cafeaua proaspat macinata va asteapta ...

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Buna seara,iubitelor!Pan' la urma ce-s?Vampiruta,vampiroaie sau candida ca un ingeras?Am intins-o si noi in we la casa de vacanta a lu' fratelo,la Poiana Oituz.A fost fain.Am plecat pe 38 grade,noaptea furtuna si ne-am intors pe 21 grade.E mai sucita deca noi vremea asta.Deci n-am umblat 'pe cai laturalnice',nici macar pe drumuri de padure,ca-s mai comoda.
Adinaaaaa,bine ai venit in patria muma
Andraaaa,sa stapanesti sanatoasa parketu',sa nu pui covoare ci blakeuri pe papuceii celui mic,asa,ca sa-l innebunesti pe vecinu' isteric.
Iulianaaaa,nu mai dispera.Nu mai ai san,asta e ,o sa accepte pana la urma formula si o sa recupereze.Eu pe nr1 l-am alaptat pan' la 9 luni si as mai fi facut-o daca nu ma kema la post-in alt oras-animalu' ala de director.La nr2 am avut lapte1 sapt.din cauza tensiunii.L-am nascut subponderal,in fiecare zi auzeam c-a murit un bb,asa ca mi-a secat laptele de la o ora la alta.Acum are 1,80m si a fost hranit cu formula.In plus, desi n-a fost alaptat,nu s-a imbolnavit niciodata(a facut raceli banale)pana la accidentul ala nenorocit cu ochiul.Iar cel mare se imbolnavea lunar desi a supt cat un vitelus.
N-avem nevoie de un magar care sa ne suporte keltuielile,ci de un BOU,sa ma ierte bietu' animal.Am obosit,mai scrieti si voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

si eu mai vreau sa fac un pui, cred ca o sa am 39 de ani ...si mai vreau imediat inca unul
asa ca Ina:

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Ce va apucara ,suratelor pe toate,asa,deodata,cu puitul?Lasati-o pe Ina mai intai,sau io zic sa faceti toate concomitent,sa ne luam de-o grija.Sa dea Domnul sa faceti toete repede-cele care vreti-prunci frumosi,sanatosi,mintosi si cu noroc!
Unde s-o caut pe Beluyza,asa ,de nebuna,daca nici macar nu stim unde a plecat?Chiar,ce-o fi cu ea de a disparut asa brusc?

Mergi la inceput

hei, eu nu vreau repede, peste vreo 2 ani!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maru

hei, eu nu vreau repede, peste vreo 2 ani!

Doamne'ajuta!

Lucreaza de pe acuma ca odata cu varsta organismul nu mai functioneaza ca un ceas elvetian ci ca unu' chinezesc.
Unde-a disparut 'Zona zoster'?

Mergi la inceput

o, nu, puschea pe limba
practicam, practicam dar la pilula nu renuntam

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Parca ai spus ca cel mic are 5 ani.Ce te impiedica sa-l proiectezi pe al 2 lea?Nu esti sigura de serviciu,banii?

Mergi la inceput

cel mic are 11 ani
ce ma impiedica? pai amlluat-o de la 0 aici: imi trebuie un serviciu stabil si o perioada de un an lucrata ca sa primesc concediu platit un an, vreau o casa...sunt multe.

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Ei,atunci sa dea Domnul sa ai un dodoloi frumos care sa vina cand vrea mami.

Mergi la inceput

sarut mana, sa va traiasca boeru, mancati-as!

mama ce pofta mi-era de-o tiganeala

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput