 sapt.din cauza tensiunii.L-am nascut subponderal,in fiecare zi auzeam c-a murit un bb,asa ca mi-a secat laptele de la o ora la alta.Acum are 1,80m si a fost hranit cu formula.In plus, desi n-a fost alaptat,nu s-a imbolnavit niciodata(a facut raceli banale)pana la accidentul ala nenorocit cu ochiul.Iar cel mare se imbolnavea lunar desi a supt cat un vitelus.
N-avem nevoie de un magar care sa ne suporte keltuielile,ci de un BOU,sa ma ierte bietu' animal.Am obosit,mai scrieti si voi.
maru spune:
si eu mai vreau sa fac un pui, cred ca o sa am 39 de ani ...si mai vreau imediat inca unul
asa ca Ina:![]()

Doamne'ajuta!
wonderful spune:
Ce va apucara ,suratelor pe toate,asa,deodata,cu puitul?Lasati-o pe Ina mai intai,sau io zic sa faceti toate concomitent,sa ne luam de-o grija.Sa dea Domnul sa faceti toete repede-cele care vreti-prunci frumosi,sanatosi,mintosi si cu noroc!
Unde s-o caut pe Beluyza,asa ,de nebuna,daca nici macar nu stim unde a plecat?
Chiar,ce-o fi cu ea de a disparut asa brusc?
wonderful spune:
quote:
Originally posted by maru
hei, eu nu vreau repede, peste vreo 2 ani!
Doamne'ajuta!
Lucreaza de pe acuma ca odata cu varsta organismul nu mai functioneaza ca un ceas elvetian ci ca unu' chinezesc.
Unde-a disparut 'Zona zoster'?
wonderful spune:
Parca ai spus ca cel mic are 5 ani.Ce te impiedica sa-l proiectezi pe al 2 lea?Nu esti sigura de serviciu,banii?
maru spune:
cel mic are 11 ani
ce ma impiedica? pai amlluat-o de la 0 aici: imi trebuie un serviciu stabil si o perioada de un an lucrata ca sa primesc concediu platit un an, vreau o casa...sunt multe.
Doamne'ajuta!
maru spune:
sarut mana, sa va traiasca boeru, mancati-as!
mama ce pofta mi-era de-o tiganeala
Doamne'ajuta!